Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
19***

Ферги е луд, обожавам го. :)
Се согласувам со тие шо кажуват оти е добро Македа да оде на позајмица, не сам ни сигурен у неговио квалитет, оште ми е недокажен, макар уште 20 победнички голове да даде против Вила.
Добро би било Клеверли да се врате, а на негово место Гибсон да го пратеме, да ослабее тај газ малко и да развие брзина, ептен ми изгледа е бавен.
И забравих да кажам, за Нани. Ного ми беше интересна неговата реакција сношти, как прослави голо. Незнам вие каков осеќај добивате, ама јас у таа реакција у него го видех тва шо одсекојпат сам го гледал, занес... и искрено ного ми е криво за тва, а само Роналдо е крив!

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
НА ФБ прочитав дека Валенсиа се вратил денеска на тренинг и се очекува во фебрари да заигра.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.717
Поени од реакции
11.556
Vasko Luhg Kochkovski 01 јануари во 12:52 ReplyПријави
United igra u gostima protiv Marseillea, i navijači Man Uniteda iz Hrvatske ide na tu utakmicu, za sad je prijavljeno 10 vragova, a maximalna cijena bi iznosila 1500 kn: put, 1 noćenje i karta za tekmu, išlo bi se citroen jumperom (imamo 2 na raspolaganju) ili nekim minibusom, ali sve zavisi koliko bi ljudi ...išlo u Francusku, put traje nekih 12-13 sati sa stajanjima, a krenulo bi se iz zagreba, iako bi mogli napraviti neko stajanje oko rijeke ako bi bilo potrebno, bilo bi najbolje da mi direktno pošaljete poruku u inbox sa brojem mobitela
NASITE PRIJATELI OD HRVATSKA ORGANIZIRAAT GOSTOVANJE VO MARSEJ..AKO IMA NEKOJ ZAINTERESIRAN NEKA KAZE--OKOLU 300 EVRA E CENATA PAT,SMESTAJ I KARTA--GGMU
Има некој заинтересиран?

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Денес ни се насмевна среќата, Челзи,Арсенал,Шити,Тотенхем сите кискнаа! :vozbud:

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.839
Поени од реакции
5.659
2 бода пред Сити со два натпревари помалку, 4 бода пред Арсенал со еден натпревар помалку... јухууу

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Kakvo kolo a :tv:

arsenal:Shity 0-0
Wolwes:Chelsea 1-0
Blackburn:Luserpul 3-1
Everton:Totnem 2-1(vo tek)

:tv:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ах бе друштво мое, се радувате сега што вашиот Јунајтед е прв?

Епа кога ви викав јас на почетокот на сезоната да не сечете вени поради нерешените, дека периодот кога треба да се блесне и да се добијат овие натпревари во празничниот период вашиот Јунајтед блеска, вие што викавте?
Ферги сељак, ваков, што ми го става О` Шеј, што ми го ставил, овој, оној, Парк, сакатуро една, очи да не ти видам?
Не се осеќате сега малце глупо ко што вика Дено? Гледате како се наоѓаат играчите од клупата што Ферги ги пушташе да играат секој 2-3 натпревар? Гледате колку е голем вашиот Јунајтед, кога треба да се победат важни натпревари, кога конкуренцијата не може да се справи со притисокот, ги победува? Кој од вас веќе се збогуваше со титулата?
Некои од вас ми реагираат како од вчера да го гледаат Јунајтед, исто ко „падобранциве“ што слетуваат на темава кога ќе изиграме нерешено, како да не знаат дека на почеток од сезона Ферги си испробува разноразни тактики. Кажете ми кога сме имале добар почеток на сезона? Ви текнува ли 2007/2008 каков почеток имавме? Два бода после пет натпревари чинам...
Гледате ли зошто е битно во тимот да се имаат играчи како Гигс и Сколс и млади со нив? Гигс беше вчера тој што ја имаше навеќе топката во завршните моменти, се градеше, подаваше, трошеше време. Гледате ли зошто Ферги е класа над другите во ПЛ? Оставен е целосниот тим на него, што сака да прави. Гледате ли дека не е најбитното да се победи некој тим со 6-0, со 7-0?

Да не ви барам сега прошли постови кај што пцуете и вреѓате и веќе се збогувавте од 19ката. Не знам кој беше ми изреплицира, види ги Челзи што прават а ние губиме бодови на ваков начин.

Ајде сега кој беше тој нека ми стисне реплицирај и нека ми го каже истово, баш да видам Челзи што прави. :tapp:

Веќе такви негативни постови поготово во почеток на сезона во кој доволно е да сте го прателе Јунајтед една сезона да знаете Фергусон дека си експериментира на почетокот, немојте. Не заради мене, се брукате себеси како фанови. Да пишевте такви постови на некој англиски форум за Јунајтед бан ќе следуваше.

Толку од мене, уживајте во the one horse race.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.839
Поени од реакции
11.483
Само на хорс да не се навлечете и на цименто да не седите! :icon_mrgr
А Манчестер дур не земат 19та титула ќе ги серам...за прошлата сезона.

GLORY!!

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Ах бе друштво мое, се радувате сега што вашиот Јунајтед е прв?

Епа кога ви викав јас на почетокот на сезоната да не сечете вени поради нерешените, дека периодот кога треба да се блесне и да се добијат овие натпревари во празничниот период вашиот Јунајтед блеска, вие што викавте?
Ферги сељак, ваков, што ми го става О` Шеј, што ми го ставил, овој, оној, Парк, сакатуро една, очи да не ти видам?
Не се осеќате сега малце глупо ко што вика Дено? Гледате како се наоѓаат играчите од клупата што Ферги ги пушташе да играат секој 2-3 натпревар? Гледате колку е голем вашиот Јунајтед, кога треба да се победат важни натпревари, кога конкуренцијата не може да се справи со притисокот, ги победува? Кој од вас веќе се збогуваше со титулата?
Некои од вас ми реагираат како од вчера да го гледаат Јунајтед, исто ко „падобранциве“ што слетуваат на темава кога ќе изиграме нерешено, како да не знаат дека на почеток од сезона Ферги си испробува разноразни тактики. Кажете ми кога сме имале добар почеток на сезона? Ви текнува ли 2007/2008 каков почеток имавме? Два бода после пет натпревари чинам...
Гледате ли зошто е битно во тимот да се имаат играчи како Гигс и Сколс и млади со нив? Гигс беше вчера тој што ја имаше навеќе топката во завршните моменти, се градеше, подаваше, трошеше време. Гледате ли зошто Ферги е класа над другите во ПЛ? Оставен е целосниот тим на него, што сака да прави. Гледате ли дека не е најбитното да се победи некој тим со 6-0, со 7-0?

Да не ви барам сега прошли постови кај што пцуете и вреѓате и веќе се збогувавте од 19ката. Не знам кој беше ми изреплицира, види ги Челзи што прават а ние губиме бодови на ваков начин.

Ајде сега кој беше тој нека ми стисне реплицирај и нека ми го каже истово, баш да видам Челзи што прави. :tapp:

Веќе такви негативни постови поготово во почеток на сезона во кој доволно е да сте го прателе Јунајтед една сезона да знаете Фергусон дека си експериментира на почетокот, немојте. Не заради мене, се брукате себеси како фанови. Да пишевте такви постови на некој англиски форум за Јунајтед бан ќе следуваше.

Сите цвеќенца од смајли табот за ова што го напиша .... имаше еден период (октомври, ноември) кога пола "фанови на МУ" ми беа на игнор поради "изразено конструктивни постови полни со поддршка за тимот за кој навиваат". Ама ај, мали се, ќе им простиме :)

Хех, интересен поглед на табелата - 2 бода повеќе а 2 утакмици помалку од ванабињата. GGMU!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom