Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Неефикасниот Бербатов беше причината што не победивме убедливо !

Иначе добар натпревар , убава игра.....честито нека ни е пласманот !
Нека ни паднит некоја појака екипа, да видиме до кај сме ! :)
Ајде поздрав и пријатна вечер !

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Како и да е, нека ни е честито првото место. Инаку за со Арсенал Флечер и Сколс/Андерсон треба да бидат во средниот ред, а Чичарито со Руни во нападот.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Чудно...не дадовте гол во 94 мин. :toe:
Е и мене ми е чудно како некои можат да бидат толку очајни, ама јбг.

Иначе честито прво место во група.
Ама Ернандез мораше да влезе во игра.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.995
Поени од реакции
7.150
Ај нека ни се среќен и долг патот понатаму. Ги избегнавме шпанските екипи и Баерн. Остануваат и мој тип е дека ќе се паднеме со некој од италијанските (миланските) екипи и онака редовно ги плескаме последниве години :) Потоа Лион, Копенхаген :) и Марсеј. Не може да се падни секако Арсенал ако се втори, ако не тогаш Шахтјор останува како последна опција. Далеку подобар избор нели од Реал, Барселона, Баерн, Шалке, и Шахтјор ако биде прв таму.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.016
Поени од реакции
5.340
Честито прво место во групата! Сега останува да чекаме кој ќе ни биде противникот!

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Дечки, момци и девојки не ми се испуни желбата да дадеме едно 3-4 гола а и немаше да биде фер ипак Валенсија највише ги симпатишам од Шпанија така да резултатов фин си е.
Целта е исполнета, прво место у група сега на ждрепката да ни се падне фино тимче и така до финале.
Фала
Чао
Пријатно :back:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Пак ќе се паднеме со Милан, 90 посто. Ама јас би сакала со Копенхаген/Лион фала Богу, за да си ја осигураме ПЛ во фебруари месец, после ќе се замараме за ЛШ :icon_lol:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.095
Ај честито нека ни е првото место :).. За утакмицава, ќе кажам оти беше стварно интересна, шанси и акции на двете страни, само нашите беа малце поголеми, ама не се бунам и со нерешено.. :)

За противник, некако 95% сум сигурен оти пак ќе одиме во Италија... Едноставно, Италија неможеме да ја избегнеме последните неколку сезони во ЛШ :).. Интер, Милан или Рома според мене...според формите (иако далеку е Февруари), само Милан може да ни направи проблеми..:icon_lol: А нормално, нема да ми пречи и Копенхаген да ни се падне :)..

Член од
27 јануари 2009
Мислења
96
Поени од реакции
61
ako e dobar doma si go nosi:))) hehehe. brat ne e fintata da odigra eden natprevar kako so treba, a na deset da e najslab na terenot. nema nikakva konstantnost vo igrata, ama ima srekna zvezda, ednas ke dade 5 gola i posle cela sezona ne moze da go smenat od prv tim. mislam deka Cicarito e so klasi podobar od bugarot, ama ako ne dobiva sansa ke propadne deteto

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom