Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Мене ми е мака за евентуалниот прв пораз оваа сезона, не за евентуалното испаѓање :uvo:

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.825
Поени од реакции
5.634
Ќе дадеме 2 гола, сигурен сум.Играме подобро од нив, головите ги примивме по глупави грешки, Бебе е супер, само треба да биде потрпелив, ќе стигнат и головите.
играме подобро од нив? во што?? дај не зезај :) децава не знаат кај тераат :) централен дефанзивец ти дава два гола и тоа не од корнер или прекин туку од акции.. и ај објасни го тоа :)

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
Играва не ми се допаѓа.. Флечер многу слабо најслаба утакмица до сега за нехо.. Ошеј да не зборам стандард..Го ебаваат како сакаат! Андерсон според мене најдобар на терен. чичарито и Обертан никаде ги енма слабо топки добиваат! Македа би требало да добие шанса во второ!

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
играме подобро од нив? во што?? дај не зезај :) децава не знаат кај тераат :) централен дефанзивец ти дава два гола и тоа не од корнер или прекин туку од акции.. и ај објасни го тоа :)
Спектор игра деструктивец, незнам ти која утакмица ја гледаш :S Имавме шанси, имавме повеќе игра од нив, првиот гол по глупава грешка на Кушчак, излегол 5 метра до гол :O А вториот ваљда и сам виде како Фабио падна пред да ја исфрли топката

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Многу слабо.
Вечерва можно е да доживееме и пораз.

Вест Хем си играат тамам како што се очекува од нив, само проблемов е ние што ептем потфрливме вечерва, слабо во одбрана, некреативно во среден ред и ептем слабо во нападот , впрочем и многу статисти има на натпреваров...во прв ред Гигс, ОШеј и Чичарито....Бебе се шо покуша заеба и така....Ај белким САФ со две-три воспитни ќе ги разбудит малце од сонот :) :)
ЈБГ...

Можда со некоја измена ќе се сврти работата.....да се надеваме...

Ајде Glory Glory

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Еве го Македа...:)Ама Бебе искочи. :(

--- надополнето ---

Ај поздрав 3 - 0 Карлтон Кол.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.780
Поени од реакции
21.484
Ха , значи не престанува да ме изненадува Еванс .. има 0 квалитети како одбранбен играч ... талент 0 !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom