Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јули 2010
Мислења
214
Поени од реакции
51
А не мислите дека малку ја отупивте со тоа договарањето за фудбал? Кога влегувам овде не ми се чита за вашиот фудбал, сакам да прочитам нешто за клубот.
Договарајте се во социјалните групи, стварно на ништо не личи фан клубот веќе.
30402340230423 страни само бројки, само пребројувања, балони... по 100342403 пати се пребројавте...
Стварно нема смисла ова со балониве и со фудбалов секој втор пост е за кој ке игра кој каков фудбал има кој ке донесе луге кој е од Скопје кој не е па мозма па не мозам да дојдам
дај скратете малце

skech

United Will Rise Again
Член од
10 јули 2007
Мислења
186
Поени од реакции
37
ako na nekoj ne mu odgovara muabetov so fudbalov zaso obrnuva vnimanie i pisuva za nego furajte si svoj film i olabavete gi tie sto sakaat da sportuvaat
inace balonov razbrav deka e renoviran ima greenje i bil sea eden od najdobrite (taka razbrav odamna imam igrano tamu)
kaj slepi lica kisela voda 15 za 7 site tamu

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.820
Поени од реакции
11.445
ako na nekoj ne mu odgovara muabetov so fudbalov zaso obrnuva vnimanie i pisuva za nego furajte si svoj film i olabavete gi tie sto sakaat da sportuvaat
inace balonov razbrav deka e renoviran ima greenje i bil sea eden od najdobrite (taka razbrav odamna imam igrano tamu)
kaj slepi lica kisela voda 15 za 7 site tamu
Ајде се гледаме утре баба, и Btw сите до еден носете манчестер јунајтед аутфит :icon_lol:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.914
Поени од реакции
7.007
Ајде се гледаме утре баба, и Btw сите до еден носете манчестер јунајтед аутфит :icon_lol:
И после во играње да не се знај кој е кој :pos:

Инаку јас еве се потрудив да го најдам местото, се надевам погодив:

Со црно ви е Студентскиот дом Пелагонија, а со црвено е Домот за слепи лица.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Стварно нема смисла ова со балониве и со фудбалов секој втор пост е за кој ке игра кој каков фудбал има кој ке донесе луге кој е од Скопје кој не е па мозма па не мозам да дојдам
дај скратете малце
Фала богу утре играт, ќе издржиме уште еден ден :pos2:

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Линдегард мислам дека не е толку добар колку што го фалат. Го немам гледано, ама што знам... едноставно мислам дека не е за кај нас. Додека де Геа го имам гледано многу пати и мислам дека дефинитивно вреди да се проба со него. Сега се е релативно, и Меси да го купиме кој знае како би се снашол кај нас...

1. Skech
2. Mans
3. Томи
4. Гаго
5. Devil_guy
6. ZZanchy
7. Bobipp
8.++DarkAngel++
9.Јунајтед_фан
10. Blackie
11.Jericho
12. Другар ми ( :) )

12 сме, ама Блеки и Џерико не ми се сигурни некако... се надевам дека ќе дојдат... ако не не знам што ќе правиме...

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Момци ја не можам да играм...на тренинг се повредив пред неколку дена,препоните...ако треба кажете да викам некој да не немате луѓе?
Иначе може ќе дојдам да гледам само..смее,така?
А за Линдегард и јас го немам гледано така да врска неам каков голман е...Де Геа повеќе ми се свиѓаше ама ...

Поздрав и хев фан утре :smir:

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Линдегард мислам дека не е толку добар колку што го фалат. Го немам гледано, ама што знам... едноставно мислам дека не е за кај нас. Додека де Геа го имам гледано многу пати и мислам дека дефинитивно вреди да се проба со него. Сега се е релативно, и Меси да го купиме кој знае како би се снашол кај нас...

1. Skech
2. Mans
3. Томи
4. Гаго
5. Devil_guy
6. ZZanchy
7. Bobipp
8.++DarkAngel++
9.Јунајтед_фан
10. Blackie
11.Jericho
12. Другар ми ( :) )

12 сме, ама Блеки и Џерико не ми се сигурни некако... се надевам дека ќе дојдат... ако не не знам што ќе правиме...
За Jericho немајте гајле другар ми е заедно ќе дојдеме
а ќе зима ли некој апарат за да се сликнеме по еднаш:smir:

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
A short history of the Stretford end > http://bit.ly/c4ucE0

Шо мислите, 2 гола на Руни утре, ќе бидат ли доволни да му простиме ? :)

Член од
16 јули 2010
Мислења
214
Поени од реакции
51
и вие да потрчате малце ќе е на арно
момче ние имаме повеке години од тебе гледам имас 16 и те интесира само фудбал и некое путе а ние имаме и други обврски
покрај тие обврски сме се закациле на форумов да процитаме за клубот кој го сакаме и навијаме за него долго време (јас од '96 год)
и мислам дека не е у ред јас да читам кој ке игра кој ке го донесе другарму кој се повредил и 2 недели се договарате у кој балон ке играте
дај вака како помлади писете некоја инфомација за клубов на пример кој ке игра утре дали ке игра руни или не шо се дешава у манчестер знаете англиски добро сите помлади сте преведете нешто стајте на форумов
а не балонот греењето фудбалот пума .........
ако немате пари за телефон да се слушнете имате skype,msn,facebook
Daj olabavete stvarno

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
A short history of the Stretford end > http://bit.ly/c4ucE0

Шо мислите, 2 гола на Руни утре, ќе бидат ли доволни да му простиме ? :)
Немора гол да даде сакам само добра партија да прикаже

момче ние имаме повеке години од тебе гледам имас 16 и те интесира само фудбал и некое путе а ние имаме и други обврски
покрај тие обврски сме се закациле на форумов да процитаме за клубот кој го сакаме и навијаме за него долго време (јас од '96 год)
и мислам дека не е у ред јас да читам кој ке игра кој ке го донесе другарму кој се повредил и 2 недели се договарате у кој балон ке играте
дај вака како помлади писете некоја инфомација за клубов на пример кој ке игра утре дали ке игра руни или не шо се дешава у манчестер знаете англиски добро сите помлади сте преведете нешто стајте на форумов
а не балонот греењето фудбалот пума .........
ако немате пари за телефон да се слушнете имате skype,msn,facebook
Daj olabavete stvarno
Знам дека не му на секого дојдено до фудбал само сакав да се пошалам малце. А за тоа дека не треба да пишуваме овде,па да бевме толку добри во организирање досега ќе изигравме неколку утакмици немаше да поминат толку денови во договарање.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom