Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
ВИЕ изгубивте ние БОД зедовме... има разлика Бориело.. голема разлика
Ние игравме со Сити,вие со Болтон.Има разлика нели?

Туку настрана тоа...игнорирајте ги фановите на Челзи што провоцираат во ваш фанклуб.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.794
Поени од реакции
44.077
Ние игравме со Сити,вие со Болтон.Има разлика нели?

Туку настрана тоа...игнорирајте ги фановите на Челзи што провоцираат во ваш фанклуб.
Сеа обратен муабет ќе прајме а? :pos:

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Милсам дека за него повеќе плативме отколку што го продадовме....
Не, за мали пари го зедовме, го продадовме за 5 милиони. Стварно беше талентиран, ама покрај Фердинанд и Видич во топ форма немаше шанса да се доближи до прв тим.

Еве го очајниот манчестер и битните бодови за титула...па после пак ќе излезат оние стручњацине и ќе брблаат празна слама...јунајтед ова јунајтед она, виши сили кур се стресе...
Тапа изиграа сите до еден, освен нани и евра. На овен свеќа да му запалиме за здравје што сеуште сме непоразени во премиер, а оши и еванс нека се гонат у три лепе со се фергусон што не ги игра браун и рио!
Да не беше Фергусон, јас и ти најверојатно немаше ни да знаеме дека постои Манчестер Јунајтед.

Димчеј пеер, Еванс е се` само дебил не :) Паметиш ли против Ибрахимовиќ какви игри пружи кога се тресевме сите лелее Видиќ не игра што ќе правиме со ботов, кај овој против Ибра? :se_ molam

Исто друго, против Дрогба многу добро се снаоѓа, тој е типичен централен дефанзивец за во ПЛ. Денес не беше тој толку крив колку шго Флечер беше како мува без глава. И може сега плукаме по Еванс ама се плукаше и по Евра така а знаеме денес кој е Евра во нашата игра. Евра на дебито против Шити негово играше бетер Николче Митрески :) За О`Шеј донекаде се сложувам, можеби треба да се проба со Рафаел ама сигурно Фергусон многу подобро знае од нас кој за што е спремен, ги гледа на тренинг што прават ако ништо друго.

Бирај у што сакаш кладба :D
Не се живее на стара слава. Факт е дека Еванс игра слабо и мора, мора да се подобри. Сега и Рио се враќа, Смолинг е доста добар, за брзо време ќе си седне на клупа, па или ќе се оправи или ќе го гледа Смолинг како растура со Видич. :)

Ве почасти Болтон со бодче а?Славите сигурно сега...
Баш е интересно да навиваш за 15 тима. 7 ти изгубат, 5 одиграат нерешено, 3 победат. 23 другари те дупат, 7 ги дупиш.

И не лупајте дека Валенсија ни фалел, кога нападот е доста добар сезонава. 6 натпревари 15 гола. Во одбрана сме слаби. 6 натпревари 9 гола. Нешто не е во ред, а ако Фергусон не го реши тоа, сигурно нема Квеироз. Додека тој е на клупата и со Обертан, Бебе, Кори Еванс и Гибсон титули ќе освојуваме. Тешкото ќе дојде после него.

Изигравме нерешено, изигравме - тоа е тоа. Не е се толку црно. Само 3 поени е разликата, без пораз сме и го победивме Челзи, иако тој натпревар не беше од некое посебно значење. Молете се здравјето да го служи Фергусон, бидејќи ако после него ни дојде некое пиче за менаџер ќе дојде време кога дури и навивачите на Ливерпул ќе не дупат.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Ник Аџози кој на мечот со Болтон постигна хет - трик е даден на една месечна позајмица во тимот на Бари.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Прво... алал да им е на кладилниците, како ги диригираат првенствава.

второ, жално но вистинито:

shema77

Borriello
Член од
30 јули 2009
Мислења
432
Поени од реакции
7
Не, за мали пари го зедовме, го продадовме за 5 милиони. Стварно беше талентиран, ама покрај Фердинанд и Видич во топ форма немаше шанса да се доближи до прв тим.

Да не беше Фергусон, јас и ти најверојатно немаше ни да знаеме дека постои Манчестер Јунајтед.

Не се живее на стара слава. Факт е дека Еванс игра слабо и мора, мора да се подобри. Сега и Рио се враќа, Смолинг е доста добар, за брзо време ќе си седне на клупа, па или ќе се оправи или ќе го гледа Смолинг како растура со Видич. :)

Баш е интересно да навиваш за 15 тима. 7 ти изгубат, 5 одиграат нерешено, 3 победат. 23 другари те дупат, 7 ги дупиш.

И не лупајте дека Валенсија ни фалел, кога нападот е доста добар сезонава. 6 натпревари 15 гола. Во одбрана сме слаби. 6 натпревари 9 гола. Нешто не е во ред, а ако Фергусон не го реши тоа, сигурно нема Квеироз. Додека тој е на клупата и со Обертан, Бебе, Кори Еванс и Гибсон титули ќе освојуваме. Тешкото ќе дојде после него.

Изигравме нерешено, изигравме - тоа е тоа. Не е се толку црно. Само 3 поени е разликата, без пораз сме и го победивме Челзи, иако тој натпревар не беше од некое посебно значење. Молете се здравјето да го служи Фергусон, бидејќи ако после него ни дојде некое пиче за менаџер ќе дојде време кога дури и навивачите на Ливерпул ќе не дупат.
Чекај чекај...што сакаше филозофот да каже со ова???????

shema77

Borriello
Член од
30 јули 2009
Мислења
432
Поени од реакции
7
Како прво аватарот го носам поради играчот а не клубот(Рома),а ти со твојот едноцифрен IQ ако разгледаш малце наоколу ќе забележиш дека над аватарот пишува БОРИЕЛО а не РОМА...потписот кажува се ама без гајле за некои како тебе нормално е тоа да не го сконтаат...

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Како прво аватарот го носам поради играчот а не клубот(Рома),а ти со твојот едноцифрен IQ ако разгледаш малце наоколу ќе забележиш дека над аватарот пишува БОРИЕЛО а не РОМА...потписот кажува се ама без гајле за некои како тебе нормално е тоа да не го сконтаат...
Aj биди добар ко шо си глуп и замини од тука, те молам.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Значи си сфатил што сакам да кажам, добро е.

Инаку и на 5+ во среда ќе има натпревар, само уште не можам да најдам информација кој ќе биде тој. Ми се смачи веќе од кладилнициве.

Член од
30 мај 2010
Мислења
213
Поени од реакции
11
Ај ве молам не одговарајте на провокациите на типот.Уште еден хејтер од многумината денес низ интернет страниците -.-

doggy.jpg

Види го бееее :pos:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Некој да ги погледне постовите кога изигравме нерешено со Евертон и овие денешните и оние кога ги победивме Ливерпул ако не се згази од смеење, Миле да не се викам... абе навивајте за тимот и во добро и во лошо, или ич не ни навивајте, не се само бламирајте... манс, човек, те гледам постар си, пратиш, разбираш фудбал, ама треба да си ги смириш страстите, не без везе само отераш све у пм... Мислиш мене сеедно ми е кога гледам кога губиме бодови од помали тимови? И кога некој тим со нула Историја спрема нашата, тим со навивачи кој до пред 5-6 години, 90% од сезоната им беше во разочарување и по некоја трошка радост, да е пред нас на табела? :nenene: Ама љубовта што ја чувствувам спрема овој клуб и радоста и среќата што ми ја подарил овој клуб е поголема од сите загубени бодови без разлика колку се тие болни...

И не летајте толку у облаци и не мислите дека ако напишете повеќе постови дека сте поголеми фанови, бидејќи еден реален пост на Дено ве враќа во реалноста... верувам дека 95% од навивачите на Јунајтед тука на форум се пронајдовте во постот на Дено... И немојте повеќе да читам како го навредувате клубот и Фергусон, бидејќи 24 години работа во Клубот кој се смета за Религија е сон за секој Тренер... :)

Ова е совет од мене за вас, ако мислите дека треба да ме послушате океј, кој не сака никому ништо... Да не се Џену Грл, Хелц и Рунис Темпер, кој секоја чест за нив преведуваат и постираат линкови од најновите вести за нашиот клуб... верувајте дека без нивна активност, овој фан клуб ќе личи на уште поголема кочина :helou:

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Некој да ги погледне постовите кога изигравме нерешено со Евертон и овие денешните и оние кога ги победивме Ливерпул ако не се згази од смеење, Миле да не се викам... абе навивајте за тимот и во добро и во лошо, или ич не ни навивајте, не се само бламирајте... манс, човек, те гледам постар си, пратиш, разбираш фудбал, ама треба да си ги смириш страстите, не без везе само отераш све у пм... Мислиш мене сеедно ми е кога гледам кога губиме бодови од помали тимови? И кога некој тим со нула Историја спрема нашата, тим со навивачи кој до пред 5-6 години, 90% од сезоната им беше во разочарување и по некоја трошка радост, да е пред нас на табела? :nenene: Ама љубовта што ја чувствувам спрема овој клуб и радоста и среќата што ми ја подарил овој клуб е поголема од сите загубени бодови без разлика колку се тие болни...

И не летајте толку у облаци и не мислите дека ако напишете повеќе постови дека сте поголеми фанови, бидејќи еден реален пост на Дено ве враќа во реалноста... верувам дека 95% од навивачите на Јунајтед тука на форум се пронајдовте во постот на Дено... И немојте повеќе да читам како го навредувате клубот и Фергусон, бидејќи 24 години работа во Клубот кој се смета за Религија е сон за секој Тренер... :)

Ова е совет од мене за вас, ако мислите дека треба да ме послушате океј, кој не сака никому ништо... Да не се Џену Грл, Хелц и Рунис Темпер, кој секоја чест за нив преведуваат и постираат линкови од најновите вести за нашиот клуб... верувајте дека без нивна активност, овој фан клуб ќе личи на уште поголема кочина :helou:
Истово јас го кажвам цела сезона, ама не бе брат 80% овде се токмаци. Си мислиш чекаат пораз само да ги кењет играчите и Ферги! Многу малку се тие вистинските фанови... :toe:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Не го гледав натпреваров така што не можам да коментирам многу, ама факт е дека нешто не штима во одбраната сезонава. И покрај лошата форма на Руни сепак нападот е ефикасен, но одбраната прима по 2 голови минимум на секое гостување сезонава, а така тешко се доаѓа до титула.

Не знам како одиграл Еванс денес, но во основа не ми се допаѓал никогаш како играч за прв тим и можеби повеќе шанси треба да добие Смолинг (кога не е тука Рио). Можеби е добро и Рафаел повторно да ја земе десната бековска позиција.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom