В
Вори
Гостин
Ние игравме со Сити,вие со Болтон.Има разлика нели?ВИЕ изгубивте ние БОД зедовме... има разлика Бориело.. голема разлика
Туку настрана тоа...игнорирајте ги фановите на Челзи што провоцираат во ваш фанклуб.
Ние игравме со Сити,вие со Болтон.Има разлика нели?ВИЕ изгубивте ние БОД зедовме... има разлика Бориело.. голема разлика
Сеа обратен муабет ќе прајме а?Ние игравме со Сити,вие со Болтон.Има разлика нели?
Туку настрана тоа...игнорирајте ги фановите на Челзи што провоцираат во ваш фанклуб.
Не, за мали пари го зедовме, го продадовме за 5 милиони. Стварно беше талентиран, ама покрај Фердинанд и Видич во топ форма немаше шанса да се доближи до прв тим.Милсам дека за него повеќе плативме отколку што го продадовме....
Да не беше Фергусон, јас и ти најверојатно немаше ни да знаеме дека постои Манчестер Јунајтед.Еве го очајниот манчестер и битните бодови за титула...па после пак ќе излезат оние стручњацине и ќе брблаат празна слама...јунајтед ова јунајтед она, виши сили кур се стресе...
Тапа изиграа сите до еден, освен нани и евра. На овен свеќа да му запалиме за здравје што сеуште сме непоразени во премиер, а оши и еванс нека се гонат у три лепе со се фергусон што не ги игра браун и рио!
Не се живее на стара слава. Факт е дека Еванс игра слабо и мора, мора да се подобри. Сега и Рио се враќа, Смолинг е доста добар, за брзо време ќе си седне на клупа, па или ќе се оправи или ќе го гледа Смолинг како растура со Видич.Димчеј пеер, Еванс е се` само дебил неПаметиш ли против Ибрахимовиќ какви игри пружи кога се тресевме сите лелее Видиќ не игра што ќе правиме со ботов, кај овој против Ибра? :se_ molam
Исто друго, против Дрогба многу добро се снаоѓа, тој е типичен централен дефанзивец за во ПЛ. Денес не беше тој толку крив колку шго Флечер беше како мува без глава. И може сега плукаме по Еванс ама се плукаше и по Евра така а знаеме денес кој е Евра во нашата игра. Евра на дебито против Шити негово играше бетер Николче МитрескиЗа О`Шеј донекаде се сложувам, можеби треба да се проба со Рафаел ама сигурно Фергусон многу подобро знае од нас кој за што е спремен, ги гледа на тренинг што прават ако ништо друго.
Бирај у што сакаш кладба![]()
Баш е интересно да навиваш за 15 тима. 7 ти изгубат, 5 одиграат нерешено, 3 победат. 23 другари те дупат, 7 ги дупиш.Ве почасти Болтон со бодче а?Славите сигурно сега...
Чекај чекај...што сакаше филозофот да каже со ова???????Не, за мали пари го зедовме, го продадовме за 5 милиони. Стварно беше талентиран, ама покрај Фердинанд и Видич во топ форма немаше шанса да се доближи до прв тим.
Да не беше Фергусон, јас и ти најверојатно немаше ни да знаеме дека постои Манчестер Јунајтед.
Не се живее на стара слава. Факт е дека Еванс игра слабо и мора, мора да се подобри. Сега и Рио се враќа, Смолинг е доста добар, за брзо време ќе си седне на клупа, па или ќе се оправи или ќе го гледа Смолинг како растура со Видич.
Баш е интересно да навиваш за 15 тима. 7 ти изгубат, 5 одиграат нерешено, 3 победат. 23 другари те дупат, 7 ги дупиш.
И не лупајте дека Валенсија ни фалел, кога нападот е доста добар сезонава. 6 натпревари 15 гола. Во одбрана сме слаби. 6 натпревари 9 гола. Нешто не е во ред, а ако Фергусон не го реши тоа, сигурно нема Квеироз. Додека тој е на клупата и со Обертан, Бебе, Кори Еванс и Гибсон титули ќе освојуваме. Тешкото ќе дојде после него.
Изигравме нерешено, изигравме - тоа е тоа. Не е се толку црно. Само 3 поени е разликата, без пораз сме и го победивме Челзи, иако тој натпревар не беше од некое посебно значење. Молете се здравјето да го служи Фергусон, бидејќи ако после него ни дојде некое пиче за менаџер ќе дојде време кога дури и навивачите на Ливерпул ќе не дупат.
Погледни си го аватарот и прочитај си ги постовите, и двоцифрен IQ да имаш, ќе сфатиш.Чекај чекај...што сакаше филозофот да каже со ова???????
Aj биди добар ко шо си глуп и замини од тука, те молам.Како прво аватарот го носам поради играчот а не клубот(Рома),а ти со твојот едноцифрен IQ ако разгледаш малце наоколу ќе забележиш дека над аватарот пишува БОРИЕЛО а не РОМА...потписот кажува се ама без гајле за некои како тебе нормално е тоа да не го сконтаат...
Значи си сфатил што сакам да кажам, добро е.Како прво аватарот го носам поради играчот а не клубот(Рома),а ти со твојот едноцифрен IQ ако разгледаш малце наоколу ќе забележиш дека над аватарот пишува БОРИЕЛО а не РОМА...потписот кажува се ама без гајле за некои како тебе нормално е тоа да не го сконтаат...
Истово јас го кажвам цела сезона, ама не бе брат 80% овде се токмаци. Си мислиш чекаат пораз само да ги кењет играчите и Ферги! Многу малку се тие вистинските фанови...Некој да ги погледне постовите кога изигравме нерешено со Евертон и овие денешните и оние кога ги победивме Ливерпул ако не се згази од смеење, Миле да не се викам... абе навивајте за тимот и во добро и во лошо, или ич не ни навивајте, не се само бламирајте... манс, човек, те гледам постар си, пратиш, разбираш фудбал, ама треба да си ги смириш страстите, не без везе само отераш све у пм... Мислиш мене сеедно ми е кога гледам кога губиме бодови од помали тимови? И кога некој тим со нула Историја спрема нашата, тим со навивачи кој до пред 5-6 години, 90% од сезоната им беше во разочарување и по некоја трошка радост, да е пред нас на табела? :nenene: Ама љубовта што ја чувствувам спрема овој клуб и радоста и среќата што ми ја подарил овој клуб е поголема од сите загубени бодови без разлика колку се тие болни...
И не летајте толку у облаци и не мислите дека ако напишете повеќе постови дека сте поголеми фанови, бидејќи еден реален пост на Дено ве враќа во реалноста... верувам дека 95% од навивачите на Јунајтед тука на форум се пронајдовте во постот на Дено... И немојте повеќе да читам како го навредувате клубот и Фергусон, бидејќи 24 години работа во Клубот кој се смета за Религија е сон за секој Тренер...
Ова е совет од мене за вас, ако мислите дека треба да ме послушате океј, кој не сака никому ништо... Да не се Џену Грл, Хелц и Рунис Темпер, кој секоја чест за нив преведуваат и постираат линкови од најновите вести за нашиот клуб... верувајте дека без нивна активност, овој фан клуб ќе личи на уште поголема кочина :helou: