Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.911
Поени од реакции
11.671
Еве го очајниот манчестер и битните бодови за титула...па после пак ќе излезат оние стручњацине и ќе брблаат празна слама...јунајтед ова јунајтед она, виши сили кур се стресе...
Тапа изиграа сите до еден, освен нани и евра. На овен свеќа да му запалиме за здравје што сеуште сме непоразени во премиер, а оши и еванс нека се гонат у три лепе со се фергусон што не ги игра браун и рио!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.800
Поени од реакции
44.086
Мака ми е само......шо не не тепаа...

Разочаран сум ептен, не ми са коментира.. Само колку да кажам оти очекувам Валенсија една педарда да ни пукнат у среда и уште у Септември да ни честитат Нова Година.. Не бива со ваква килава игра, ништо не се прави.. Од 3 меча на гости ниедна победа е премногу, па макар тие биле со Ливерпул, Арсенал и Челзи.. Е сеа ако сакаме титула мора од дуелите со Челзи, Сити, Арсенал и Ливерпул барем 6 да победиме и 2 ремија..

И што е најтрагично, можевме на 1 поен да дојдеме до Челзи, на 3 од Арсенал и со Х следната на СБ меѓу овие 2 и со победа наша ќе бевме први..

Ајт, со помин нека е...

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.995
Поени од реакции
7.148
Значи без јак Руни не можиме да тепаме на гости. И шо толку наднаш комплекси од гостински терен. 3 натпревари и 3 нерешени. Новинарите го уништија Руни и алармантно е веќе колку лошо игра и колку е бескорисен за тимот. Не може да се препознае од ланската сезона. Па и одбраната па....толку голови да се примало...2 со Фулам, 3 со Евертон, 2 со Болтон...И од Гигс и Сколс не можи да се бара повеќе, ете Гигс излезе уште во 55 мин. Сега ептен ни фалат Андерсон и Керик, а исто и Обертан време е да се префрли во првиот тим. Не знам шо чека стариот, се знај дека Валенсија нема да игра долго време, а тој уште чека на само 3 крила во тимот и тоа еден престар (Гигс), еден слаб (Парк кога игра добро-кога не игра) и само Нани останува. За О'Ши веќе да не спомнувам, него го легнаја претпоследен при вториот гол. Добро е и шо не изгубивме, барем ја намаливме разликата на -3. Е сега со Валенсија, како шо се разиграни тие, се плашам да не го примиме јако таму :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.800
Поени од реакции
44.086
Ама ај, у ЛШ сме обратно..Дома изигравме Х, излеа само на гостински ќе победуваме =)

Член од
6 август 2010
Мислења
62
Поени од реакции
3
Moram da kazam deka poleka imame problemi so gostuvanjata :S:S:S. Tri utakmici ne mozeme da pobedime so Everton Fulham i Bolton c c c c .Kako da sme Ekipa od poslaba klasa pa gostuvanjata ni se slabi c c c c. Odbranata e tragedija bukvalno sekoja topka ja dobivaa vo vozusnite dueli sramota 9 gola primeni vo 6 kola. Pa pred 2 godini primavme samo 20 vo cela sezona. Evans i O SHIT treba da sednat na klupa definitivno majmuni gi praat kade e O shea za vtoriot gol go nema kasni, evans nesiguren. SRAMOTA GOLEMA E OVA DA NE MOZE DA SE POBEDI EDEN BOLTON.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Болтон беше must win game и не сфаќам како и трет пат по ред не победуваме во гости. А и со Сандерленд наредниот викенд осеќам ќе биде многу потешко. Факт е дека се осеќа повредата на Валенсија, ама барем на вакви навидум лесни натпревари мора да се победува. Не знам шо друго да кажам, освен дека се потребна 5-6 победи по ред за да се вратиме каде што припаѓаме.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.911
Поени од реакции
7.482
Браво браво...е следната утакмица Бент и Азамоа Гијан има да ни здрват 4 гола се кладам...ебати одбраната ебати.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Не коментирам околу денешниот меч и немав намера да пишам тука, ама ме изнервираа поединци... Валенсија ќе не здрви, Гијан и Бент ќе не утепаат... ајде кладба во аватар, потпис, во непишување месец време во овој фан клуб... што сакате дека тепаме на наредните две гостувања?

П.С. Што е со Руни, има некој информација, го покажаа со мраз на ногата, се надевам не е нешто посериозно

G

Gray Foxx

Гостин
Значи не ми се чита од вас, ебате лејмерите умрени. Овци скапани сеа ке ве испцујам сите до еден шо плукате по нашиот Јунајтед бидејки заслужувате, не сте нишо подобри од било кој прост фан шо не застануе зад својот клуб. Да ве ебам у газот распарчен и растриен. Преку кур ми е да гледам како некоја рандом форум умрена фаца кажува дека нас проблем ни стануваат гостувањата кога во сите гостувања до сега немавме ни малце среќа. И фулам заслуживме да ги тепаме и Евертон. Само вие не запазувате на ситниците, важно е да се јаде гомна. Важно е да се напише еден пост во кој ти (читај РАНДОМ УМРЕНА ФОРУМ ФАЦА) ке го критикуваш големиот СЕР АЛЕКС ФЕРГУСОН. Гледајте малце од страна.
Со Фулам на гости промашуваме пенал и потоа не казнуваат, како шо би рекол Гери НЕвил да ни понудеа бод пред утакмица ке го искористевме. Лани како заврши со Фулам ви текнуе? ОВци!!!
Со Евертон ви текнуе лани како заврши? ОВаа година 2 минути не делеа од триумф, и тоа висококвалитетен триумф. Бидејки покажавме карактер да се вратиме од 1-0 за сељаците. Али ни тоа не ви е важно. Колку пати само ние имаме тепано во 90 + минута?
И еве сеа Болтон, тим кој било кога може да ни направи проблем, тим со кој играме топло ладно и пред две години изгубивме 1-0 коа ни го шибна Ањелка. Вие во денешниот бод не го гледате карактерот на тимот, како се враќаме од мртвите. Не ги гледате проблемите на Руни со персоналниот живот, не ги гледате маестралните Сколс и Гигс туку гледате уште една пропуштена победа. Мизерни сте и премногу плитки. Срам ми е покрај вас шо сум фан на Манчестер.
Дефинитивно не заслужувате да навивате за овој огромен клуб.
FUCK OFF!!!

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
А за ситуацијата да биде уште порозева, Гигс ќе биде надвор неколку недели, Руни би требало да игра во среда.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Значи не ми се чита од вас, ебате лејмерите умрени. Овци скапани сеа ке ве испцујам сите до еден шо плукате по нашиот Јунајтед бидејки заслужувате, не сте нишо подобри од било кој прост фан шо не застануе зад својот клуб. Да ве ебам у газот распарчен и растриен. Преку кур ми е да гледам како некоја рандом форум умрена фаца кажува дека нас проблем ни стануваат гостувањата кога во сите гостувања до сега немавме ни малце среќа. И фулам заслуживме да ги тепаме и Евертон. Само вие не запазувате на ситниците, важно е да се јаде гомна. Важно е да се напише еден пост во кој ти (читај РАНДОМ УМРЕНА ФОРУМ ФАЦА) ке го критикуваш големиот СЕР АЛЕКС ФЕРГУСОН. Гледајте малце од страна.
Со Фулам на гости промашуваме пенал и потоа не казнуваат, како шо би рекол Гери НЕвил да ни понудеа бод пред утакмица ке го искористевме. Лани како заврши со Фулам ви текнуе? ОВци!!!
Со Евертон ви текнуе лани како заврши? ОВаа година 2 минути не делеа од триумф, и тоа висококвалитетен триумф. Бидејки покажавме карактер да се вратиме од 1-0 за сељаците. Али ни тоа не ви е важно. Колку пати само ние имаме тепано во 90 + минута?
И еве сеа Болтон, тим кој било кога може да ни направи проблем, тим со кој играме топло ладно и пред две години изгубивме 1-0 коа ни го шибна Ањелка. Вие во денешниот бод не го гледате карактерот на тимот, како се враќаме од мртвите. Не ги гледате проблемите на Руни со персоналниот живот, не ги гледате маестралните Сколс и Гигс туку гледате уште една пропуштена победа. Мизерни сте и премногу плитки. Срам ми е покрај вас шо сум фан на Манчестер.
Дефинитивно не заслужувате да навивате за овој огромен клуб.
FUCK OFF!!!

Дено, дури сега те сфаќам зошто не постираш во фан клубов. Сфаќам и зошто Хулиган и Миле веќе не ни постираат и одмилено им е. Ќе не потепале Валенсија и Сандерленд. Машала машала ејјјј....

Направени сте како ФК Челзи, прво ги тераат во Аушвиц нивните за по недела дена да слават титула и да ги прават богови. Истото е и со вас и не сте свесни колку смешно изгледа. Имаше право Дено кога кажа прошлата недела како не се осеќате глупо некад. И јас сум нервозна ради ова ама што е тука е. Немојте после истите вие што ги пцуете поединциве да ми носите нивни аватари кога Видиќ ќе го крене трофејот во мај. А ќе го крене.

--- надополнето ---

Уште од сега кој сака да се кладиме дека оваа слика ќе ја гледаме во мај.

Член од
16 април 2008
Мислења
2.525
Поени од реакции
2.380
Тоа е тоа битни три бода губиме али ај да се надеваме дека ке има позитивен резултат со Валенсија...Гигс,О'Ши па и Флечер тапи денеска како и останатите натпревари...Мене не ми е јасно зошто Обертан не игра?!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom