Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.913
Лелеееее....е сеа се изнервирав......цццц вријам, се испотив... Сеа почна да ме фаќа страв и дека уште во групите ќе испадниме.. Сеа и на Местаља не чека ептен тежок меч, на кој искрено очекувам нов кикс.. Ако може да е пораз отидовме у пм...

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.532
Поени од реакции
29.080
stolee мајку му стара сеа сакаш да не спиам ли?:nesvest:
Играта лошо лошо..наредна мора поактивни и повеќе акции да се прават Гибсон е мајстор треба почесто да игра дефинитивно!

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Лелеееее....е сеа се изнервирав......цццц вријам, се испотив... Сеа почна да ме фаќа страв и дека уште во групите ќе испадниме.. Сеа и на Местаља не чека ептен тежок меч, на кој искрено очекувам нов кикс.. Ако може да е пораз отидовме у пм...
Валенсија ке игра фудбал, а така ке победиме без разлика дали играме на Местаља или Олд Трафорд, ова од Ренџерс на ништо не личеше...

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.914
Поени од реакции
7.007
Ееееееејјјј го изгубивме изгледа Валенсија на подолго време!?!?! Зошто бе вака ни се случуваат работи, ах бе. Ете шанса сега за Нани и Обертан.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Премногу слабо, очекував многу повеќе, а и лесна победа. Ај се рано е, ова, она, ама немаме доволен играчки потенцијал.
Руни, не знам... Како може толку слабо да игра бе?

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.913
Валенсија ке игра фудбал, а така ке победиме без разлика дали играме на Местаља или Олд Трафорд, ова од Ренџерс на ништо не личеше...
Абе ќе игра, ама на домашен терен се ептен заебана екипа.. Јас како што си рачунав, 10 поени од првите 4 кола (нерешено на Местаља).. Сеа ако победиме таму пак исто ми испаѓа... Но што ќе биде тешко, ќе биде..

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Премногу слабо, очекував многу повеќе, а и лесна победа. Ај се рано е, ова, она, ама немаме доволен играчки потенцијал.
Руни, не знам... Како може толку слабо да игра бе?
Лани играше јако, оваа година се фокусира повеќе на ебање :)

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Б У Н К Е Р

Па добро бе пичка му матер, застанале 5 души одбрана, а пред нив уште 3 одбрана...Племето нивно, педери, ѓубриња!!!!

А и нашиве толку ли килави бе ц ц ц...Ама ај донегде и оправдано е ова, од толку плави копилиња пред гол немаше каде игла да помине а не пак топот на Гибсон. Штета за нас, нервози за нас. Ајде уште Лузерпул да не ги тепаме и ни тргна....

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Значи попедерска игра до сега немам видено на Олд Трафорд, дечките не се криви, овој бункер не можеа да го пробијат ако играа и уште еден натпревар:toe:
Е сеа и ти, дај не ги брани, шанса не видовме цел натпревар освен ударите на Гибсон, а ти викаш не биле криви. Туку не требаше толку играчи да одмора Ферги пошо со Ливерпул дури во недела играме, али ајде ум за другпат...

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ајде бе букнер, нека е бункер но 1 гол мораме да дадеме, како знаеме и умееме, не ја гледав утакмицата сега се враќам од тренинг и се разочарав ... :mad:

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Боже што слушам, ќе сме испаднеле уште по групите.Зборувате како да нема уште натпревари. Ич не сум разочаран, имајки го во предвид составот со кој излеговме.
И да, на Валенсија ќе ги ебеме.
Ај чао.

В

Вори

Гостин
Б У Н К Е Р

Па добро бе пичка му матер, застанале 5 души одбрана, а пред нив уште 3 одбрана...Племето нивно, педери, ѓубриња!!!!

А и нашиве толку ли килави бе ц ц ц...Ама ај донегде и оправдано е ова, од толку плави копилиња пред гол немаше каде игла да помине а не пак топот на Гибсон. Штета за нас, нервози за нас. Ајде уште Лузерпул да не ги тепаме и ни тргна....
Па и ретко има лек за екипи ко овие што играат со цел автобус пред гол.
Освен ако не свирне пенал судијата и после да ги отворите ко конзерва.

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Јас сум сигурен дека ќе победиме на Местаља, Ренџерс не играа фудбал, а и нашите беа слаби така да...

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Боже што слушам, ќе сме испаднеле уште по групите.Зборувате како да нема уште натпревари. Ич не сум разочаран, имајки го во предвид составот со кој излеговме.
И да, на Валенсија ќе ги ебеме.
Ај чао.
Абе како не, не си разочаран. Да не очекуваше и 0-0 ? :) Со кој состав и да излезевме против Ренџерс мораше да дадеме бар гол, али тоа е.

Како шо гледам доста сериозно е ова со Валенсија. Да се надеваме дека ќе се врати побрзо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom