Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
A

Alexander Nevsky

Гостин
Смешен пост... Нема врска тука да говориме за нив... Не заслужуваат да бидат спомнати... Не знам, како можите Сити да ги сместувате во тим за титула... Не ми сте јасни... Се знај кај ке биди борбата, Јунајтед, Челзи и Арсенал... Ако ти викаш до кај 27 коло ке се бориме добро, така нека е.... Ама сигурен сум дека нема толку лесно да ги добите наптреварите на Емирати, како лани...

Поздрав
Мислиш нема Сити да се бори:tapp: Ај ќе се увериш и самиот...
Туку да нема да ве тепаме лесно како прошлата ама пак не сте дораснати за титула.Ќе кинете конци во дерби утакмици вие...

В

Вори

Гостин
Фала Богу дека нема да ги добиеме така лесно.
Арсенал се засили,а не продаде никого,Челзи не се засили соодветно,а продаде пола тим.
Плус просекот на години во Челзи е 30 +

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Не знам, очигледно јас сум единствен кој мисли дека Сити нема да се бори за титула... Сите некако гледам се плашите од нив, како којзнае што да се... Бар да имаја квалитетен стручнак, ај... ама со оној... Пффф... Повеќе шанса би им дал на Евертон, од колку нив... Ама јасно е дека Сити и Тотенхем, ке се борат за тоа 4то место на Ливерпул, кој очигледно нема да има сили ниту за Лига Европа....

A

Alexander Nevsky

Гостин
Не знам, очигледно јас сум единствен кој мисли дека Сити нема да се бори за титула... Сите некако гледам се плашите од нив, како којзнае што да се... Бар да имаја квалитетен стручнак, ај... ама со оној... Пффф... Повеќе шанса би им дал на Евертон, од колку нив... Ама јасно е дека Сити и Тотенхем, ке се борат за тоа 4то место на Ливерпул, кој очигледно нема да има сили ниту за Лига Европа....
Да ливерпул може не е на ниво ама ете пак беше на ниво да ве води со 1-0 бајги време...Затоа не ги отпишувај предвреме ни нив ниту Сити...

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Кратко и јасно... Видиќ денеска перфектен, среќен сум поради голот на Руни, одлична игра денеска, прекрасни додавања и прекрасни акции се правеа, не се дозволуваше на противникот да се разигра, треба да ја подобриме реализацијаата, посед на топка убедливо на наша страна, шут во и надвор од гол и корнери исто, доминантни... :wink:

П.С. Овој Бербата е луд бе... абе земи испечати на мајцата што сакаш, не со пенкало да напишеш, како со нози е напишано... Кога видов се прснав од смеење :pos:

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.304
Поени од реакции
3.687
A бе кај Димитрија имаше нешто на маицата, јас ништо не видов има некој подобри информации што пишуваше таму ?

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Едно ме чуди....видов видиќ капитен и пред гигс,и пред Руни..Ме интересира дали Гигс влезе како резерва,или играше од прва минута.........А ако играл од прва минута би требало Гигс да е капитен..:smir:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.914
Едно ме чуди....видов видиќ капитен и пред гигс,и пред Руни..Ме интересира дали Гигс влезе како резерва,или играше од прва минута.........А ако играл од прва минута би требало Гигс да е капитен..:smir:
Oд прва.. Мислам дека Видиќ е новиот капитен на Јунајтед (бидејќи Гигс не е првотимец, ни Невил).. Сеа точно дека ротира Ферги, но ете на овој меч, Гигс стартуваше од почеток, па пак Вида беше капитен.. Како и да е, стварно неможам да ја замислам одбраната без него.. :)

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
[/COLOR]Нешто кое ние не го забележавме но се случило при прославата на голот на Бербатов:

Приметих го, одма после утакмицата ставих линк од слика на фб. ТАТ ЗА ТЕБ (тато за тебе), мене ме асоцира на тва дека голо го посветува на ќеркичката му, без разлика шо е маленка и не разбира, еден ден ќе се гордее со тва :)

Член од
30 мај 2010
Мислења
213
Поени од реакции
11
Aбе Димче е зверотинка :pos:...и голот му беше одличен,бевме скептични дека нема да ја задржи формата од пријателските натпревари но ете човеков си ја задржал формата.Само нека продолжи така.
За Нани нема да кажам ништо,еден гол нема да биде доволен за да го надокнади пропуштениот пенал.
Руни конечно постигна гол за подигање на самодовербата.
Ми се допаднаа додавањата,нафрлените топки...Се на се одлично беше.
Се чудам зошто Валенсија не беше во составот.И гледам дека нешто ги спомнувате Сити во битката за титулата.Немаат шанси тие...Мислите дека ако ги имаат Силва Тевез...ке имаат шанса за такво нешто?Оваа сезона не верувам,,за понатаму ке видеме.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.820
Поени од реакции
11.446
Видиќ заслужи да биде нов капитен!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Гигс - Невил - Сколс - Рио - Видиќ - Евра - Флечер - Руни

Имаме 8 играчи со нешто капитенско во нив, ова го нема ни на запад :icon_lol:

--- надополнето ---

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.533
Поени од реакции
29.090
Гигс - Невил - Сколс - Рио - Видиќ - Евра - Флечер - Руни

Имаме 8 играчи со нешто капитенско во нив, ова го нема ни на запад :icon_lol:

--- надополнето ---

:pos2:
Чики не се ни гледа...А бербатов каков е изгубен целиот..Али гигс ни е нај секси:):)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom