Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Има ли некој хајлајтс од мечот да ги постави па и јас ги видам нашиве шо направиле, да се "израдувам" и јас на голот на Бабата :tv:?
А?!

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Супер изигравме Грин божем камен беше ама нас се ни фати имаа среќа што добро бранеше. Ми се допадна тоа што Руни даде гол после долго време и што Нани е во екстра форма. Бербатов изигра одлично постигна фантастичен гол. Само вака да продолжиме и ќе биде супер. Бербатов - 4 меча, 3 гола, 1 асистенција. Само во овој стил нека продолжи. После третиот гол не се ни замараа нашиве више.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.914

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Благодарим, брат!Ако си машко а верувам дека си а ако не си ќе ја средиме хD

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Ама Фулам знаат, па па играја О'Шеј. :icon_lol:
Со кој? Со Боби Замора шо е 30кг потежок од Ошеј? Или Даф шо е со едната нога у грообо? :)

Далеку подобра игра во во второто полувреме и секако секоја чест за Нани, изгледа Ферги убо го има исплескано за пеналот па се трудеше денеска нема што, а Бербатов не ма да биди ако не те изнервира прво па после дај некој ваков мајагери-гол. Како и да е Не треба ова да биде само против екипи како Вест Хем и само на домашен терен туку и на гости малце да прикажиме сила.
Не го има исплескано, туку го остава сам да си ја креира судбината-или на цело да се закопа или да покаже оти заслужува црвен дрес со ѓаволче на левата страна. Не ми е јасно шо те изнервира Бербатов? Шо не беше себичен да спуште топка на Руни со глава, имајќи да га шутне у гол? Шо даде добра пета на Нани, или тие 3 повратни топки на Нани, Сколс и Флечер шо неможеа да дадат гол? А не те нервира Руни шо ако не беше пенало ќе го продолжеше посто уште 1 недела најмалко и шо беше отсечен цела утакмица? Првото полувреме сите играче имаа послаба игра, а од излеването на Бербатов се виде оти нема кој да повлече и да организира игра. Ич не си реален...

В

Вори

Гостин
Честито победа,на ред сме ние да им дадеме некој гол на Вест Хем:)))

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Кога зборев за Дими сите бевте против мене, многу добар играч е, а тоа уште и ќе го докажува, кој гледаше внималтено, сигурно ја виде играта од кога тој го напушти теренот.

п.с Среќен сум што имаме играч како Немања Видич, несомнено најдобар дефанзивец е на цел свет ...

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Кога зборев за Дими сите бевте против мене, многу добар играч е, а тоа уште и ќе го докажува, кој гледаше внималтено, сигурно ја виде играта од кога тој го напушти теренот.

п.с Среќен сум што имаме играч како Немања Видич, несомнено најдобар дефанзивец е на цел свет ...
Јас те подржував Братко!:) Иначе Кол не го видовме во право си за Нешо.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.081
Поени од реакции
1.638
Рутинска победа, да се залагаа поише ќе ги напуневме до 6.Нани,Бербатов дрва.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.826
Поени од реакции
5.636
дечки пишав на темата за Премиер Лига дека тука ги имате хајлајтсите од сите утакмици на англиските екипи било дома било во Европа.. конкретно за манчестер може тука да видите хајлајтс

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не сфаќам зошто толку запнувате да ги пуниме и да се трошиме :)

Знам дека како фанови ви се гледаат голови, еве и мене ми се гледаат признавам, но, видовте ли што се случи кога имавме сигурно водство? Влезе Смолинг? Како Смолинг би добил премиерлигашко искуство? Да го ставеше против Ливерпул/Челзи ќе викавте што ми го ставил Смолинг. Ако не добива шанса кога имаме обезбедено водство не знам кога. Затоа реков кога имаме сигурна победа да се ставаат помлади играчи за и клупата да е воиграна. Челзи можеби ги полнат со по неколку гола ама искрено освен Стариџ колку што видов новава сезона не влезе некој млад нивни е знаеме дека е тенка клупата. :) Не викам дека тоа што ги полнат не е во ред, се` убаво, гол разлика се билда ама мора да се мисли и на резервите малку.

Денешниов натпревар беше супер освен тоа што Нани и Бербатов мора да си поработат на реализацијата а О`Шеј да одмори малку, Рафаел стартер против Евертон :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom