Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Ако купува САФ среден играч тоа со сигурност ќе биде Дефур, така да Меирелеш сигурно не доаѓа кај нас. Мене како играч не ми се допаѓа искрено.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
It was reported on the 19th August that a £9 Million bid was accepted by Porto and Meireles is to have his medical at Manchester United later on in the day after not being included in Porto's Europa League play off squad.

Иако има 27 години, 9 милиони не се многу за него. Може да одигра уште 5-6 добри сезони, да го замени Сколс.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе од каде знаете, може знае англиски добро па Ферги го носи ко преведувачка за Бебе :icon_lol:

Шала, не се многу 9 милиони за да речам искусен играч зошто има настапи на СП и во ЛШ, ако не за друго нека седи за итни случаи затоа што како што знаеме ситуацијата со Харго уште не е кристално јасна :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Значи ако САФ го земе Меирелеш за 9 милиони што би рекле Англичаните тоа е вистински "bargain". Одличен играч.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кој морон човече, кога сме купиле ние 20 играчи за 2 години? :pop: Едвај чекам со нив да играме :zlo:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.996
Поени од реакции
7.152
Од каде пак сега шпекулацииве за Раул Меирелеш? Од ништо, никаде оп.....на гоал.ком гледам нема некоја бомбастична вест, значи може да испадни дека е точно. :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.917
Поени од реакции
11.714
Ваков играч ни треба за во средина, со оглед на тоа што Харгривс е повреден бајаги, а немаме адекватна замена за него, некој кој има техника, ама и крши нозе ко бајага...другиве или имаат техника - немаат осет за агресија, или обратно (средишниве играчи). Вакво копиле ни треба, што ќе убие некој на терен а ќе се понаша ко најнормален ден да е...башка и искусно магаре е, 27 години во гзот набутал.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Нели никој не ви требаше,топ вака ви бил тимот:)?
Според мене и со ова што го поседуваме во моментов можеме многу. Меирелеш не ми е многу по вкус, но САФ знае најдобро...

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Нели никој не ви требаше,топ вака ви бил тимот:)?
финтата беше тоа што се очекуваше Харгривс да е спремен за оваа сезона и сеуште списокот не е затворен заради него, но со оглед дека нема шанса и оваа година да помогне, изгледа ова е негова алтернатива ама ништо не се знае, можеби е само шпекулација!

А да беше Овен ок, немаше никого да земаат сигурно!

Член од
6 август 2010
Мислења
62
Поени од реакции
3
Spored mene nikoj ne ni treba tuka e Anderson znaeme deka seuste ne e fit mn e zdebelen kako gudence e:pos2: No so trening moze da bide vo top forma vo najbitniot del od sezonata Mart-April-Maj tuka se Carrick Gibbson Fletcher Scholes za Hargreaves nemam komentar ne znam sto e so nego ke moze li nekoj da kaze za kokku vreme treba da se vrati:toe:
No ako vi teknuva koga bese fit bese eden od najbitnite igraci za nas igrase i kako bek koga ke pritrebase i vo finaleto vo Moskva bese prva postava. Toj ima 29 godini seuste ima vreme da pokaze sto znae.Mozebi i toj ako bide fit i vo forma vo vtoriot del od sezonata ke imame dvajca svezi igraci koi ke go zmenuvaat Scholes pocesto.Mozebi tie dvajca ke bidat nasa prednost pri krajot na sezonata koga drugite ekipi ke gi fati zamor :)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.996
Поени од реакции
7.152
Spored mene nikoj ne ni treba tuka e Anderson znaeme deka seuste ne e fit mn e zdebelen kako gudence e:pos2: No so trening moze da bide vo top forma vo najbitniot del od sezonata Mart-April-Maj tuka se Carrick Gibbson Fletcher Scholes za Hargreaves nemam komentar ne znam sto e so nego ke moze li nekoj da kaze za kokku vreme treba da se vrati:toe:
No ako vi teknuva koga bese fit bese eden od najbitnite igraci za nas igrase i kako bek koga ke pritrebase i vo finaleto vo Moskva bese prva postava. Toj ima 29 godini seuste ima vreme da pokaze sto znae.Mozebi i toj ako bide fit i vo forma vo vtoriot del od sezonata ke imame dvajca svezi igraci koi ke go zmenuvaat Scholes pocesto.Mozebi tie dvajca ke bidat nasa prednost pri krajot na sezonata koga drugite ekipi ke gi fati zamor :)
Дечко ај потруди се да пишуваш кирилица.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom