- Член од
- 21 мај 2007
- Мислења
- 32
- Поени од реакции
- 0
http://videos.sapo.pt/qAIGilBf7mdtNCLDaW6p eve link od novoto zasiluvanje bebe , povekje lici na AMC nego na Striker
Па ного јасно де, шо уствари ме разбера ти? Шо кажах јас? Ако медиумите не го издигнат и не го напраат преценет как уствари он ќе стане таков (преценет)? Фактичката состојба на терено е реална, тва шо го гледаш тва се случува (фала Богу). Јас кажах оти за мене е еден од најпреценените играче, шо ми наваѓаш сега замерка? Прочити 2 пате шо сам пишал. Тва не ми личе на дискусија, треба ли сега да пишаме 10 поста не, ти не кажа така, ти кажа така? Ако имаш нешто ново да кажеш, шо ќе потпре на мојто-кажи, не халционири.Па јасно дека весниците се тие шо прават приказни,ама ти не напиша/кажа тка.Да те потсетам.:smir:
Цеск не е тип на играч шо се тепа на теренот,иако се има десено и тва на неколку пати(вс Челзи),ама го остава срцето додека играа.Пример на утакмицата со Барса,со скршена нога трчаше,па со Астон Вила,влезе повреден,даде 2 гола,излезе си.Тоа ти се вика жртвување,пичките не го прават тва.И на Андерсон задачата ако му е да трче по секоо топка,на Цеск не му е.И нем молим те,нем Виера и Цеск да ми ги споредуваш.
Aма океи,нека биде как шо викаш...Everyone thinks they have the most beautiful wife at home,шо би кажал Венгер.)
Цеск ако е пичка,Роналдо шо беше?
Кога веќе го спомна Руни,одличен играч е,ама и голем преварат,тежок дајвер.
јас гледав пред два-три дена и имаше ама еве сега и јас проверив нема :'( можно ли е да не остават без преносжити се кај виде дека ке пренасаат јас окренав цел сител неможам да најдам ако може линк дај да видам
Па ного јасно де, шо уствари ме разбера ти? Шо кажах јас? Ако медиумите не го издигнат и не го напраат преценет как уствари он ќе стане таков (преценет)? Фактичката состојба на терено е реална, тва шо го гледаш тва се случува (фала Богу). Јас кажах оти за мене е еден од најпреценените играче, шо ми наваѓаш сега замерка? Прочити 2 пате шо сам пишал. Тва не ми личе на дискусија, треба ли сега да пишаме 10 поста не, ти не кажа така, ти кажа така? Ако имаш нешто ново да кажеш, шо ќе потпре на мојто-кажи, не халционири.
Па нормално оти не е таков тип на играч, оти тешко се споредува, шо тогај ти прече шо кажах оти е пичка за разлика од Андерсон? Ка го кажуваш тва "со скршена нога" ќе кажеш он терминатор е. Ако беше барем приближно реален как шо се прааш немаше да го кажеш тва. Ќе ти се смеат и сестрите на пракса у болницата за тва. Да и тва е жртвуване, не викам не, ама тва нее оставане на срцето на терено, а ти нема никојпат да го разбереш тва. Не ги споредувам Цеск и Виера, споредувам реномето и почитта шо га имаа тај Арсенал и тај Арсенал со два различни средишни играче за да разбереш кој уствари го остава срцето на терено (повеќе) Цеск или Андерсон.
Роналдо беше и оште е-ракета, ако не го фаулираш неможеш ни да го сопреш. Коо ќе играаш против некој ного побрз од тебе ќе разбереш шо и каква "пичка" е Роналдо.
Па да, м'кам е, лаже, глуме, падина... Как ќе победе ако не е поспособен (у секоја смисла), ако не го надмудре противнико? Фудбало е как војна, а у војната сичко е дозволено. И зашо да ти викам нее таков-коо стварно е таков?
Сите ли навиваче на Арсенал сте такви издрогирани?Алоо чоек...ти коментирам на овој последниов пост, а важи за претходните 3 што си ги пишал. Се читаш ли уопште ти што пишуваш? Ќе напишеш реферат, а уствари исто како ништо да не си пишал. Еден куп глупости напиша што не планирам да се замарам со контрирање .
Се кладам дека играчов ќе го спрема за крило или среден плеј... Коа можеше од еден класичен напаѓач (Смит, и тоа еден од подобрите во лигата во Лидс) да направи деструктивец, позиција што и ден денес ја игра во Њукасл, сигурно може да се справи и со бебево.Што е форава со БЕБЕ. На што ли мисли фергусон. Имаме 7 напаѓачи. Незнам како мисли да ја направи формацијата на манчестер. 2-2-6. Аман. Ај белким ке бидне нешто од БЕБЕ
Цеск преценет?Не се пези бе,на коо твоо да потпрам? :.)Дај некои факти,коо дискусија,ка праваш бош мабет,тка од ракав си говораш.Па ного јасно де, шо уствари ме разбера ти? Шо кажах јас? Ако медиумите не го издигнат и не го напраат преценет как уствари он ќе стане таков (преценет)? Фактичката состојба на терено е реална, тва шо го гледаш тва се случува (фала Богу). Јас кажах оти за мене е еден од најпреценените играче, шо ми наваѓаш сега замерка? Прочити 2 пате шо сам пишал. Тва не ми личе на дискусија, треба ли сега да пишаме 10 поста не, ти не кажа така, ти кажа така? Ако имаш нешто ново да кажеш, шо ќе потпре на мојто-кажи, не халционири.
Па нормално оти не е таков тип на играч, оти тешко се споредува, шо тогај ти прече шо кажах оти е пичка за разлика од Андерсон? Ка го кажуваш тва "со скршена нога" ќе кажеш он терминатор е. Ако беше барем приближно реален как шо се прааш немаше да го кажеш тва. Ќе ти се смеат и сестрите на пракса у болницата за тва. Да и тва е жртвуване, не викам не, ама тва нее оставане на срцето на терено, а ти нема никојпат да го разбереш тва. Не ги споредувам Цеск и Виера, споредувам реномето и почитта шо га имаа тај Арсенал и тај Арсенал со два различни средишни играче за да разбереш кој уствари го остава срцето на терено (повеќе) Цеск или Андерсон.
Роналдо беше и оште е-ракета, ако не го фаулираш неможеш ни да го сопреш. Коо ќе играаш против некој ного побрз од тебе ќе разбереш шо и каква "пичка" е Роналдо.
Па да, м'кам е, лаже, глуме, падина... Как ќе победе ако не е поспособен (у секоја смисла), ако не го надмудре противнико? Фудбало е как војна, а у војната сичко е дозволено. И зашо да ти викам нее таков-коо стварно е таков?
Не е за тука муабетов, ама колку време отсуствуваше Фабрегас со таа негова ''скршена нога''?Цеск преценет?Не се пези бе,на коо твоо да потпрам? :.)Дај некои факти,коо дискусија,ка праваш бош мабет,тка од ракав си говораш.
Да,буквално со скршена нога играше.Најди си на нет,ќе прочиташ,нема потреба да измислувам работи.
Дај објасни ми го тва оставане срце на терен,изгледа ти си единствен шо знааш што значи тва?
Незнам дека забега ама другар фудбалот не е војна.Фудбало е игра.Секоја игра има правила,во војната правила нема.
Бива бе, нека е бош, ти кажах ако немаш шо паметно да пишеш немораш, ти па, па ќе те питам, нели е комплекс да висеш на фан клуб на најголемио ривал твојоо омилен клуб, да чекаш да кажат лошо за типчето шо дркаш на него, па да го дрвеш? На страна тва шо се тешате со другар ти carter.Цеск преценет?Не се пези бе,на коо твоо да потпрам? :.)Дај некои факти,коо дискусија,ка праваш бош мабет,тка од ракав си говораш.
Да,буквално со скршена нога играше.Најди си на нет,ќе прочиташ,нема потреба да измислувам работи.
Дај објасни ми го тва оставане срце на терен,изгледа ти си единствен шо знааш што значи тва?
Незнам дека забега ама другар фудбалот не е војна.Фудбало е игра.Секоја игра има правила,во војната правила нема.