Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Mnogu pari dadoa ama vremeto ke pokaze, moze ke go napravat da bide zver!

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Па јасно дека весниците се тие шо прават приказни,ама ти не напиша/кажа тка.Да те потсетам.:smir:

Цеск не е тип на играч шо се тепа на теренот,иако се има десено и тва на неколку пати(вс Челзи),ама го остава срцето додека играа.Пример на утакмицата со Барса,со скршена нога трчаше,па со Астон Вила,влезе повреден,даде 2 гола,излезе си.Тоа ти се вика жртвување,пичките не го прават тва.И на Андерсон задачата ако му е да трче по секоо топка,на Цеск не му е.И нем молим те,нем Виера и Цеск да ми ги споредуваш.:)
Aма океи,нека биде как шо викаш...Everyone thinks they have the most beautiful wife at home,шо би кажал Венгер.:))
Цеск ако е пичка,Роналдо шо беше?
Кога веќе го спомна Руни,одличен играч е,ама и голем преварат,тежок дајвер.:icon_lol:
Па ного јасно де, шо уствари ме разбера ти? Шо кажах јас? :) Ако медиумите не го издигнат и не го напраат преценет как уствари он ќе стане таков (преценет)? Фактичката состојба на терено е реална, тва шо го гледаш тва се случува (фала Богу). Јас кажах оти за мене е еден од најпреценените играче, шо ми наваѓаш сега замерка? Прочити 2 пате шо сам пишал. Тва не ми личе на дискусија, треба ли сега да пишаме 10 поста не, ти не кажа така, ти кажа така? Ако имаш нешто ново да кажеш, шо ќе потпре на мојто-кажи, не халционири. :)
Па нормално оти не е таков тип на играч, оти тешко се споредува, шо тогај ти прече шо кажах оти е пичка за разлика од Андерсон? Ка го кажуваш тва "со скршена нога" ќе кажеш он терминатор е. Ако беше барем приближно реален как шо се прааш немаше да го кажеш тва. Ќе ти се смеат и сестрите на пракса у болницата за тва. :) Да и тва е жртвуване, не викам не, ама тва нее оставане на срцето на терено, а ти нема никојпат да го разбереш тва. Не ги споредувам Цеск и Виера, споредувам реномето и почитта шо га имаа тај Арсенал и тај Арсенал со два различни средишни играче за да разбереш кој уствари го остава срцето на терено (повеќе) Цеск или Андерсон.
Роналдо беше и оште е-ракета, ако не го фаулираш неможеш ни да го сопреш. Коо ќе играаш против некој ного побрз од тебе ќе разбереш шо и каква "пичка" е Роналдо. :)
Па да, м'кам е, лаже, глуме, падина... Как ќе победе ако не е поспособен (у секоја смисла), ако не го надмудре противнико? Фудбало е как војна, а у војната сичко е дозволено. И зашо да ти викам нее таков-коо стварно е таков? :)

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
жити се кај виде дека ке пренасаат јас окренав цел сител неможам да најдам ако може линк дај да видам
јас гледав пред два-три дена и имаше :( ама еве сега и јас проверив нема :'( можно ли е да не остават без пренос

Флечер:Останувам во јунајтед до крајот на својата кариера тоа ме радува :)))) ете прав играч на МЈ

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.820
Поени од реакции
11.445
Javier Hernández Balcázar

Top of the Match

Look out English Premier League. 'Chicharito' was fantastic, finding the net and making World Cup winner Carlos Puyol look out of touch in just 45 minutes of action.

извадено од гол.цом

Член од
8 ноември 2008
Мислења
542
Поени од реакции
731
Што е форава со БЕБЕ. На што ли мисли фергусон. Имаме 7 напаѓачи. Незнам како мисли да ја направи формацијата на манчестер. 2-2-6. Аман. Ај белким ке бидне нешто од БЕБЕ

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Па ного јасно де, шо уствари ме разбера ти? Шо кажах јас? :) Ако медиумите не го издигнат и не го напраат преценет как уствари он ќе стане таков (преценет)? Фактичката состојба на терено е реална, тва шо го гледаш тва се случува (фала Богу). Јас кажах оти за мене е еден од најпреценените играче, шо ми наваѓаш сега замерка? Прочити 2 пате шо сам пишал. Тва не ми личе на дискусија, треба ли сега да пишаме 10 поста не, ти не кажа така, ти кажа така? Ако имаш нешто ново да кажеш, шо ќе потпре на мојто-кажи, не халционири. :)
Па нормално оти не е таков тип на играч, оти тешко се споредува, шо тогај ти прече шо кажах оти е пичка за разлика од Андерсон? Ка го кажуваш тва "со скршена нога" ќе кажеш он терминатор е. Ако беше барем приближно реален как шо се прааш немаше да го кажеш тва. Ќе ти се смеат и сестрите на пракса у болницата за тва. :) Да и тва е жртвуване, не викам не, ама тва нее оставане на срцето на терено, а ти нема никојпат да го разбереш тва. Не ги споредувам Цеск и Виера, споредувам реномето и почитта шо га имаа тај Арсенал и тај Арсенал со два различни средишни играче за да разбереш кој уствари го остава срцето на терено (повеќе) Цеск или Андерсон.
Роналдо беше и оште е-ракета, ако не го фаулираш неможеш ни да го сопреш. Коо ќе играаш против некој ного побрз од тебе ќе разбереш шо и каква "пичка" е Роналдо. :)
Па да, м'кам е, лаже, глуме, падина... Как ќе победе ако не е поспособен (у секоја смисла), ако не го надмудре противнико? Фудбало е как војна, а у војната сичко е дозволено. И зашо да ти викам нее таков-коо стварно е таков? :)

Алоо чоек...ти коментирам на овој последниов пост, а важи за претходните 3 што си ги пишал. Се читаш ли уопште ти што пишуваш?:) Ќе напишеш реферат, а уствари исто како ништо да не си пишал. Еден куп глупости напиша што не планирам да се замарам со контрирање ;)

Иначе честито на засилувањето. По конструкцијата ми изгледа дека ќе бидне од него нешто во иднина.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Алоо чоек...ти коментирам на овој последниов пост, а важи за претходните 3 што си ги пишал. Се читаш ли уопште ти што пишуваш?:) Ќе напишеш реферат, а уствари исто како ништо да не си пишал. Еден куп глупости напиша што не планирам да се замарам со контрирање ;) .
Сите ли навиваче на Арсенал сте такви издрогирани? :)

Член од
6 август 2010
Мислења
62
Поени од реакции
3
Jas za Fabregas imam samo pofalni zborovi aj neka e so sreka so Bebe od kaj znaeme sto ke bide so nego.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Еве ви нешто за Бебе:

Five weeks ago he was in a third division side, Estrela de Amadora, and about two years ago he has represented Portugal in the homeless World Cup. This is the strangest thing I have ever seen. Vitoria de Guimaraes signed him 5 weeks ago from a third division club and sells him for 7.4 million pound...

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Што е форава со БЕБЕ. На што ли мисли фергусон. Имаме 7 напаѓачи. Незнам како мисли да ја направи формацијата на манчестер. 2-2-6. Аман. Ај белким ке бидне нешто од БЕБЕ
Се кладам дека играчов ќе го спрема за крило или среден плеј... Коа можеше од еден класичен напаѓач (Смит, и тоа еден од подобрите во лигата во Лидс) да направи деструктивец, позиција што и ден денес ја игра во Њукасл, сигурно може да се справи и со бебево.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Цеск преценет?Не се пези бе,на коо твоо да потпрам? :.:))Дај некои факти,коо дискусија,ка праваш бош мабет,тка од ракав си говораш.
Да,буквално со скршена нога играше.Најди си на нет,ќе прочиташ,нема потреба да измислувам работи.
Дај објасни ми го тва оставане срце на терен,изгледа ти си единствен шо знааш што значи тва?
Незнам дека забега ама другар фудбалот не е војна.Фудбало е игра.Секоја игра има правила,во војната правила нема.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Цеск преценет?Не се пези бе,на коо твоо да потпрам? :.:))Дај некои факти,коо дискусија,ка праваш бош мабет,тка од ракав си говораш.
Да,буквално со скршена нога играше.Најди си на нет,ќе прочиташ,нема потреба да измислувам работи.
Дај објасни ми го тва оставане срце на терен,изгледа ти си единствен шо знааш што значи тва?
Незнам дека забега ама другар фудбалот не е војна.Фудбало е игра.Секоја игра има правила,во војната правила нема.
Не е за тука муабетов, ама колку време отсуствуваше Фабрегас со таа негова ''скршена нога''? :)

Инаку за Бебето стварно не ми е јасно од кај излета. Така беше и со Хернандез, да се надеваме дека и овој ќе биде како него. :)

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Бива бе, нека е бош, ти кажах ако немаш шо паметно да пишеш немораш, ти па, па ќе те питам, нели е комплекс да висеш на фан клуб на најголемио ривал твојоо омилен клуб, да чекаш да кажат лошо за типчето шо дркаш на него, па да го дрвеш? :) На страна тва шо се тешате со другар ти carter. :)

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Можеби тоа значи дека ќе си оди овој подолу на сликата. :vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop