Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Абе со Андерсон се пувате неколку години веќе :) Еее ми текнува кога дојде на redcafe се пуваа вашите навивачи дека бил подобар од Фабрегас :)
Го мачат повредите, иначи пасеви што пушта - да се усереш. Ќе си осетиш на своја кожа сезонава...

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
Значи ке се гледа по интернет....
најверојатно,денес ми стигна едно известување од телеком дека можеби ќе ја убацеле програмата на макс-тв ама којзнае кога ќе биде тоа

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Шо бе Фабрегас? Да ми го дадат него и толко паари колко шо вреде не зимам таква пичка! Не оти Андерсон е наш, ама Цеск е еден од најпреценените играче!

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
Дечко не се сите по логиката....
Така е. Мене пред 1 недела ми ја укинаја СпортКлуб,па сега пак да ја пуштат нема шанса,единствен спас оваа сезона е еден дримбокс или да се молиме во максТВ да ја вклучат СпортКлуб и да не бараат плус пари за неа.Ако не тука ни е интернетот :pipi:

Член од
6 август 2010
Мислења
62
Поени од реакции
3
А ти знаеш колку играчи се покажуваат на светско а после нигде ги нема....Типичен пример се германците...Ајде кажи барем 6-7 германци кој успеале во странство...

Ozil ne e germanec turcin e :pos2:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Шо бе Фабрегас? Да ми го дадат него и толко паари колко шо вреде не зимам таква пичка! Не оти Андерсон е наш, ама Цеск е еден од најпреценените играче!

Ах ти повторно со твоите глупости...:):) Мореее ако има во светот на пример 1000000 навивачи на Манчестер тогаш од нив 999999 би сакале Фабрегас да игра во Манчестер. ;) Ти незнам колку си запознаен ама еве ќе ти кажам дека Фабрегас беше изгласан на форум на Манчестер за "Кој играч од ПЛ би сакале да игра во Манчестер" и тоа од Енглези ;) И не е Цеск еден од најпреценетите играчи, туку е најдобар плеј моментално во ПЛ(ај да речеме втор во свет позади Чави :)), не дека е наш туку и фактите си го покажуваат тоа ;)

И дај доста со споредби...срамота е еден играч како Цеск да се споредува со Андерсон :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.820
Поени од реакции
11.445
И од цел милан сигурно е подобар :) :P

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Добро де,и од Меси е подобар...

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Чичарито го носи Мексико во водство против Шпанија, 12 минута.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom