Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.914
Де објасни ми как може да биде 100% сигурно?!?
Па ако е објавано од Анчелоти, или на странта на Челзи би требало да е 100% сигурно... (добро сеа, може он да лже, ама од странта не ми са веруе да лжат :))

И со среќа нека им е на позајманте играче, нека им даат по некој гол на Челзи,Сити,Ливерпул и Арсенал.. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
About me: BEST IN ENGLAND

::pos: :pos: :pos: До вчера не ги знаеја дека постојат :pos:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Изјава од Ферги - “People are screaming for us to buy players for a lot of money but I don’t see any reason to do that – we’ll only buy if we think it is going to add to the team and make us better.

“I don’t see the value in terms of adding to our squad when I look at what I have. I’m happy with what I’ve got and I don’t see any reason to add to that just because people want you to buy someone.

“Supporters like you to buy players, they like to see a big signing every year. I think sometimes the players like to see a big signing but for me I think we’ve got to be sensible and look at our own squad. What do we need? The answer is that the players people are saying are available don’t excite me.”

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Фабио и Рафаел тренирале можно е да настапат утре.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Денеска на тренингот на Јунајтед имало на 10 000 фанови и биле собрани околу 30 000 фунти кои ќе бидат наменети за добротворни цели!

Браво за Манчестер Ј.

GGMU!!!

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Jas vo Slovenija ke gledam na SportKlub, ako ja fakja nekoj tamu neka gleda... :wink:

Glory, Glory :helou:

sorry za latinica

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Флечер: Менаџерот знае што е најдобро за тимот.

Мислам дека утре би почнале во овој состав:

ВДС

О'Шеј - Видиќ - Смолинг - Еванс

Валенсија - Флеч - Сколс - Нани

Овен - Руни

Но зошто шефот изјави дека Руни и Овен ќе добијат 45 минути, не ми е сигурно дали ќе бидат двојка, така да може ќе се почне со Руни - Чичарито или Бербатов - Овен. 4-4-2 ќе играме во ПЛ, во ЛШ 4-5-1 како лани :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.820
Поени од реакции
11.446
Јас викам редно е да си ги вратиме Комјунити и Премиер...за ЛШ имаме мали шанси, освен во случај да испаднат реал/барса, кои ќе бидат најаки во Европа сезонава.

United United Glory!!

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Јас викам редно е да си ги вратиме Комјунити и Премиер...за ЛШ имаме мали шанси, освен во случај да испаднат реал/барса, кои ќе бидат најаки во Европа сезонава.

United United Glory!!
Да, до 1/8 финале :tv:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Breaking News : Sir Alex Ferguson Is Now In Fulham To Watch Their friendly with Werder Bremen, where transfer target Mesut Ozil will be in action..

--- надополнето ---

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
^^ Moze i da vide kakva ke bide odbranata na Fulham ovaa godina bez Smalling :pos:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.819
Поени од реакции
22.867
Breaking News : Sir Alex Ferguson Is Now In Fulham To Watch Their friendly with Werder Bremen, where transfer target Mesut Ozil will be in action..

--- надополнето ---

Оваа информација е сигурна или???

Инаку утре очекувам победа од 2 - 0 .. Кој ке освоил купот ке освоел и ПЛ....

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Клеверли може да биде новиот Сколс

А тоа дека Ферги наводно бил на натпреварот на Фулам со Вердер мислам дека е поради тоа што за точно 2 недели играме со нив на гостински терен па најверојатно сакал да види како функционираат годинава со нов тренер и неколку измени во играчкиот кадар.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom