Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Хиларио,Фереира,Иванович,Тери,Кол,Микел,Есиен,Лампард,Калу,Малуда и Анелка.
Со овој состав Челзи ќе стартува против Манчестер неделава.
Ако ве интересира.

Вие сигурно ќе играте со послаб состав,мада искрено вашиот послаб состав е еднаков на нашиов појак,така да..
Плус Хилариус на гол.
И ти сеа, не сте до толку за нигде :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.911
Поени од реакции
7.482
Ако ве интересира.

Вие сигурно ќе играте со послаб состав,мада искрено вашиот послаб состав е еднаков на нашиов појак,така да..
Плус Хилариус на гол.
Хиларио и Фереира само не се првотимци...ќе си имаме мака посебно во одбраната...каде што евра фердинанд рафаел фабио веројатно нема да играат,само кажете ми лев бек ќе биде џон,десен бек браун ?

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.098

Ако ве интересира.

Плус Хилариус на гол.
Oва е 100% сигурно или....???

Иначе за тоа со составите и ти сеа, не заебавај.. :) Разликата моментало е што имаме поквалитетни играчи за на клупа и поискусни младинци, но како што кажав во темата за ПЛ, според мене нема голема разлика во квалитетот на двата тима..

А за нашиот состав во недела не знам кој ќе биде, но Руни и Видиќ играат сигурно.. И Овен излеа ќе игра.. Ќе видиме за неполни 2 дена :).. Едвај чекам!

--- надополнето ---

Boss: Cleverley must stay

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Абе ќе не даваат на некоја од телевизииве во недела или на нет ќе глеаме :facepalm: ?
Иначе за тие што ќе идат во Корнер убаво нека си поминат нема да бидам во можност да дојдам :)
Glory!

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Нормално фонтот се мења најобичен го стајв колку да се види како би изгледало тие фб твитер кајгана нее проблем ке се преместат а спонзорите онака си ги стајв колкуда попунат место:)2 пати историја има ако приметуваш горното мени е за нас а долното за јунајтед тоа би значело Истроијата на Ман. Утд. и историјата на MUSC како настанале едно друго.И за кој амблеми збориш?

--- надополнето ---

:pos::pos::pos::aplauz:Се е кажано тука!
Може на местото на спонзорите да ставите „Следен Натпревар“ или „Последен натпревар“.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016

Иначе за тоа со составите и ти сеа, не заебавај.. :) Разликата моментало е што имаме поквалитетни играчи за на клупа и поискусни младинци, но како што кажав во темата за ПЛ, според мене нема голема разлика во квалитетот на двата тима..

А за нашиот состав во недела не знам кој ќе биде, но Руни и Видиќ играат сигурно.. И Овен излеа ќе игра.. Ќе видиме за неполни 2 дена :).. Едвај чекам!

So for the Community Shield match this Sunday, Carlo has submitted the following side:

Hilario, Ferreira, Ivanovic, Terry, A.Cole, Mikel, Essien, Lampard, Malouda, Anelka, Kalou.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Седи дома 2 и пол години и зима 70000 фунти неделно, подобра работа нема :)))
Шо е со прслуците?И Вејн шо е со хеланките?
Да, подобра работа нема!
Прслуците им се как маркери, само не целосни и според мене ваљда некој вид тренинг на фудбалски мозок, за коо водат топката да не им е главата у земјата туку горе. Имам приметено оти Чичарито е со главата у земјата и треба да работе на тва. Хеланките на Руни се сигурно заради фитнесо, побрзо согорување на маснотиите додека е бил на одмор и побрзо враќање на физичката форма.

А шо е финтата со броевите на тренингот? Те 46, 57, 19 ....
Бројки на опремата за тренинг.

Де објасни ми как може да биде 100% сигурно?!?

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.911
Поени од реакции
7.482
Ќе има на ТВ или??Бтв убав помин на сите шо ќе идете ваму..

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Здраво, јас сум нов на форумов и сакам да бидам дел од вашиот фан клуб. :pos:

Не бе, ај озбилно. Момци поздрав до сите. Влегувам чат-пат и ве пратам шо дискутирате. Иако сум далеку од МК не ве заборавам :) Ги гледав пријателските на ТВ сите, иако требаше да одам да го гледам натпреварот со МЛС Ол Стар, не успеав, се искомплицираа работите во последен момент (а ќе одам утре да го гледам Реал Мадрид со ЛА Галакси :pipi:). Задоволен сум од турнејата, од натпреварите и од играта на нашите момци. Чичаро ми се допаѓа како се вклопува во тимот, и Смолинг е добар, склопивме добар состав за оваа сезона. Со останувањето на Клеверли (шо мене посебно ме радува затоа шо сакам наши играчи кои од академијата стигнуваат до шанса во првиот тим) значи дека ќе нема повеќе засилувања, имаме доволен квантитет и квалитет на играчи. Ако се донесе некој, тогаш ќе треба да продадеме нешто. Диуф и Велбек на позајмици, и тоа е одлично со оглед на конкуренцијата ретко би добивале шанси во Јунајтед оваа сезона, така да подобро неко собираат искуство во други клубови.
За MUSC-Macedonia му кажав на Мартин дека ќе бидам на располагање кога ќе се вратам, мило ми е што се организираме и се оди како што треба. За тие кои што ќе се собирате за натпреварот со Челзи ви посакувам убав помин, и со победа да ја почнеме оваа сезона и новото место на собирање на Red Army Macedonia.
Поздрав до сите вас, и се гледаме за месец, два. :)
Да живее Јунајтед :)

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
dali nekoj znae vo kolku saatot ke igra i na koja programa ke bide? :O
Во 16.00 се игра а програма од нашиве ниедна мислам. Можно е ЕРА да пренесува!

Од официјална потврдено Диуф во Блекбурн додека Џошуа Кинг до средината на ноември во Престон.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom