Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 мај 2007
Мислења
32
Поени од реакции
0
Диуф со гол на своето деби на само неколку минути игра ја поцна својата позајмица во блекбурн.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Денеска газдите на Корнер се подновија со нов HD DreamBox 800, убаво сте си ја наредиле работата вие :) ми кажаа дека кај нив ќе ја следите сезоната...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Фергусон дури на 30 август ќе го даде последниот збор дали ќе го вклучи Харгривс во тимот за ПЛ.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1301176/Piers-Morgan-Manchester-United-wont-make-Wayne-Rooneys-aura-shattered.html

Што убаво знаел да гата овој, да одам и мене да ми каже што ќе ми се дешава годинава? :tapp: Најсмешно ми е што секоја година ја слушаме истава приказна :tv:

--- надополнето ---

ANDERSON and Michael Schumacher will have a car crash.

The former will emerge from the wreckage unscathed, saying: 'The car lost control at a curve and I hit a wall.'

The latter will say: 'It was an inadvertent error.'

The video replay will show Schumacher deliberately ramming Anderson into the wall.

Мајко мила кој талент е овој, Сабина може вода да носи :pos:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.820
Поени од реакции
11.446
Ако го купи Озил стариот, ќе заврши огромна работа и така немаме плејмејкер...Гигс е 900 годишен веќе.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мислам дека Фергусон го набљудува Озил во случај проблемот со Харго да има негативен исход. Мислам дека сега нема шанси за негово купување, освен ако Харгривс не успее па да биде тоа last minute deal или па да го земеме на зима.

Слики од тренингот денес:

Training squad: Kuszczak, van der Sar; Brown, Evans, Evra, Fabio, Neville, O'Shea, Rafael, Smalling, Vidic; Carrick, Cleverley, Fletcher, Gibson, Giggs, Nani, Park, Scholes, Valencia; Berbatov, Chicharito, Macheda, Owen, Rooney

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
А што им сеа тоа како прслуци црните?

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.914
Breaking News: Не исфрлиле од ПЛ, поради големи долгови.. Појма неам како сеа ова наеднаш испадна, но ние догодина ќе играме во Кока Кола Чемпионшип... Еве ја табелата пред почетокот на ПЛ..

don't worry, ова е само мал fail на Спорт Денес :):)

Член од
6 август 2010
Мислења
62
Поени од реакции
3
Ако некој сака да се приклучи на MUSC Macedonia лигата на Фантази, кодот е 981229-212965
3 Sezoni po red imam sostav na Fantasy Premier League redovno go kreiram timot. Jas imam eden predlog za prviot vo nasava liga da ima eden podarok od forumdziite.

Okolu nasata ekipa moe mislenje e deka sme najslabi vo sredinata potocno halfovite tuka gi imame Scholes koj mi e omilen igrac no e na zalez na karierata, potoa Fletcher za nego imam pofalni zborovi no toj e defanziven igrac ne e igrac koj ja kreira igrata kako scholes anderson Hargrives se povredeni dolgo vreme ocekuvav poveke od Anderson ama za sega nisto. Tuka se i Gibbson i Cleverly no spored mene tie seuste ne se zreli da bidat predvodnici vo ekipata. Ako ne ovaa godina naredno leto mora na ova mesto da se zeme kvaliteten igrac Modric,Diego,Scweinsteiger
Upsss Go zaboraviv Carrick spored mene nepravedno nekoi go kritikuvaa mozebi minatata sezona ne bese vo idealna forma no prethodnite sezoni bese eden od najdobrite. No sepak jas mislam deka Ferguson se obiduva da najde barem 60% zamena na Scholes igrac koj ke ja ima istata preglednost na igra kako nego pozrtvuvanost pass i sut vo isto vreme i skromnost i lojalnost kon klubot. Scholes e najdobriot vezen igrac spored mene i mi e omilen dolgi godini vo Junajted.

PS: So sreka utre i da gi pobedime Celzi i sefte titula godinava.Po utroto se poznava denot. :D poz

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom