Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Све се измислици...Срна во Челзи?Овен во Бристол?
Како не..

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.965
Поени од реакции
23.141
Каква голема победа стварно уживав додека гледав..(инаку гледав на интернет)..Супер натпревар исполнет со мнооогу голови и би сакал ваква игра и во ПЛ...

Честитки...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Како што иде при крај трансфер пазаров така брзаат да исполупаат што е можно повеќе глупости, не сакам да замислам последната недела што ќе биде. Chelsea/Manchester/Arsenal/Liverpool boss on a fast swoop for the ..... international.... :tapp:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.098
Сеа броев титулите на Манчестер и Ливерпул и глеам они имаат вкупно 58, ние 57 (ако не се сметат од втора лига трофеите) што значи со победа против Челзи у недела се израмнуваме со скаузерите :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Фелан изјавил дека повредата на Керик не е сериозна и дека најверојатно ќе го пропушти Комјунити Шилдот и дека би требало да се врати за со Њукасл. За Рафаел и Фабио изјавил дека тие не се чувствувале најдобро, но сепак клубот решил да ги земе во Ирска. Нивната ситуација малку се влошила истиот ден и затоа не беа на клупата, туку на трибините. Значи не се работи за повреда, туку за некој најверојатно стомачен вирус.
Ми стигна порака на ФБ од MUSC дека натпреварот во недела ќе се гледа во Корнер (ако не се лажам тоа е спроти Соборна). Од Шенклис таму ќе се префрламе? :)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.557
Поени од реакции
29.151
Ај ако може некој од Џену, Хелз, Темпер некој од тие поупатените нека каже повеке информации за сајтот што се планира ја и бобипп да најдеме уште еден ке почнеме да работиме...ако дозволите:)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.996
Поени од реакции
7.152
^ :). Колку што знам јас уште се кај “одобрување“ на дизајнот. :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.916
Поени од реакции
11.699
Ако некој од вас работи со joomla (зошто читам сајт спремате), нека ме контактира по пм или слично, ми треба помош!(не барам во темите за компјутери, зошто таму врие од арогантни створења).
Фала однапред и извинете за оф топик!

Он топик : Glory Glory!! :icon_lol:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.557
Поени од реакции
29.151
Ако некој од вас работи со joomla (зошто читам сајт спремате), нека ме контактира по пм или слично, ми треба помош!(не барам во темите за компјутери, зошто таму врие од арогантни створења).
Фала однапред и извинете за оф топик!

Он топик : Glory Glory!! :icon_lol:
Па бараме човек што знае џумла...И верувај дека пола од мето знаење го стекнав со книги и туторијали и од темата веб графичји дизајн и развој...нема ама баш арогантни створења напротив мн ми помогнаа:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom