Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Само што го видов Овен во нив :)back:), решив да ги повлечам сите зборови :) Шала на страна, на сите убаво им стои, поубаво е на утакмица него на слика кога се гледа :)

--- надополнето ---

П.С. Абе луѓе само јас го приметив тој што изведе аут акробатски? Дури и Ферги беше :| , може ќе го купи и така викаше ќе купам само нешто што го нема кај нас :icon_lol:

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Не га гледах утакмицата, ама очигледно е било ПОПАРА! :) Се надевам оти и у ПЛ така лесно ќе постигнуваме голове. Парк и другар му од противничката екипа, саа уште 1000 пате да пробат неможат тва да го напраат :) Вторио гол му беше добар. Чичарито, не се палам ного по него, ама се надевам оти со неговите добри игри и на мене ќе ми стане еден од поомилените од екипата. :) Еванс нека уче да дава голове со глава, у тва бееме најслаби минатата сезона (од корнер и од слободни мислам). Овен ибати осето, иако стар, според мене еден од најдобрите 3ца финишери у свето! Иначе, дали стварно никој не забележи оти Валенсија даде гол со лева нога? чек да обрнам нешто :) Ааа, Џену, де објасни ми как изведе типо ауто? Не сам видел... :) И сега, сакате нови играче или нејќате? Посебно Bobipp? :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Како што се фрла топката при аут изведување, тој место да ја фрли, направи салто и на кревање на горниот дел од телото ја фрли топката во терен. Ќе барам видео ако најдам ќе го имате, атракција беше :)

--- надополнето ---

Инџој :)

Член од
5 август 2008
Мислења
6.016
Поени од реакции
5.340
Ај да искоментирам ја за утакмицата! Одлично се на се! Ама посебно ме изненади Гибсон! Мн добра партија изигра прецизни кратки пасови и долги топки ко со очи! Овен само да не ни се повредува! Валенсија Ѕвер! Чичарито ова сезона ке ни биде гарант златна резерва а може и да стартува ама тоа тешко! Со ваква игра Челзи нема што да бара! Оваа сезона враќаме титулата гарант! GGMU!

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Јако, јако. Имам видено такви, само питаах за да знам шо точно е направил. Така ного се маа топката од аут :) И викаш и ти така изведуваше? :)

B

BooBojan

Гостин
Честито победа одлична игра тоа треба да не радува.
Голманот добар.
Одбраната одлична.
Средината многу добра но мора уште малку да се подобри.
Напад УБИСТВЕН!!!
Ce на се титули!!

Член од
11 март 2010
Мислења
306
Поени од реакции
320

--- надополнето ---

http://www.redcafe.net/f6/cleverley-wigan-loan-304671/ Најискрено сакав Клеверли да остане кај нас барем до јануаари поради 2 причини да ги изигра натпреварите од Карлинг купот и да пополни дупки во средината на теренот настанати поради повредите на Андерсон и Харгривс...но сепак доколку ова е точно ептен ми прави ќејф што ќе оди во Виган а не во Њукас или Болтон како сто се шпекулираше,бидејки Њукасл е проколнат тим и може да се упропасти таму(Џузепе Роси),а од друга страна Виган е напаѓачка екипа (за разлика од Болтон) и веројатно ке му гарантира 25+ натпревари по сезона...па нека му е со срека очекувам да даде 5-10 гола и да има толку асистенции :)))

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.996
Поени од реакции
7.152
Не га гледах утакмицата, ама очигледно е било ПОПАРА! :) Се надевам оти и у ПЛ така лесно ќе постигнуваме голове. Парк и другар му од противничката екипа, саа уште 1000 пате да пробат неможат тва да го напраат :) Вторио гол му беше добар. Чичарито, не се палам ного по него, ама се надевам оти со неговите добри игри и на мене ќе ми стане еден од поомилените од екипата. :) Еванс нека уче да дава голове со глава, у тва бееме најслаби минатата сезона (од корнер и од слободни мислам). Овен ибати осето, иако стар, според мене еден од најдобрите 3ца финишери у свето! Иначе, дали стварно никој не забележи оти Валенсија даде гол со лева нога? чек да обрнам нешто :) Ааа, Џену, де објасни ми как изведе типо ауто? Не сам видел... :) И сега, сакате нови играче или нејќате? Посебно Bobipp? :)
Еве јавно кажувам: НЕ САКАМ НОВИ ИГРАЧИ!!!

Па јас не верувам дали некој од конкурентите има така долга и стварно добра клупа како нас. Ај денес ќе расчепкам по страните на Челзи и Арсенал (за Ливерпул веќе знајме ги видовме на Градски-дрва се) да видам тие со каква клупа располагаат.

Ништо посебно. На Челзи средниот ред им е значително изменет без Балак, Деко е веќе стар и нели ќе одеше во Бразил. Остануваат црнците Микел, Есиен и сега новиот Рамирес како и Бенајун. Одбраната иста постара за една година без подмладување. Нападот истиот со исто така за една година постари црнци Дрогба, Анелка, Калу, Малуда, многу црнци бе кај овие?

Арсенал искрено повеќе ме плаши од Челзи, секако ако го задржат Фабрегас. Имаат уште по еден нов во одбраната (Косчиенли) и нападот (Шамак), исто и овде многу црнци бе... од младите вреди да се спомнат Волкот, Вилшир, Вела.

А НИЕ: одбраната подмладена со Еванс (наш производ) и засилена со уште еден младич (Смалинг) покрај стандардните Видиќ, Фердинанд, Евра. Рафаел со уште повече искуство може да блесне оваа сезона. Средниот ред и онака лани беше без Харгривс така да и сега ако го нема не се смета за некој хендикеп. Андерсон се надеваме ќе се опорави и ќе почне да мисли на фудбал. Е сега тука може од старост да заебе Сколс (се надевам не) како и Гигс. Товарот паѓа на Керик и Флечер, кој ако ја повтори ланската сезона и официјално ќе стане ѕверотиња. Ме радува Гибсон (уште еден наш производ) и Нани кој оваа сезона ако има среќа со (не)повреди треба да покаже конечно нешто повеќе и секако Валенсија кој сега со веќе една сезона искуство во Јунајтед треба уште полесно да влезе во ритам. Тука е од искуство да помогне и Парк, како и со младоста и талентот Обертан. За нападот има доста разноврсен избор. За Руни не треба да се трошат зборови, тој е нашето бојно копје. Е сега зависно од потребите може да игра со спориот ама со големо чувство за играта, Бербатов, со искусниот и одличен стрелец, Овен, или пак со новото засилување екстремно брзо и полетно, Хернандез кој може сите да ги изненади оваа сезона. Тука се и Македа, Велбек, Клеверли (еве ќе одел на позајмица)

И плус на клупата сеуште го имаме (Господ да го поживее) сер Алекс Фергусон кој сигурно најдобро знае што и како со тимот.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Фелан изјавил дека повредата на Керик не е сериозна и дека најверојатно ќе го пропушти Комјунити Шилдот и дека би требало да се врати за со Њукасл. За Рафаел и Фабио изјавил дека тие не се чувствувале најдобро, но сепак клубот решил да ги земе во Ирска. Нивната ситуација малку се влошила истиот ден и затоа не беа на клупата, туку на трибините. Значи не се работи за повреда, туку за некој најверојатно стомачен вирус.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Е вакво демолирање ќе им треба и на Челзи ! Инаку вчера нашите момци изиграа перфектно, свака част симњам капа :back:

B

BooBojan

Гостин
СЛЕДНИОТ:zlo::zlo::zlo::zlo:.:pos::pos::pos:
Сега Челски е на ред.Се надевам дека и против нив ке одиграме на слично ниво.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.098
Manchester United have agreed to let Danny Welbeck join Sunderland on a season-long loan, according to skysports.com.

--- надополнето ---

Само да не заврши ко Кембел и да го продадеме после у Сандерленд...

--- надополнето ---

HEADLINES: Michael Owen to join Bristol City on loan... Mario Balotelli wants £180,000-a-week plus image rights... Chelsea to make Dario Srna final summer signing... Birmingham want Mauro Camoranesi as well as Fabio Grosso... Mathieu Flamini touted as latest Javier Mascherano replacement for Liverpool.

lol??? Шо нема да им истекне на овие бе....ццц....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom