В
Вори
Гостин
Све се измислици...Срна во Челзи?Овен во Бристол?
Како не..
Како не..
Bas bi sakal da ja kupam knigata na Robbie Savage
Ми стигна порака на ФБ од MUSC дека натпреварот во недела ќе се гледа во Корнер (ако не се лажам тоа е спроти Соборна). Од Шенклис таму ќе се префрламе?Фелан изјавил дека повредата на Керик не е сериозна и дека најверојатно ќе го пропушти Комјунити Шилдот и дека би требало да се врати за со Њукасл. За Рафаел и Фабио изјавил дека тие не се чувствувале најдобро, но сепак клубот решил да ги земе во Ирска. Нивната ситуација малку се влошила истиот ден и затоа не беа на клупата, туку на трибините. Значи не се работи за повреда, туку за некој најверојатно стомачен вирус.
Хм не е прболем тоа само да се согласат да ја направиме одма им нудам дизајни^. Колку што знам јас уште се кај “одобрување“ на дизајнот.
![]()
Па бараме човек што знае џумла...И верувај дека пола од мето знаење го стекнав со книги и туторијали и од темата веб графичји дизајн и развој...нема ама баш арогантни створења напротив мн ми помогнааАко некој од вас работи со joomla (зошто читам сајт спремате), нека ме контактира по пм или слично, ми треба помош!(не барам во темите за компјутери, зошто таму врие од арогантни створења).
Фала однапред и извинете за оф топик!
Он топик : Glory Glory!!![]()