goodlife_filipsis
Believe
- Член од
- 4 декември 2009
- Мислења
- 3.244
- Поени од реакции
- 2.762
Утре во 20.45 играме!Вечерва ли играме?

Утре во 20.45 играме!Вечерва ли играме?
Noted. Anyone else?Многу ти е дреч бојата на страната! Пробај некако напрај го потемно! Или позадината црна или нешо искомбинирај! Мене вака искрено не ми се свиѓа!
Би можело да биде без кругот околу Манчестер Јунајтед поубаво, ама тоа само моја забелешка, како ќе кажат и другитеNoted. Anyone else?
Ептен беше сложено тогаш...Јас како неутралец го замразив Тевез поради тоа што го рече пред се за Сер Алекс, па после за Невил.... Како и да е, според мене, ако се прашувам јас, добро направи Сер Алекс што не го задржа....Сеа зборуваме со ZZanchy на мсн и му викам дека Јунајтед одби да го откупи целиот договор за Тевез кој изнесуваше 25,5 милиони фунти, а он ми вика дека Тевез одбил да потпише нов договор со нас ?
- Ај ако е некој информиран подобро нека каже како беше ситуацијата ?
Имам ја една супер идеа за дизајнот ке го напраам на фотошоп само да прашам кој ке го кодира тоа?имате некој што знае хтмл флеш и остали ствари?Друштво како што знаете неодамна се формира Здружението на навивачи на Манчестер Јунајтед и веќе функционира како правен субјект. Еден од плановите на здружението е секако покрај Facebook да има и официјална веб-страна www.manutd-macedonia.com или така нешто не се сеќавам. Е сега во врска со тоа прашање јас се понудив (во комуникација со Rooney's Temper) да направам дизајн на страната и сега ја постирам тука да слушнам коментари оценки, критики... и секако некои поофицијални лица од Здружението кои верувам се членови на форумов, да кажат како
ќе ја тераат работата околу изработката на страната. Јас мислев ако има заинтересирани од форумов повеќе души заедно да ја направиме страната (еве јас почнав со дизајнот) може лесно да се организираме преку интернет кој што да сработи (секако ова би значело самопридонес од тие луѓе за популаризација на Здружението без паричен надоместок). Од друга страна пак ако сакате да ја терате работата поофицијално, како на пример да платите некому да ви ја направи страната (некој слободен програмер или фирмиче), ок, ваш избор. Дотогаш ќе ви дадам на preview само еден компресиран .jpg колку да видите и да оцените дали ви се допаѓа или не. Па повелете![]()
Прегледај го приврзокот 33098
П.С. Четирите полиња во средината би биле наменти за текст-вести, видео...
Друштво како што знаете неодамна се формира Здружението на навивачи на Манчестер Јунајтед и веќе функционира како правен субјект. Еден од плановите на здружението е секако покрај Facebook да има и официјална веб-страна www.manutd-macedonia.com или така нешто не се сеќавам. Е сега во врска со тоа прашање јас се понудив (во комуникација со Rooney's Temper) да направам дизајн на страната и сега ја постирам тука да слушнам коментари оценки, критики... и секако некои поофицијални лица од Здружението кои верувам се членови на форумов, да кажат како
ќе ја тераат работата околу изработката на страната. Јас мислев ако има заинтересирани од форумов повеќе души заедно да ја направиме страната (еве јас почнав со дизајнот) може лесно да се организираме преку интернет кој што да сработи (секако ова би значело самопридонес од тие луѓе за популаризација на Здружението без паричен надоместок). Од друга страна пак ако сакате да ја терате работата поофицијално, како на пример да платите некому да ви ја направи страната (некој слободен програмер или фирмиче), ок, ваш избор. Дотогаш ќе ви дадам на preview само еден компресиран .jpg колку да видите и да оцените дали ви се допаѓа или не. Па повелете![]()
Мислам дека е подобро да се направи со бела боја позадината, секако да има и нешто црвено, ама вака само црвено не ми се допаѓа многу, па за веб дизајн може од сите да се собери некоја пара и да се плати да се направи убаво страната.Друштво како што знаете неодамна се формира Здружението на навивачи на Манчестер Јунајтед и веќе функционира како правен субјект. Еден од плановите на здружението е секако покрај Facebook да има и официјална веб-страна www.manutd-macedonia.com или така нешто не се сеќавам. Е сега во врска со тоа прашање јас се понудив (во комуникација со Rooney's Temper) да направам дизајн на страната и сега ја постирам тука да слушнам коментари оценки, критики... и секако некои поофицијални лица од Здружението кои верувам се членови на форумов, да кажат како
Личните податоци за членовите не можат да се прикажат јавно без нивна согласност, прво зошто тоа го забранува законот за заштита на лични податоци и второ зошто и самото Здружение има таква политика. Може да се објави бројот на членови, но без лични податоци.Добра е страната само би било убаво и да се стават членовите на тоа здружение на навивачи.да има листа.
Околу средствата, планот е Здружението да си откупи домејн на кој ќе се реализира целиот овој проект.Мислам дека е подобро да се направи со бела боја позадината, секако да има и нешто црвено, ама вака само црвено не ми се допаѓа многу, па за веб дизајн може од сите да се собери некоја пара и да се плати да се направи убаво страната.
А кој ке ја прави страната?Имате некој за тоа или и тоа ке се плака?Личните податоци за членовите не можат да се прикажат јавно без нивна согласност, прво зошто тоа го забранува законот за заштита на лични податоци и второ зошто и самото Здружение има таква политика. Може да се објави бројот на членови, но без лични податоци.
Околу средствата, планот е Здружението да си откупи домејн на кој ќе се реализира целиот овој проект.
А кој ке ја прави страната?Имате некој за тоа или и тоа ке се плака?