Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.006
Поени од реакции
7.164
Друштво како што знаете неодамна се формира Здружението на навивачи на Манчестер Јунајтед и веќе функционира како правен субјект. Еден од плановите на здружението е секако покрај Facebook да има и официјална веб-страна www.manutd-macedonia.com или така нешто не се сеќавам. Е сега во врска со тоа прашање јас се понудив (во комуникација со Rooney's Temper) да направам дизајн на страната и сега ја постирам тука да слушнам коментари оценки, критики... и секако некои поофицијални лица од Здружението кои верувам се членови на форумов, да кажат како
ќе ја тераат работата околу изработката на страната. Јас мислев ако има заинтересирани од форумов повеќе души заедно да ја направиме страната (еве јас почнав со дизајнот) може лесно да се организираме преку интернет кој што да сработи (секако ова би значело самопридонес од тие луѓе за популаризација на Здружението без паричен надоместок). Од друга страна пак ако сакате да ја терате работата поофицијално, како на пример да платите некому да ви ја направи страната (некој слободен програмер или фирмиче), ок, ваш избор. Дотогаш ќе ви дадам на preview само еден компресиран .jpg колку да видите и да оцените дали ви се допаѓа или не. Па повелете :)

Copy of ManUtd design.jpg

П.С. Четирите полиња во средината би биле наменти за текст-вести, видео...

Член од
5 август 2008
Мислења
6.017
Поени од реакции
5.342
Многу ти е дреч бојата на страната! Пробај некако напрај го потемно! Или позадината црна или нешо искомбинирај! Мене вака искрено не ми се свиѓа!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Зедовте нешто комшии или..?
Мислам дека ќе ослабнеме ако го дадат Клеверли на позајмица :) а иначе не треба, ни докажаа дека не ни е потребно :)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.006
Поени од реакции
7.164
Многу ти е дреч бојата на страната! Пробај некако напрај го потемно! Или позадината црна или нешо искомбинирај! Мене вака искрено не ми се свиѓа!
Noted. Anyone else?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Noted. Anyone else?
Би можело да биде без кругот околу Манчестер Јунајтед поубаво, ама тоа само моја забелешка, како ќе кажат и другите :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Сеа зборуваме со ZZanchy на мсн и му викам дека Јунајтед одби да го откупи целиот договор за Тевез кој изнесуваше 25,5 милиони фунти, а он ми вика дека Тевез одбил да потпише нов договор со нас ?
- Ај ако е некој информиран подобро нека каже како беше ситуацијата ?
Ептен беше сложено тогаш...Јас како неутралец го замразив Тевез поради тоа што го рече пред се за Сер Алекс, па после за Невил.... Како и да е, според мене, ако се прашувам јас, добро направи Сер Алекс што не го задржа....

Толку зборување против него....Еха....Па и не е ниту прв ниту последен кој ке остане.....Мноогумина не можеа да му простат на „старецот “ дека Бекам си замина, ниту дека Роналдо си замина...Но него не му беше баш гајле.... И за Руд да не зборувам, човек кој на 200 натпревари даде 150 голови..... Човекот кој го има мојот респект(Сер Алекс) им ја затна муцката на сите со освојување на титули.... И ке ви кажам само нешто.... Не жалете за Тевез.... Можеби оваа година, ке го докаже тоа што го напишав погоре ( Искрено се надевам дека Не!! :smir:)

Поздрав

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.578
Поени од реакции
29.208
Друштво како што знаете неодамна се формира Здружението на навивачи на Манчестер Јунајтед и веќе функционира како правен субјект. Еден од плановите на здружението е секако покрај Facebook да има и официјална веб-страна www.manutd-macedonia.com или така нешто не се сеќавам. Е сега во врска со тоа прашање јас се понудив (во комуникација со Rooney's Temper) да направам дизајн на страната и сега ја постирам тука да слушнам коментари оценки, критики... и секако некои поофицијални лица од Здружението кои верувам се членови на форумов, да кажат како
ќе ја тераат работата околу изработката на страната. Јас мислев ако има заинтересирани од форумов повеќе души заедно да ја направиме страната (еве јас почнав со дизајнот) може лесно да се организираме преку интернет кој што да сработи (секако ова би значело самопридонес од тие луѓе за популаризација на Здружението без паричен надоместок). Од друга страна пак ако сакате да ја терате работата поофицијално, како на пример да платите некому да ви ја направи страната (некој слободен програмер или фирмиче), ок, ваш избор. Дотогаш ќе ви дадам на preview само еден компресиран .jpg колку да видите и да оцените дали ви се допаѓа или не. Па повелете :)

Прегледај го приврзокот 33098

Имам ја една супер идеа за дизајнот ке го напраам на фотошоп само да прашам кој ке го кодира тоа?имате некој што знае хтмл флеш и остали ствари?

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480

Само четирите полиња ги направи во некоја друга боја и се ќе биде океј..! :toe:

B

BooBojan

Гостин
Добра е страната само би било убаво и да се стават членовите на тоа здружение на навивачи.да има листа.

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974

Мислам дека е подобро да се направи со бела боја позадината, секако да има и нешто црвено, ама вака само црвено не ми се допаѓа многу, па за веб дизајн може од сите да се собери некоја пара и да се плати да се направи убаво страната.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Добра е страната само би било убаво и да се стават членовите на тоа здружение на навивачи.да има листа.
Личните податоци за членовите не можат да се прикажат јавно без нивна согласност, прво зошто тоа го забранува законот за заштита на лични податоци и второ зошто и самото Здружение има таква политика. Може да се објави бројот на членови, но без лични податоци.

Мислам дека е подобро да се направи со бела боја позадината, секако да има и нешто црвено, ама вака само црвено не ми се допаѓа многу, па за веб дизајн може од сите да се собери некоја пара и да се плати да се направи убаво страната.
Околу средствата, планот е Здружението да си откупи домејн на кој ќе се реализира целиот овој проект.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.578
Поени од реакции
29.208
Личните податоци за членовите не можат да се прикажат јавно без нивна согласност, прво зошто тоа го забранува законот за заштита на лични податоци и второ зошто и самото Здружение има таква политика. Може да се објави бројот на членови, но без лични податоци.

Околу средствата, планот е Здружението да си откупи домејн на кој ќе се реализира целиот овој проект.
А кој ке ја прави страната?Имате некој за тоа или и тоа ке се плака?

--- надополнето ---

Фергусон го казнува Руни

Голгетерот на Манчестер Јунајтед, Вејн Руни ќе игра на натпреварот од Комјунити Шилд против Челзи овој викенд, тврдат англиските медиуми. Првичната намера на менаџерот на "црвените ѓаволи", Алекс Фергусон беше да му даде подолг одмор на ѕвездата и да не го користи во првиот натпревар за сезоната.

Но, Шкотланѓанецот бил бесен по фотографиите кои ги објави весникот Сан, на кои се гледа како Руни пуши и уринира на улица по маратонската вечер во ноќен клуб до 5.30 изутрина.

Дваесет и четиригодишниот напаѓач утре треба да се појави во контролниот натпревар кој Манчестер Јунајтед го игра во Даблин, а ќе биде првиот негов меч по елиминацијата на Англија од Мундијалот.

Јунајтед во обид да го врати Ласана Диара во Премиер Лигата

Според медиумите од Шпанија, Манчестер Јунајтед е во обид да го ангажира играчот од средниот ред на Реал Мадрид, Ласана Диара
AS објави дека ’Црвените Ѓаволи’ внимателно ја следат ситуацијата на францускиот интернационалец на Сантијаго Бернабеу.

Весникот вели дека Сер Алекс Фергусон е голем фан на играта на Ласана Диара и лесно може да се случи Шкотот да го врати фудбалерот во Премиер Лигата.

Со пристигнувањето на Сами Кедира во Реал Мадрид се зголемува конкуренцијата за местото деструктивец во средниот ред и најверојатно Ласана Диара нема да има голема минутажа во новата сезона.

AS вели дека Сер Алекс Фергусон наредил клубот да ги интезивира обидите за ангажман на францускиот интернационалец доколку од Реал пристигнат сигнали за промена на статусот на игачот.

Шкотот во поранешниот фудбалер на Арсенал, Челзи и Портсмут гледа солидна фудбалер за пополнување на дупката која се создава со повредениот Овен Харгривс, кој сеуште се мачи со повредата на колената.

Се шпекулира дека Манчестер Јунајтед е подготвен да одвои 24 милиони евра за ислполнување на барањата на Сер Алекс.

25 годишниот Ласана Диара сега ја започнува својата трета сезона на Сангијаго Бернабеу откако во јануари 2009 пристигна во Мадрид од редовите на Портсмут во трансфер вреден околу 20 милиони евра.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
А кој ке ја прави страната?Имате некој за тоа или и тоа ке се плака?

Сеуште разгледуваме можности, прво да се откупи домејнот, за страната сум сигурен дека ќе се најде соодветна особа, еве бобипп на пример има добар првичен дизајн.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom