Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.006
Поени од реакции
7.164
Е сега да го имавме Тевез место Бербатов нападот ќе ни беше....:vozbud:

Член од
5 август 2008
Мислења
6.017
Поени од реакции
5.342
И што ќе беше?? Аман преку к*р од Тевез! Уште ли ви е криво бе?? Освестете се бе! како збореше само против клубот против Фергусон против Гери Невил! Дај жалите за уште некој што сме пуштиле ако не!

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Е ај да не жалиш за Тевез...Бербатов ми играше,а Тевез несакаа ни на време договор да му понудат у финале на клупа и како да не збори против Фергусон.Најголема грешка на Фергусон му е Тевез зашо таков играч сакан од публика му се погоди градот и со срце играше за Манчестер Јунајтед.Со перформансиве на светсково шо ги покажа ниту еден играч од Манчестер не изигра така.

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
И што ќе беше?? Аман преку к*р од Тевез! Уште ли ви е криво бе?? Освестете се бе! како збореше само против клубот против Фергусон против Гери Невил! Дај жалите за уште некој што сме пуштиле ако не!
Точно дека не треба да кукаме за веќе изгубени играчи, али никој не го спомна однесувањето на Тевез зборев за квалитети на играчот тоа е реалноста.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Ако беше тај играч со големо срце немаше да јаде гомна на секој ебан микрофон, да говоре против Ферги и Јунајтед. И ако толко го сакаше Манчестер Јунајтед ќе одеше у Реал да играа на пример, а не у еден од најголемите ривали на Јунајтед, така само директно покажа дека он себе си се става над клуубо! Мислам оти не му понудија договор порано оти се чекаше да се реше ситуацијата со Роналдо, а нели он нејќе да се "пониже" па се обоја со сина боја. Колко и да беше добар и ни помагаше, после се шо кажа и направи (а нема да е само тва), на мене никојпат нема да ми е мака за него, макар и тиња да ни е нападо со Бербатов!

--- надополнето ---

Точно дека не треба да кукаме за веќе изгубени играчи, али никој не го спомна однесувањето на Тевез зборев за квалитети на играчот тоа е реалноста.
Не е само квалитето бе братче. Ного работи се заемно поврзани. Фудбало нее само квалитет. Легендите остануват запамтени и по односо со самио клуб.

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Сеа зборуваме со ZZanchy на мсн и му викам дека Јунајтед одби да го откупи целиот договор за Тевез кој изнесуваше 25,5 милиони фунти, а он ми вика дека Тевез одбил да потпише нов договор со нас ?
- Ај ако е некој информиран подобро нека каже како беше ситуацијата ?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сеа зборуваме со ZZanchy на мсн и му викам дека Јунајтед одби да го откупи целиот договор за Тевез кој изнесуваше 25,5 милиони фунти, а он ми вика дека Тевез одбил да потпише нов договор со нас ?
- Ај ако е некој информиран подобро нека каже како беше ситуацијата ?
Жан е во право, Тевез се искурнази и од тогаш менувам канали кога ќе видам утакмица кога игра он. И Роналдо замина ама за Фергусон и Манчестер - се` најдобро секогаш, овој сегде провоцира. :) Колку што ме држи сеќавањето, Тевез многу почесто беше стартер со Руни во нападот отколку Бербатов, така да иако се влечкаше тоа со неговиот договор, не верувам дека беше до толку глуп да не може да претпостави кој ќе биде почесто стартер и следната сезона. Ама копук си е копук. Талентиран ама сепак копук.

Еве и доказ:

Аlthough United agreed to meet the option fee of £25.5 million and offered Tévez a five-year contract that would have made him one of the club's top earners, Tévez's advisors informed the club that he no longer wished to play for Manchester United.

Значи сепак за квалитетни играчи имаме и те како пари :)

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Жан е во право, Тевез се искурнази и од тогаш менувам канали кога ќе видам утакмица кога игра он. И Роналдо замина ама за Фергусон и Манчестер - се` најдобро секогаш, овој сегде провоцира. :) Колку што ме држи сеќавањето, Тевез многу почесто беше стартер со Руни во нападот отколку Бербатов, така да иако се влечкаше тоа со неговиот договор, не верувам дека беше до толку глуп да не може да претпостави кој ќе биде почесто стартер и следната сезона. Ама копук си е копук. Талентиран ама сепак копук.

Еве и доказ:

Аlthough United agreed to meet the option fee of £25.5 million and offered Tévez a five-year contract that would have made him one of the club's top earners, Tévez's advisors informed the club that he no longer wished to play for Manchester United.
Ok, еве ти изјава на Тевез.
"I didn't like him (Ferguson) saying I didn't like the offer I was made because neither my agent nor me were given one,'' the Argentina international, whose deal runs out in the summer, told Radio del Plata.
I don't know anything on my future. United know what they must pay if they want me to stay.
I want to stay but the club have not made any offer. I've been waiting for them for a year and a half."

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ok, еве ти изјава на Тевез.
"I didn't like him (Ferguson) saying I didn't like the offer I was made because neither my agent nor me were given one,'' the Argentina international, whose deal runs out in the summer, told Radio del Plata.
I don't know anything on my future. United know what they must pay if they want me to stay.
I want to stay but the club have not made any offer. I've been waiting for them for a year and a half."
А еве Ферги што вика месец дена пред крај на сезона:

I think he should be here next season, I certainly hope so. Of course we are vulnerable because he is on loan, no question about that. That is our weakness.

Може некој поупатен би знаел повеќе, ама јас колку што се сеќавам, Тевез се лутеше зошто Роналдо беше ставен на прво место и уште од тогаш почна со неговите изјави како го иритирале сите, бил 13то прасе, бла бла, а фановите вадеа транспаренти "Please stay, you are my hero". Ко така не ме ни чуди штом стварно не упатиле понуда, се` е можно, ова погоре од Википедиа го ископирав :)
Како и да е, не сакаше да игра за нас, со среќа нека му е во ФК Дубаи. *blue moon*

--- надополнето ---

Сме зеле голман на трајал

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1299766/Manchester-United-20-year-old-Finland-goalkeeer-Lukas-Hradecky-trial.html

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.033
Поени од реакции
2.061
А еве Ферги што вика месец дена пред крај на сезона:

I think he should be here next season, I certainly hope so. Of course we are vulnerable because he is on loan, no question about that. That is our weakness.

Може некој поупатен би знаел повеќе, ама јас колку што се сеќавам, Тевез се лутеше зошто Роналдо беше ставен на прво место и уште од тогаш почна со неговите изјави како го иритирале сите, бил 13то прасе, бла бла, а фановите вадеа транспаренти "Please stay, you are my hero". Ко така не ме ни чуди штом стварно не упатиле понуда, се` е можно, ова погоре од Википедиа го ископирав :)
Како и да е, не сакаше да игра за нас, со среќа нека му е во ФК Дубаи. *blue moon*

--- надополнето ---

Сме зеле голман на трајал

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1299766/Manchester-United-20-year-old-Finland-goalkeeer-Lukas-Hradecky-trial.html
Бербатов имаше одиграно повеќе натпревари од Тевез, иако на натпреварите на кои играше Тевез се покажа многу подобро од Бербатов. Никогаш не се жалел на животот во Јунајтед за тие 2 години, баш напротив. Сите знаеме каков однос имаше кон навивачите, сними и песна, на теренот оставаше 200 %. Како нема да му е криво кога 2 месеци пред истекот на договорот не си ја знае иднината? Како нема да му е криво кога еден играч кој што е понеквалитетен од него, кој што е платен 40 милиони, кој играше многу слабо да е прв избор на Фергусон, пред Тевез на секој натпревар?
Мислам дека и Глејзери замешале прсти, се сеќавам имаше и нешто како Фергусон сакал да го земе за 0 евра, по истекот на договорот или така нешто, бидејќи тој не припаѓаше на фудбалски клуб. Можеби Ферги немал пари да го плати, знаете колку дадовме за Бербатов и чекал да го земе за џабе. За жал не успеа. Кога асистираше до Бери на ОТ, не направи ништо, не се смееше па дури не се ни радуваше на голот. Само се поздрави со играчите. Го почитувам и го обожавам Фергусон, ама во овој случај мора да признаеме дека навистина лошо се однесуваше со Тевез. Тоа не беше случај со Бербатов на пример. Тогаш почнаа изјавите на Тевез, меѓу кои и онаа дека е многу повреден од однесувањето на навивачите на ОТ и дека ако постигне гол против Јунајтед на Сити Граунд ќе го прослави како што треба. Жал ми е што го пишувам ова, ама Фергусон навистина згреши во врска со него.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.885
Поени од реакции
21.818
Абе каков тевез .. ху да фак ис тевез ??? Она што ни требаше веќе си го зедовме ...........

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Ко си замина Тевез ми беше криво, но покасно ко дознав колку големо копиле е сватив дека не заслужува да игра за Манчестер Јунајтед
statsoe.png
А и статистиката покажува дека не е нешто посебно.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Блекбурн се заинтересирани да го земат Маме Бирам Диуф на позајмица.....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom