Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Андерсон дефинитивно заслужува и hairdryer, копачка и шише во глава за сите глупости што ги прави. До 7 часот во дискотека, пијан и прави сообраќајка што многу лесно можела да заврши фатално. Дефинитивно е недозреан и тврдоглав. Вакви работи не се прават кога закрепнуваш од тешка повреда. На почетокот на ланската сезона без дозвола на клубот замина за Бразил, го наметна гневот кај Ферги и затоа еден период грееше клупа. Ова или ќе биде последната шанса која ќе му ја даде Ферги според мене, уште една слична грешка и слободно нека си бара нов клуб. Да имаш 22 години, да играш фудбал и тоа во Манчестер Јунајтед е сонот на повеќето фудбалери на светот, шанса која ретко кој ја добива, Андерсон ја има, се надевам нема да ја прокоцка.

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Андерсон бржи од Вебера

Андерсон извучен из запаљеног аутомобила неколико тренутака пре него што је возило експлодирало. Играч Јунајтеда био без свести када је превезен у болницу у португалском граду Брага.
Играч Манчестер јунајтеда Андерсон Луиш де Абреу Оливеира био је без свести када га је хитна помоћ превезла у болницу недалеко од Браге у Португалу, пошто је са својим "аудијем" Р8 излетео са пута, ударио у зид једне фарме и на крају се забио у оближње поље.
Андерсон је извучен из аутомобила неколико тренутака пре него што се возило запалило, а његов агент је рекао да је играч Јунајтеда прошао без озбиљнијих повреда, као и да се само веома уплашио.
Са њим су се у "аудијевом" двоседу налазиле још две особе, мушкарац и жена, који су лакше повређени.
Андерсон није возио аутомобил, који је завршио скоро 100 метара далеко од пута, пишу португалски медији.
Наводно, у тренутку несреће аутомобил се кретао брзином од 300 километара на сат, пише британски "Дејли мејл".

Кој нормален вози бе 300kmh,ццц греота за аудито :)))

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Знаеех оти е тва! :) Позаслужен црвен картон нема! И да не му дадеа, он сам ќе си излезеше. :)

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
И баш кога Андерсон и Харгривс пред два месеци ми беа надежите за одлична сезона, едниот уште не се знае кога ќе се врати, другиот е толку неодговорен така шо не верувам и од него да видиме нешто сезонава. За во ПЛ и натаму мислам дека може да се носиме, но во ЛШ ќе биде стварно многу тешко.

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Ме инзервира Ферги што го остаи Бербатов а овој го даде требаше повеќе шанса да му дава заслужуваше, и на крај не сакаа да му го откупат договорот ахх бре -.- колку и да пееме песни против него и не го сакаме мене ми е криво за Тевез шо не го задржавме :/

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom