Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Chicharito - малото гравче :pos2:
Такви трансфере ни требат бе! Деца дека шо има надеж у них. Ферги вика: коо ќе земеш зрел играч за 30м и остане 5-6год. у клуубо неможеш да очекуваш да си ги вратеш парите за него. Јас не очекувам Бербатов да си оде летто, Ферги има поверение у него. Па за тва е добро да се зимат млади играче, "ситни" паари, прогресо ќе го праат кај нас, врвот ќе го достигнат кај нас, и ај после на богаташите за 100м. :)
Нешто прочитах Сити по Олич? Дали как провокација дали заради неговите способности, не се знаа. Ако најде некој нешто околу тва нека постира (ако има интересна приказна демек за провокација). :)
Сношти ги гледах Ливерпул со Бенфика, мислеех оти ќе отпаднат ама поминаа. Има надеж у мене оти ќе можат да ги победат на Челзи. Играт полуфинале ЛЕ, нека се изборат и за ЛШ (ние на них ќе им помогнеме, они на нас), па и нека си га спасат сезоонта колко толко. И друго, сношти они беа у потполно иста ситуација как нас (додека го дадеа 4тио гол), па ако гии гледал некој, може да напрааме една компарација со реваншо со Баерн. :)

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Со оглед на тоа што веќе е земен напаѓач, и (наводно) Виља е прескап за Ферги, не верувам да се купи нов напаѓач летово...
уште Керик аут -> Родвел ин , ја би направил и трампа ако сакаат :) И оп ете ти конкурентен подмладен состав за ПЛ и ЛШ.

П.С. Ако одлучат да фрлат некое фунтиче американциве, добро би дошол и некој врвен креативец.... али јас сепак би му дал позначајна улога на Андерсон следната сезона.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Ме интересира дали Тошиќ е шитнат...или на позајмиа во Келн?По што ако Ферги го врати,ќе сврши голема работа,игра неверојатно добро во овај момент.:smir:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.782
Поени од реакции
44.020
Ме интересира дали Тошиќ е шитнат...или на позајмиа во Келн?По што ако Ферги го врати,ќе сврши голема работа,игра неверојатно добро во овај момент.:smir:
На позајмица.

Исто и јас се надевам дека на Ливерпул ќе им требаат поени за ЛШ во претпоследно коло,оти во многу добра форма се(ова според резултатите)..Лепотицата нивна може растур да ги направи Челзи. Светски играч е тој,нема шо..

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Пред едно 20 дена читав дека Баерн Минхен се спремаат да испратат понуда до нас за Мајкл Керик. Понуда од 20 милиони евра или фунти не ме фаќајте за збор дека ќе испрателе. Доколку испратат ваква понуда одма да се продаде и да се купи Мутињо или Велосо од Спортинг Лисабон.

Тошиќ е на позјмица во Келн и се надевам дека ќе се врати од таа позјмица дека нема Ферги да дозволи да биде продаден во Германија. Се надевам дека ќе добива кај нас поголема шанса идната сезона и се разбира дека ќе ја искористи.

M

Mario Gómez

Гостин
Шознам глупо ми е ова за Карик, добар играч е, ама Флечер је болји и помлад е!:icon_lol:

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Боби[Мкд];3465445 напиша:
Шознам глупо ми е ова за Карик, добар играч е, ама Флечер је болји и помлад е!:icon_lol:
Не прибирајте сеа вие многу, или Керик или никој ! :)

Еве и Бербатов у пакет за пола цена, нека ви се влече на вас по терен. :vozbud:

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Баш денес и ја прочитав во билтенот на спортлајф тоа за Карик дека Баерн ке понуделе 20м и тоа дека нели Манчестер биле заинтересирани за Рибери да го трампаат со Манчестер секако со доплата.. ама знаеле дека Ферги одма ке одбиел.. ама ке видиме што ке биде..

M

Mario Gómez

Гостин
Не иде бе Рибери, изјави дека ќе оди Реал или Барса, или Баерн се разбира.:)

Нејќел дожд, кој го има многу во Англија. Плус ќе се р'чкаат со тоа детето што доби црвен картон. :)

Силва земајте го!:smir:

Член од
22 јануари 2009
Мислења
382
Поени од реакции
25
Боби[Мкд];3465445 напиша:
Aј не прибарувај многу пошто ако сакаш Карик и Бербатов во пакед за транпа за Рибери и плус некое милионче да ни доплатите така може
:pos2::pos2:

Боби[Мкд];3465514 напиша:
Не иде бе Рибери, изјави дека ќе оди Реал или Барса, или Баерн се разбира.:)

Нејќел дожд, кој го има многу во Англија. Плус ќе се р'чкаат со тоа детето што доби црвен картон. :)

Силва земајте го!:smir:
Еј кога ти го кажа тоа Рибери дека несака дожд можда на кафе во БЛУ кајнас:pos2:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Aј не прибарувај многу пошто ако сакаш Карик и Бербатов во пакед за транпа за Рибери и плус некое милионче да ни доплатите така може
:pos2::pos2:

Еј кога ти го кажа тоа Рибери дека несака дожд можда на кафе во БЛУ кајнас:pos2:
НЕ се сеќирај македонската фан-заедница на навивачи на Баерн е секојдневно во контакт со Рибс :smir:

Шала на страна има изјавено во едно 4-5 интервјуа минимум за германски весници (тз, билд, кикер, абендцајтунг...) дека во предвид доаѓаат само Шпанија - ова заради жена му наводно *папи папи* - (по логика на нештата Реал и Барса се во игра... и Гетафе:pipi:) и нов договор со Баерн.

Лично јас мислам дека овој намислил да оди во циркузон Реал па ќе оди таму и они да паднат во втора а Баерн да освојат и 12 титули сезонава :toe:

Нормално ова не мора да значи ништо ама сепак... А ова за Керик е чиста шпекулација... глупости според мене.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.936
Поени од реакции
23.073
Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Се надевам дека Фергусон ќе го направи тоа што го мисли. Милнер би бил одлично засилување, се надевам дека би се покажал подобро од Керик. Бугарот мора да се продаде, а сега на негово место дали Виља или некој друг, останува да видеме ...

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Незнам зошто, но овој Чичарито :wink: ми се чини дека имаше потпишано со Манчестер Јунајтед, како да имам прочитано за него од порано... :toe:

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Честито новиот играч, му посакувам блескава иднина во Јунајтед. Нејќам Милнер да дојде, а Бербатов нема да си оди џабе го тупите...јас го сакам Џеко во нападот со Руни! :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom