Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Обертан со гол за резервите, водат 3-0 моментално.

Team: Foster, Moffatt, Dudgeon, C Evans, de Laet, Gill, Stewart, Possebon, Brandy, Norwood, Obertan.
Subs: Wootton, Zieler, Pogba, W Keane, Cofie.

Стрелци до сега, Оливер Гил,Обертан и Ричи Де Лает.Има уше цело полувреме да се игра.
Кори Еванс со гол во стилот на Пол Сколс.
4-1 :)

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Во меѓувреме ....лоша вест за перспективниот наш младич...

Клеверли во аут после повредата на лигаментите на коленото !
Пу малер еј и со Велбек и со Клеверли...

А Хернандез у фацата ми личи на нов бејби фејс асасин :) Ќе го видиме шо ќе направи, нека му е со среќа.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Иако Манчестер не се пласира понатаму,незнам зошто вие фановите на Интер пишувате тука со какво лице ,зарем толку не сте свесни против кого игра вашиот Инер,иако не сакате да признаете но само Манчестер беше тимот кој можеше да ја забре Барселона ,и стварно ако јас навивав за Интер иако нема шанси,немав да бидам толку среќен по тоа што најглуп фудбал игаат италјанците и замислете сега кој ШАХ МАТ може Гвардиола да му приреди на мурињо затоа почекајте овај дуел да заврши пошто имам претчуство дека овај натпревар можа биде најефикасен од кога се има засновано Лигата на Шампионите затоа не пишувајте каде не ви е местото поз :toe::toe:
Јас не знам што ги мешаш интер??...думан го напиша сето она бидејќи го мрази ман утд а не индиректно да кажува колку бил јак Интер...Извинете што се вмешувам но интер го елиминира и го победи двапати тимот кој вас ве победи два пати во ПЛ и е пред вас..а дали манчестер е едниствениот тим што можи да му се спротистави на барса видовме лани во финалето кога ман утд два пати беше поквалитетен и подобар од овој ман утд и пак барселона беше подобра во тоа финале(иако навивав за вас)..тоа што италјанците играат најглуп фудбал како прво тоа му е во крвта а видиш носел резултати тој глуп фудбал...:toe:..не провоцирам туку ако интер изгуби од барселона нема да биди тоа поради гвардиола што му даде мат на мурињо туку поради барселона што е подобар тим и има вонсериски играчи...тоа дали ќе биде најефикасен натпревар и ако си толку сигурен имаш кладилници и уплатија со 1000 денари 7+ ако ти стиска...думан пишуваше во тема за ЛШ не провоцираше во фан клуб ман утд...имаме право да се курчиме ние интерашите победивме во сите натпревари во нокаут фазата и тоа со стил стигнавме до овде и плус сме први во сериа А(гледаш сме имале лице..а ако е тоа со кој сме играле, вие со таа цска дома за малку ќе изгубевте)... размисли пред да пишуваш нешто не само да провоцираш...

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Првото мини интервју на Хернандез за MUTV

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.090
Поени од реакции
1.648
Леле ова бетер од првото интервју на Андерсон бе:pos: :pos:.Колку само трема има, се скина од дткање :icon_lol:

Инаку се шпекулира дека сумата која Јунајтед ја платиле изнесува околу 6 милиони фунти.

п.с Резервите победија со 6-1.Goals from Gill, Obertan, de Laet, C Evans, Brandy and Dudgeon.Моментално сме први на табела со 3 бода предност пред Сити.

Интервју со новото засилување - Ел Чичарито

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Мислам дека нема Јунајтед фан кој не сака да си оди Блгаринот. А и се мислам дека Диуф ќе заврши исто како Манучо. Овој младичов што го земавме денеска има добро реноме од таму каде што доаѓа...редно време да создадеме топ напаѓа4 :) A Бензема нека сонува дека ќе дојде на позајмица :pos: Кога му викаа, он ги одбра клошарите, епа сеа....:toe:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.752
Поени од реакции
43.931
Мислам дека нема Јунајтед фан кој не сака да си оди Блгаринот. А и се мислам дека Диуф ќе заврши исто како Манучо. Овој младичов што го земавме денеска има добро реноме од таму каде што доаѓа...редно време да создадеме топ напаѓа4 :) A Бензема нека сонува дека ќе дојде на позајмица :pos: Кога му викаа, он ги одбра клошарите, епа сеа....:toe:
Не заебавај бе,после коа нема да не даваат Канал 5 или Сител ќе треба да глеам на компјутер,а вака сиугрно даваат Бугарите,бидејќи он е у екипа :icon_lol:

Да,ме нервира Бербатов по малце,но сепак потребен е и тој. Само не е за класичен шпиц батето,а иначе асистент прва класа е. Ама па мрзлив е :).. Заебан тип на фудбалер,нема шо :)

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Јас нејкам да си оди додека не ги „изигра“ тие 30 милиони што ги дадоа по него... Да покаже нешто, да даде повеќе од 15 гола во сезона.

S

StereoLove

Гостин
Јас нејкам да си оди додека не ги „изигра“ тие 30 милиони што ги дадоа по него... Да покаже нешто, да даде повеќе од 15 гола во сезона.
Koга ке ги даде тие над 15 гола јас тилот ке си го видам.

Толку флегма играч.Па незаинтересиран,кој се чека на готово,секој збор ке биде излишан што ке се каже за него.
Младинците го шијат него.

Честитки за новиот играч,да видеме како ке се снајде во клубот.
Туку што се случува со Харгривс,кога ке настапува?зошто одамна е најавуван ама никако да игра.
Можно ли е Фергусон да го стави во игра во Недела?

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.090
Поени од реакции
1.648
Не заебавај, има и голема плата неможеме да го чуваме до крај на кариера.

Него у последно време Тотенхем си ги враќа поранешните играчи,Дефо си го вратиja,Кин си го вратиja, да им го вратиме и Митево ако сакаат, таму барем цар си беше.Плус ако заиграат у ЛШ следна сезона ќе им треба уште еден "класа" напаѓач :icon_lol:

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Ако чекаме да ги оправда парите - нема никогаш да ги оправда. И како бе да не ми е криво што Тевез го жртвувавме за глупово Митко? Златен играч еј, сега да беа тандем со Руни ќе растуравме! Ама тоа е, и Ферги е човек, и он погреши во случајов. Сега е битно да си оди и да не го зафаќа местото за џабе. Има и други поединци кои сакаат шанса, Митко ја оплеска. Сега ја би го пратил во Селтик нека се кали. :D

Со ова темпо како што се развиваат некои поединци во Јунајтед, + Велосо + Силва или некој трет, ќе има да бидеме светска сила (повторно по пауза од 2 сезони :))

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.831
Поени од реакции
5.643
Алооо дете, порасни у мозоко! Не дека не си у право за некои работи, филмаш се.

1. Сакаш да кажеш оти Ферги е баба Ванѓа и знааше оти Руни ќе се повреде? Дај ќе земеме секоо утакмица ќе го вадеме за да одмара за наредната. Патетика.
2. Никој не ја знае приказната зашо Руни игра, дали по негова желба и со стиснени заби или опоравен е бил целосно. Некојпат ако се видеме, ќе ти нацртам на лист шо е разликата меѓу Бербатов и Руни и зашо неможе него да играа, па се надевам оти ќе ме разбереш.
3. И Робен е склон на повреди ама ни го светна мераклиски. Харго си беше арен, и он не отсуствува 1-2 месеца, година ипол нее играл фудбал човеко. Тва нее склоност кон повреди и да се повредува секоо 3та утакмица, он се повреди и го снема. Сигурно имаш точни информации зашо и на кој сакаше Ферги да го продаде Андерсон.
4. Се прааш на три ипол. Да го ставе Невил па да го врте как сака? Или Оши па да му га скрии топката у чорапите? Замисли си секој шо добии жолт картон Ферги да го ваде? Точно оти го знаа шо темперамент е, ама таа сезона Рафаел добија 2-3 црвени картоне и секој би помислил оти лекцијата е научена, ама он покажа оти е дете. Никој не го окривува судијата, заслужено беше. Некои членови ги иритира начино, судијата немаше да даде жолт картон ако не се собереа околу него. И не го окривувам Рафаел, феноменален беше.
Не го разбираш фудбало доволно. Нема тим шо може 100% да победува, има ного факторе. А ти у главата си имаш зацртано оти ТВОЈОО СЕМОЌЕН МАНЧЕСТЕР може секој да победе. Грешка си бате, тактиките си беа на место, туку на тебе не ти се погодува. И напротив, ич не си реален. Нас не елиминираа ситници, маленко невнимание при првио гол, исто и при вторио и најголемото маленко невнимание на Рафаел. И тва за коцкането, коо прочитах пред утакмицата оти Руни ќе игра, за тва напишах в.Гал Чек, Ферги Ол ин, Ферги се искоцка шо го тури Руни, ојде на се или ништо, и не згреши у тва, Робен направи боја на ривер. :) Поздрав и не ме сфаќи погрешно оти сакам да се расправам, едноставно враќам на постове шо целосно се спротиставувам. Уживи. :)
оф мори мајко што доживеав ц ц ц... да ми кажува некој дека не го разбирам фудбалот... момче grow up .... поздрав

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom