Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.710
Поени од реакции
43.720
Ќутеееек :pos2::pos2::pos2:

Браво,ѕверови се..Ваква игра очекувам и со Фулам и уште еден дебакл...Малце ми е жал за Бекс,требаше да му пуштат да им даде гол :):):)..

Супер вечер,Милан декласиран,и голем поздрав до неговите навивачи!

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Мислам дека во фан клуб Милан треба да се испрати една честитка до сите миланези од наша страна како најголеми оптимисти и да им се даде шанса со уште една 3 утакмица :smir:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
честитки заслужно потполно:smir:

Кантона ис Бек

Mиљонерче
Член од
23 февруари 2010
Мислења
1.385
Поени од реакции
905
Мислам дека во фан клуб Милан треба да се испрати една честитка до сите миланези од наша страна како најголеми оптимисти и да им се даде шанса со уште една 3 утакмица :smir:
Треба да им се додели еден ќуп за најоптимисти меѓу сите навивачи на планетава...........

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.291
Поени од реакции
3.665
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: Glory Glory Man United......

запазете ја последната реченица тука
Луд , и ја би играл така чедо манчестерово...

Инаку на останатите што честитаа , фала , ај до година може и на ваша глава :)

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Коклку е само руни нај-брутален:vozbud:

Mark Renton

Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Може и тоа:pos2:А можи и хартија со која половина од екипата ќе биде испратена на заслужена пензија. Мислам дека им е време:smir:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.862
Поени од реакции
6.896
И така дедо Милан :star: им раскажуваше на внучињата:
- Ех деца деца запамтете еднаш: Кој со Ѓаволот тикви сади од глава му се чукаат. :pos2:

Mark Renton

Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Ronaldo mu se javil na Fergie odma posle natprevarot.... Go imam ekskluzivno muabetot:

Ronaldo: Alo, kako si cale?
Ferguson: Eve be sine slavime... Slusaj, razbrav, eliminirani ste... Zal mi e... Zasluzuvas da odis daleku!!!
Ronaldo: Pa za toa te barav cale... Dali mozes nekako da me zemes da vi pomognam za cetvrt finaleto? Eve ke bidam i zadovolen na klupa... Ne se bunam!!!
Fergie: Sine znaes deka za tebe se bi napravil... Aj ke se javam na Platini pa ako dozvoluva zosto ne... I onaka Gibson mi e nekako visok za klupa... Sega za sega si na klupa posto Valencia i Nani se zverovi ama znam deka ke uspees da ja mines ovaa konkurencija vo timot... )) Pozz i moram da odam.. .Rooney me bara za da me casti Skotsko viski ))http://forum.kajgana.com/images/emot/pos23.gif
Ronaldo: Pozz cale i vidi so ova so Platini ))... MI FALIS i ti i United
Fergie: I ti mi falis i mene i na navivacite... Mlad si znam zgresi
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Ексклузивно од фан клуб Реал Мадрид:pos2::pos2:

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Честито победа:smir: Се знаеше ама ајде:pos2: Одиме на титула БЕ!!!!! АЛОООООООООООООО! КОЈ Милан кој Реал сето е гола вода за Манчестер!:vozbud::vozbud::tv:

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
973
Ajде нека ни е честито победата, нека се множат. Миланезиве толку беа убедени дека ќе победат 0-2, на полувреме беа убедени дека ќе победат со 1-3 и на крај заврши МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД 4-0 МИЛАН !!!

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Chestito pobeda gjavoli!!
Neka se mnozat!!

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.028
Поени од реакции
1.152
Ај уште 4 да им шибнеме да им ебам бедните.
За малку петарда, ама ај да не ги брукаме луѓето, стари се :)star:) може срчка да ги лупне

Ја имам типувано 4-0 ајде ако испадне1:vozbud:
Секоја чест за Парк и РУНИ:pipi:
4-0:back:
фатив.....:vozbud:
Не си нормален .... честито

Па добро бе ова квалификации се или 1/8 финале каде секој, буквално секој натпревар заслужува да биде гледан посебно, а не вака да ме сецка Реал па Реал, Реал па Реал да им е*** се и нив. Ех што сакам да испаднат.
Дедо Мраз закаснил годинава ама важно дојде :pos2::pos2::pos2:

Абе ова монтажа е :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::tv:
А за ова се смеам више пола саат :pos2::pos2:

Он топик: Прекрасна игра, конечно после подолго време изиграа (скоро) без грешка. Ги наведоа миланезите да се префрлаат сите на наша половина за контрите да ни бидат сигурна егзекуција. Вака да продолжиме до крај и нема што да се секираме ни за ЛШ ни за ПЛ.

П.С. Осеќам дека Шенклис стварно горел :devil2::devil2::devil2:. Слики што поскоро, ако може.

П.С.С. Паралдо сакаше да освојува повеќе титули .... штета што него Дедо Мраз не го сака, па не му донесе пакетче

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom