Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
аман бе брат :
Абе јас ја направив веста со идеја некој од хејтериве од ривалскиве фан клубови да се израдува и да му маваме ремет после и да земеме некое потписче :smir:

Член од
5 август 2008
Мислења
6.016
Поени од реакции
5.340
Ова со Руни озбилно е или некоја заебанција..?? Не капирам...

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Ова со Руни озбилно е или некоја заебанција..?? Не капирам...
Озбилно е бе, шо будала е :tapp: камо да не беше озбилно :(
Ама за жал не е шпекулација, на светскиве медиуми почна да биде ударна спортска вест.

Едит: Еве сега директно Ферги ќе дава изјава за настанов, на manutd.com ќе има директен пренос на пресот.

Ко шо читам по нетов хаос е на црвената страна на Манчестер, со жив штит навивачите ќе го бранат Руни а подршка добил и од навивачи од Евертон, како знак на благодарност за тоа што секоаш изјавуе дека ги мрази Ливерпул.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Абе јас ја направив веста со идеја некој од хејтериве од ривалскиве фан клубови да се израдува и да му маваме ремет после и да земеме некое потписче :smir:

Не ми кажа дали те бендиса втората вест :) :)

Иначе за Руни ,неговата повреда и неговото враќање.....можам да кажам дека патката си ја оствари целта, сите медиуми , па и навивачите на баерн почнаа да се мислам дали ќе играл или не...

Незнам дали да се смеам на комичнава ситуацја или да плачам... :)

Стравот значи голем е ....

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
И как е? Има ли риби? :) Оште питам :) Забегуваш иначе :smir:
Озбилно е бе, шо будала е :tapp: камо да не беше озбилно :(
Ама за жал не е шпекулација, на светскиве медиуми почна да биде ударна спортска вест.

Едит: Еве сега директно Ферги ќе дава изјава за настанов, на manutd.com ќе има директен пренос на пресот.

Ко шо читам по нетов хаос е на црвената страна на Манчестер, со жив штит навивачите ќе го бранат Руни а подршка добил и од навивачи од Евертон, како знак на благодарност за тоа што секоаш изјавуе дека ги мрази Ливерпул.
Отварам manutd.com и ми пише The page is not available ... изгледа од преоптеретеност :S

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.996
Поени од реакции
7.152
Во билтенот на Депортиво го има Руни во играта “дава гол“ и тоа како прв со најмал коефициент. Која би била логиката да се става во билтенот ако нема шанси да игра?

Го направив видеово како потсетување што се случи во поблиското и подалечното минато. Не се предавајте потсетете се што се случи пред 11 години. BELIEVE!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Во билтенот на Депортиво го има Руни во играта “дава гол“ и тоа како прв со најмал коефициент. Која би била логиката да се става во билтенот ако нема шанси да игра?

Го направив видеово како потсетување што се случи во поблиското и подалечното минато. Не се предавајте потсетете се што се случи пред 11 години. BELIEVE!

Нема врска тоа со билтенот, не се надевај многу на тоа. Имало порано играчи кои не играле пола сезона ќе дојдеше дерби и ќе беа ставени во билтенот во 10 категории иако на сите им беше јасно дека е научна фантастика да играат:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom