Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
"John O'Shea and Owen Hargreaves have trained very well with the first team," said Ferguson.
"They are not far away and I may use one of them as substitute tomorrow and the other on Wednesday.
"John O'Shea in particular has done a lot of work. The boy has come on terrifically well in the last two or three weeks.
"If I include one tomorrow and one on Wednesday it will give them the confidence that they are back.
"That is what they need."

Член од
22 јануари 2009
Мислења
382
Поени од реакции
25
Сега редно е веќе Бербатов да докаже зошто Фергусон плати 30мил занего ајде sверу докажисе

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Игравме два месеца без одбрана и пак сме први на табела, така да мислам отсуството на Руни најдобро ќе го покрие одбраната. Сега не мислам буквално на Рио и на Видиќ ама друго беше кога Флечер и Керик наместо во средина играа во одбрана.
Што се однесува до Бугаров, не очекувам толку многу од него колку што очекувам од средината, Гигс важно се врати, има искуство за вакви дуели, него утре сакам да го видам во формација малку поназад од Бербатов, според мене подобро функционираат така отколку Парк да биде место Гигс позади Бербатов.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Мислам дека Бербатов и сам е свесен дека мора утре да одигра на ниво не само дека ќе го има товарот што го има Руни, да дава голови, туку што ова можеби е најважниот меч за нас во ПЛ до сега. Секако дека средината ќе биде клучна. Јас не би ги ставил Гигс и Сколс во средината заедно, бидејќи така физичкиот среден ред на Челзи би ги истиснал. Затоа сметам дека Гигс би требал да биде во првиот тим, а Сколси на клупата па доколку има потреба да влезе од клупата.

Одбраната е добра, е сега доколку игра Невил на Малуда ќе биде тешко поради годините и брзината на Невил и несмасните грешки кои некогаш ги прави, ама верувам во Ферги дека ќе го направи вистинскиот избор за десен бек.

Утре Бербатов како осамен напаѓач пред Чех сигурно утре ќе биде добро чуван, па затоа јас не би играл со високи топки кон него освен ако ситуацијата налага така. Мислам дека Берба подобро се снаоѓа со нозете отколку со главата. Интелигентен играч е со добра техника, само малку треба да поработи на позиционирањето и финишингот. Исто така, утре големо влијание на исходот ќе има и Нани кој мора а покаже дека е созреан и дека заслужува да биде дел од првиот тим. И секако Парк, мора нон стоп да ги замара и да ги брка играчите на Челзи и од средината и од нападот, иако за дуел игра и не е баш вичен ама со неговата брзина, агилност и понекогаш техника може да биде опасност за Челзи.

И иако не го спомнав Керик во првиот состав за утре, сепак може и тој да настапи, не зашто е во некоја којзнае каква форма туку само дека е висок и поснажен а тоа се два атрибути кои и тоа како ќе требаат утре со Челзи и за високи топки и за слободни удари и за дуел играта со нив.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Не знам за вас, ама јас не очекувам утре толку многу од Бербатов, посебно знаејќи дека Тери ќе го чува. Многу повеќе очекувам од крилата, Нани и Валенсија. Не знам дали Иванович ќе им игра како десен бек, али како и да е не се толку добри на бековските позиции и затоа очекувам многу од Нани и Валенсија. Средината очекувам да бидат Флеч, Сколс и Керик, но Ферги може да се реши и да игра со еден играч позади Бербатов, како полушпиц (Парк или Гигс). Одбраната иста како и секогаш, само може да го смени Невил, и на негово место Рафаел или Браун/О'шеј (ако се доволно подготвени).

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Секако дека можеме без Руни, ама Манчестер со Руни и Манчестер без Руни...
Челзи ме плашат повеќе од Баерн најискрено, оние две победи од 5:0 и 7:1 не се за потценување во секој случај. Е сега Олд Трафорд е спасот, наредните два меча мора да ги добиеме тука, од тоа ни зависи целата сезона.
Ама кога ќе помислам дека е можно да ја заебеме целата сезона само во неколку дена... :tap:
Ај, времето ќе покаже.

Glory, Glory Man.United!

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Мора на Челски да им покажеме кој е главен на Олд Трафорд ! Идемо даље без Руни али то је, ќе видат дека не сме екипа шо зависи од звезди !:back:

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Не знам за вас, ама јас не очекувам утре толку многу од Бербатов, посебно знаејќи дека Тери ќе го чува. Многу повеќе очекувам од крилата, Нани и Валенсија. Не знам дали Иванович ќе им игра како десен бек, али како и да е не се толку добри на бековските позиции и затоа очекувам многу од Нани и Валенсија. Средината очекувам да бидат Флеч, Сколс и Керик, но Ферги може да се реши и да игра со еден играч позади Бербатов, како полушпиц (Парк или Гигс). Одбраната иста како и секогаш, само може да го смени Невил, и на негово место Рафаел или Браун/О'шеј (ако се доволно подготвени).
Не игра Иванович.

Ако во нешто сте посилни, тоа се страничните позиции. Имате многу добри крила а ние играме со заменски бекови (пошо и левиот прв и десниот прв ни се повредени) така да мислам дека токму преку Нани и Валенсија ќе се обиде САФ да ја разбие нашата одбрана

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Многу коса на сликите..... :) :)

Добро видео за Берба:

Член од
2 април 2010
Мислења
27
Поени од реакции
4
ЗдрАво на сите.. утре учекуваме пред се добра игра и победа се разбира

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Утре што сака нека излезе 1-1 х-1 х-х 2-1 само да не заврши на двојка типот најважно е. Сега со најавата дека се враќаат Харгривс и Ошеј ќе ни даде одредена предност за останатите мечови од премиер да помогнат да се победат сите до крај па дај боже и овој утре.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom