Сепак на крајот се добро се заврши. Едно е сигурно дека Гигс доживува преродба и фудбалска реинкарнација. Друго сигурно е дека мора Кушчак да брани, Фостер нека си го тренира Капело ако го сака за голман
. И трето сигурно е тоа дека со Флечер сме секогаш посебни. Незнам зошто игравме без Флечер и Сколс, еден од нив мора да игра. А Керик таман да го нападнам дека не е во вистинската форма, одлично ме демантира со феноменален технички гол. Ми е мака за Руни и тој имаше неколку добри технички удари ама за милиметар непрецизни. Сепак ќе повторам дека дојде до израз неискуството на Волзбург, цело време напаѓаа, си мислеа дека играат со Херта или Фрајбург
. Требаше да им биде јасно дека се ретки тие кои си одат непоразени на Олд Трафорд. Сепак мора да се каже дека беа добри во нападот. А голот нивни влијаеше на Манчестер да се "разбуди". Судиите малку "не запустија", голот на Волзбург беше од офсајд. Ама како што почнав така и ќе завршам,
сепак на крајот се добро се заврши. Си дојдовме таму каде што ни е местото на табелата. Честита победа од мене!