Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
GIGGS !
Гол
Асистенција
каков ЗВЕР!!!
роденденската желба е исполнета :) :baeh:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.740
Поени од реакции
9.496
Ајде нека ни е честита победава, нека ни се множат:vozbud:

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
прекрасно иако не сум задоволен од одбраната

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Moze nekoj golovite? Ne ja gledav utakmicata :kesa: Auuu ne sum bil ovde mnogu vreme treba da go smenam ronaldo :)

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Добро е, оваа победа беше важна, уште од второто коло се зациментиравме на првото место, се надевам нема да слегнеме.

Честито победа. :alee:

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Giggs. Обратно-пропорционален на сите нормални работи.
Фудбалерите се во зенитот на кариерата на 35-6години, повеќето се и пензионирани.
Голманите ај да бранат до 38 да речеме дека е во граница на нормално, ама крило да игра вака...легенда. Мора да е „Дрогован“ , шо би рекол еден другар. Настапи...20години ќе направи у ман јун наредната сезона. Икона !

Инаку, мислам дека ќе биде ѓаволски тешко против сандерленд.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Честито победа! :manutd:
Убава, со пресврт. Само требаше да дадеме уште некое голче, пред да ни даде Џеко.

:devil:

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Сепак на крајот се добро се заврши. Едно е сигурно дека Гигс доживува преродба и фудбалска реинкарнација. Друго сигурно е дека мора Кушчак да брани, Фостер нека си го тренира Капело ако го сака за голман :). И трето сигурно е тоа дека со Флечер сме секогаш посебни. Незнам зошто игравме без Флечер и Сколс, еден од нив мора да игра. А Керик таман да го нападнам дека не е во вистинската форма, одлично ме демантира со феноменален технички гол. Ми е мака за Руни и тој имаше неколку добри технички удари ама за милиметар непрецизни. Сепак ќе повторам дека дојде до израз неискуството на Волзбург, цело време напаѓаа, си мислеа дека играат со Херта или Фрајбург :). Требаше да им биде јасно дека се ретки тие кои си одат непоразени на Олд Трафорд. Сепак мора да се каже дека беа добри во нападот. А голот нивни влијаеше на Манчестер да се "разбуди". Судиите малку "не запустија", голот на Волзбург беше од офсајд. Ама како што почнав така и ќе завршам, сепак на крајот се добро се заврши. Си дојдовме таму каде што ни е местото на табелата. Честита победа од мене!

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Честито победа :) Не можев да ја гледам утакмицата,се надевам дека била добра за око:helou:
-Сигурно Гигси здрвил некое голиште...

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Пред се нека ни е честито.Потребна победа.Сега сме 1 и мора да продолжиме така.Прекрасен гол на Карик.Требаше да дадеме уште некој гол али ајде..Каква таква победа си е победа..
Glory Glory Man United ! :helou:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Честито победа :) Не можев да ја гледам утакмицата,се надевам дека била добра за око:helou:
-Сигурно Гигси здрвил некое голиште...
Не само што здрви гол од слободен, и асистенција имаше. :vozbuda:

Nekoj IksDe

Челзијаш
Член од
17 септември 2009
Мислења
495
Поени од реакции
9
Честито победа
Инаку многу беше јака утакмицата се гол шо ќе дадевте судијата че ви поништеше заради офсајт али на крајот ги тепавте состем заслужено

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom