Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јануари 2009
Мислења
382
Поени од реакции
25
Честито нека ни е победата добро изигравме и да продолжиме со победи и во наредните натпревари.

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Честито победа и први 3 бода во Лигата на Шампионите 2009/2010!

Што го напаѓате Руни за постапката? Нели изразивте желба да стане новиот Кристијано? ("...кога нема да ни оди Руни ќе докаже дека за нас е новиот Кристијано...")

Впрочем и уверете се дека и други можат со глава "да забијат" гол.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Честито победа и први 3 бода во Лигата на Шампионите 2009/2010!

Што го напаѓате Руни за постапката? Нели изразивте желба да стане новиот Кристијано? ("...кога нема да ни оди Руни ќе докаже дека за нас е новиот Кристијано...")

Впрочем и уверете се дека и други можат со глава "да забијат" гол.
Ми се допаѓа тоа што е неуморен, и нон-стоп сака да игра, но како што изјави и Ферги - потребни му се минути и на Мајкл :)

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
има ли клипче од реакцијата на Руни????Сакам да го видам тој дел...

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.842
Поени од реакции
22.879
Штета што не бев во можност да ја гледам утакмицата,но и без мене Манчестер победува:helou:..Шала на страна..Добри сме биле сме имале шанси , Валенсија изиграл добро што тоа ептен ме радува..А реакцијата на Руни ич не ме чуди таков си е..:toe:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ми се допаѓа тоа што е неуморен, и нон-стоп сака да игра, но како што изјави и Ферги - потребни му се минути и на Мајкл :)

И мене ми се допаѓа тоа што Каналот е неуморен, и нон-стоп сака да докажува нешто што 99% од форумот не го прифаќаат, односно не се согласуваат :):):):):)

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Честито победа.Не ја гледав утакмиацата,од хајлајтсите гледам дека и не сме биле баш најдобри,но сепак за почеток добро е.Плус Рио и Флеч одмарале,па очекувам добар настап против Сити и секако победа.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
За Бербатов од Пирин шо мислите :helou:
Со Пандев одлични ќе беа во нападот на Македонија :vozbud: И поштовање за него штом слушал македонска музика :vozbud:

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
И мене ми се допаѓа тоа што Каналот е неуморен, и нон-стоп сака да докажува нешто што 99% од форумот не го прифаќаат, односно не се согласуваат :):):):):)
Јас се сложувам со Канал 89 :helou:

Со Бешикаш изигравме добар натпревар, и на тешко гостување иако со минимални 1-0 сепак освоивме 3 бода. Следен е Сити !!!

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Toa "99%" сте ти, и уште неколку други? Или како?:nenene::nenene::nenene::nenene::nenene:

Реакцијата на Руни ја осудувате сите, а иста таква и многу полоша реакција, (ја направи уште неседнат на клупа) која манифестира непослушност, имаше лани (ланското првенство) од човекот кој од (цитирам) 99% (изгледа овие погореспоменатите) е возвишен со најголеми зборови (незаменлив, единствен, најзаслужен, најдобар ... и сл.)

Ако таквите постапки не ви сметале да го возвишувате него, зошто тогаш ви пречи ако тој потег е од Руни? (Да не не бидам погрешно сватен, јас не го одобрувам потегот на Руни.)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom