- Член од
- 6 април 2009
- Мислења
- 116
- Поени од реакции
- 119
Aj cetito dobro ni trgna
Ми се допаѓа тоа што е неуморен, и нон-стоп сака да игра, но како што изјави и Ферги - потребни му се минути и на МајклЧестито победа и први 3 бода во Лигата на Шампионите 2009/2010!
Што го напаѓате Руни за постапката? Нели изразивте желба да стане новиот Кристијано? ("...кога нема да ни оди Руни ќе докаже дека за нас е новиот Кристијано...")
Впрочем и уверете се дека и други можат со глава "да забијат" гол.
Бугаризиран македонец...За Бербатов од Пирин шо мислите :helou:
Ми се допаѓа тоа што е неуморен, и нон-стоп сака да игра, но како што изјави и Ферги - потребни му се минути и на Мајкл
Со Пандев одлични ќе беа во нападот на Македонија И поштовање за него штом слушал македонска музикаЗа Бербатов од Пирин шо мислите :helou:
Јас се сложувам со Канал 89 :helou:И мене ми се допаѓа тоа што Каналот е неуморен, и нон-стоп сака да докажува нешто што 99% од форумот не го прифаќаат, односно не се согласуваат
Toa "99%" сте ти, и уште неколку други? Или како?:nenene::nenene::nenene::nenene::nenene:И мене ми се допаѓа тоа што Каналот е неуморен, и нон-стоп сака да докажува нешто што 99% од форумот не го прифаќаат, односно не се согласуваат