Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
Ajde gavoli uste 1 saat i pocnuvame ...neka ni e so sreka ova sezona i normalno da ja odbranime titulata :D

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.696
Поени од реакции
11.507
United's starting XI: Foster; Rafael, O’Shea, Evans, Evra; Valencia, Fletcher, Scholes, Nani; Rooney, Berbatov

Со среќа mufc

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Составот:Фостер,Рафаел,О'Шеј,Еванс,Евра,Валенсија,Флечер,Сколс,Нани,Бербатов,Руни
Клупа:Овен,Гигс,Браун,Андерсон,Де Лает,Гибсон,Кушчак

Керик и Фердинанд не се ни на клупата,нема информации дали се работи за повреди,ваљда со Барнли ќе играат.Ајде,одиме на победа. :)

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
денеска на располагање се

Man Utd: Foster, Fabio Da Silva, O'Shea, Jonathan Evans, Evra, Valencia, Fletcher, Scholes, Nani, Berbatov, Rooney.
Subs: Kuszczak, Brown, Owen, Anderson, Giggs, Gibson, De Laet.
аа веке го има составот ок

очекуам 3 разлика за нас :P

N

navivacka

Гостин
Ajде со срека:vozbud:со победа да го стартуваме шампионатот...и да ве потсетам да пишаме во социјалната група а не да ја полниме темата со ГООООООЛ,леле бе што стори и такви глупости за да не ни ја заклучат...

бај д веј составот е одличен...очекувам лесна и убедлива победа.

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Ајт со среќа ѓаволи да ги победиме Birmingham со едно 2/3 -0 :)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Ајде аирлија нека е стартот на сезонава, па да победиме:smir:

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Почитувани и сакани другари и другарки..навивачи на најсветото нешто во целиот унверзум Манчестер ЈУНАЈТЕД!

Некои религии направиле различни календари за сметање на времето...

Мојата религија времето го смета по првиот натпревар на Јунајтед во секоја нова сезона..Тогаш е прв ден во моето време ,во мојот свет...
Денес за мене прв ден во оваа година..нешто што е 1 јануари за другите...

Со нетрпение го очекувам секој старт на новото првенство последниве 12 години , така и оваа година ....возбудата расте од минута во минута...веќе чуствувам како нешто ме гуши во грлото ,и со нетрпение чека да избувне после првиот гол на Јунајтед оваа сезона!!!

Така , да ви посакам пред се многу здравје , успех на професионален и приватен план ... да е*бите многу оваа година , да фатите многу ливчина на спортска.. да се забавувате многу.....да гледаме многу голови , да доживееме многу титули ....да живееме Ние...да живее Мначестер Јунајтед !!!

О Д И М Е ! ! ! ! ! ! ! ! !

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.720
Поени од реакции
9.438
Почитувани и сакани другари и другарки..навивачи на најсветото нешто во целиот унверзум Манчестер ЈУНАЈТЕД!

Некои религии направиле различни календари за сметање на времето...

Мојата религија времето го смета по првиот натпревар на Јунајтед во секоја нова сезона..Тогаш е прв ден во моето време ,во мојот свет...
Денес за мене прв ден во оваа година..нешто што е 1 јануари за другите...

Со нетрпение го очекувам секој старт на новото првенство последниве 12 години , така и оваа година ....возбудата расте од минута во минута...веќе чуствувам како нешто ме гуши во грлото ,и со нетрпение чека да избувне после првиот гол на Јунајтед оваа сезона!!!

Така , да ви посакам пред се многу здравје , успех на професионален и приватен план ... да е*бите многу оваа година , да фатите многу ливчина на спортска.. да се забавувате многу.....да гледаме многу голови , да доживееме многу титули ....да живееме Ние...да живее Мначестер Јунајтед !!!

О Д И М Е ! ! ! ! ! ! ! ! !

Браво мајсторе...Секоја чест за постов.

Ајде да им збрцаме неколку голој на овие..

DEVIL FOREVER

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
29 април 2009
Мислења
538
Поени од реакции
23
добра акција на берабтов и руни

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Супер натпревар!
Овој шут на Џероме од Бирмингем ако не ја удреше малце Сколс тоа ке беше чист гол:) Но имавме среќа.:)
Ама каква шанса имаа Бирмингем кога Евра ја спаси со глава...:nesvest:
Ако не беше Евра на голот ке беше 1-1:Прде:
Сепак водеме со 1-0 и сигурен сум дека второто полувреме ке има повеке голови за Ѓаволите:):):Намигнува:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Нани себичен:nerv: Евра мен оф д халф сега за сега секоај чест за човекот:vozbud:

N

navivacka

Гостин
Добро прво полувреме,многу шанси не влегуваа во гол и баш кога се нервирав ете го Руни им го брцна,мамето...голманот им се разбранил:vozbud:ама изгледа Фостер јадел шамарчиња од Ферги,добри одбрани имаше,очекувам уште некој гол во 2 полувреме за мирна завршница.Евра звер на теренот..

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.696
Поени од реакции
11.507
Задоволен сум од првото полувремето, иако можеби требаше да падне уште некој гол.
Добра игра, не се ни осеќа отсуството на Роналдо. Само така да продолжиме.

:alee1:​

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Добро прво полувреме за отворање на новата сезона. И најбитно, водиме!
Ама Флечер што промаши пред крајот сега... Цел гол промаши, немогуче.
Немаат потенцијал Бирмингем за нешто повеќе, ма да мотивацијата кај нив е поголема. Ај се надевам за 1 саат ќе се радуваме на првата победа.
А иначе Харт... Не сум го знаел како ваков киксер, не знам што му стана...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom