Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Ај да почнеме со нагаѓање на составот за среда. Еве јас да почнам прв:

---------------ВДС-------------------

Браун----Фердинанд----Видиќ---Евра

Валенсија---Флечер---Сколс----Парк

-------Бербатов-----Руни------------

Резерви: Кушчак, Невил, Еванс, Гибсон, Нани, Обертан, Маме32. Ако се 7 резерви...

Да не се плашите ич за Руни јас мислам дека ќе игра од прва минута. Не му личи на Ферги на домашен терен да брани резултат т.е да вади формација 4-5-1, односно се што е различно од тоа горе би било бранење на оние 2-3 од Милано. Нани ќе го спушти малце на земја и ќе биде на клупата, а Бербатов сигурно ќе стартува. Руни ако веќе толку е уморен ќе излези во '60. :helou:
Браун доби удар вчера и затоа излезе на полувреме, а Еванс незнам дали ќе биде спремен, не се знае колку ке отсуствува. А состав не прогнозирам бидејќи Фергусон секојпат вади подобар состав од мојот :)

Едит: Преведувајќи нешто за новата тема стигнав до овој момент од историјата на Јунајтед.Не е лошо да се погледне уште еднаш. Ѕверотиња :)

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
-----------------VDS-------------
-------Neville--Rio---Vida ---- Evra
-------Scholes----Fletcher----Park
------Valencia--------------- Nani
--------------Berbatov------------

Фергусон изјави дека бербатов ќе биде меѓу првите 11.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.602
Поени од реакции
6.382

Резерви: Кушчак, Невил, Еванс, Гибсон, Нани, Обертан, Маме32. Ако се 7 резерви...

Да не се плашите ич за Руни јас мислам дека ќе игра од прва минута. Не му личи на Ферги на домашен терен да брани резултат т.е да вади формација 4-5-1, односно се што е различно од тоа горе би било бранење на оние 2-3 од Милано. Нани ќе го спушти малце на земја и ќе биде на клупата, а Бербатов сигурно ќе стартува. Руни ако веќе толку е уморен ќе излези во '60. :helou:
Се согласувам.Само место Браун Рафа мислам дека ќе игра :toe: И доколку не игра Руни Гибсон :smir:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Ако не започне Руни тогаш:

--------------VDS------------

----Rafael--Vidic--Rio--Evra----

Valencia-Fletch-Gibson-Scholes-Park

-----------Berbatov------------

Иако Нани на пријателската на Португалија играл во централниот дел, ќе видиме, ништо чудно да изненади Ферги со нешто такво.

the_answer

quickshare
Член од
20 мај 2008
Мислења
15
Поени од реакции
0
I ako slusnavte v4era komentatorot na sitel kaza deka Old Trafford e ispolnet 99% vo ovaa sezona samo Allianc Arena e 100 % polna vo sekoj mec :wink: :tv:
VDS, brown, rio, vidic, evra, valencia, carrick, scholes, fletcher, park, berbatov

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622

Колку е само потценет Керик. :) И у резерви не си го ставил.

А мислам дека ќе игра од прва минута, а нема да игра Руни од почеток, или пак ако Руни е спремен, Бербатов би седел на клупа. И Рафаел би го ставил наместо Браун.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Не се знае сеуште . Се зборува дека бил многу изморен . Јас мислам дека ќе влезе во второ полувреме . :toe:

Во врска со Џо Кол ... доколку би го зеле тоа би било одлично . Сетете се кога пред 2 - 3 сезони не можеше никој да го запре , беше едно од најдобрите крила . Ама повредите го уништија и сега не добива шанса кај Анчелоти . Сигурен сум дека може да се врати во добра форма доколку добива шанса , која се надевам ние ќе му ја пружиме , доколку го земиме.
Не верувам оти Руни нема да игра против Милан, па макар и 5мин.
А за Џо Кол, само нека ти текне пред 4год. ка ни ги измеша дефанзивците. Имаше повреди у серија и неможе да флезе у форма, а и нема стандардно место. Да реше да дојде кај нас ќе играа и за иста и за помаленка плата мош, таквите играче сакат revenge :)

Браун доби удар вчера и затоа излезе на полувреме, а Еванс незнам дали ќе биде спремен, не се знае колку ке отсуствува. А состав не прогнозирам бидејќи Фергусон секојпат вади подобар состав од мојот :)
Егидиии, как си ме насмејал, јеботе. :pos2: Зеленко :smir:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Колку е само потценет Керик. :) И у резерви не си го ставил.

А мислам дека ќе игра од прва минута, а нема да игра Руни од почеток, или пак ако Руни е спремен, Бербатов би седел на клупа. И Рафаел би го ставил наместо Браун.
Керик не е потценет, Керик доби црвен на првиот натпревар во Милано и е казнет за реваншот :smir:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.927
Поени од реакции
7.032
Керик не е потценет, Керик доби црвен на првиот натпревар во Милано и е казнет за реваншот :smir:
Точно така и јас мислев да го напишам истово ама ме превари. Знам дека Керик има црвен.

П.С. Јас воопшто не го потценувам како играч. Тој не дава често голови ама кога дава ги прај најубај :helou:.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.716
Поени од реакции
11.556
Ван дер Сар

Рафаел Фердинанд Видич Евра

Валенсија Флечер Сколс Гибсон:)nesum:) Парк

Бербатов

Овој состав мислам дека е најдобар, ако не игра Руни.
Ептен маки мачевме со сличен состав вчера против Волвс :)sram:), ептен ќе биде заебано со Милан, не сум многу оптимист.
И ќе ја стаам за 100ка сингл 2ка, да напраам малер :icon_lol:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.754
Поени од реакции
43.942
Е јас па вака би играл:
Ван дер Сар

Рафаел - Фердинанд - Видич - Евра

Валенсија - Флечер - Сколс - Нани
Парк
Бербатов(Руни)

Едит: И јас се плашам по малце,ама ќе ги минеме бе и тоа со уште една победа :)

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Точно така и јас мислев да го напишам истово ама ме превари. Знам дека Керик има црвен.

П.С. Јас воопшто не го потценувам како играч. Тој не дава често голови ама кога дава ги прај најубај :helou:.
Аj, да скроз го изумив тоа :) Може оти ми е еден од омилените играчи :) Тогаш добар е твојот состав, освен ако Ферги не реши Гибсон да го стави, но не ми се верува .

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Нани не ми е за големи натпревари, детево е многу нервозно и сака да се докаже, шутира како лудо и се фрустрира по секој промашен удар. Нешто како мувата без глава што ја искоментирав страна поназад. Не дека Нани ќе остане ваков, но сега за сега е незрел според мене и треба да се смири најпрво.
Во врска со составот, и јас се согласувам со тој на ЃаволРулз, некако најблиску ми е до она со што располагаме во моментов. Да беше Овен здрав, ќе беше работата поинаква, сега ќе мора да се крпиме со црн пубертетлија, мува без глава и Жути. А Руни дека ќе влезе, 100 посто сум сигурна.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.716
Поени од реакции
11.556
Нани не ми е за големи натпревари, детево е многу нервозно и сака да се докаже, шутира како лудо и се фрустрира по секој промашен удар. Нешто како мувата без глава што ја искоментирав страна поназад. Не дека Нани ќе остане ваков, но сега за сега е незрел според мене и треба да се смири најпрво.
Во врска со составот, и јас се согласувам со тој на ЃаволРулз, некако најблиску ми е до она со што располагаме во моментов. Да беше Овен здрав, ќе беше работата поинаква, сега ќе мора да се крпиме со црн пубертетлија, мува без глава и Жути. А Руни дека ќе влезе, 100 посто сум сигурна.
Не е баш пубертетлија, на негови години Меси стана најдобар фудбалер на светот. Некако ме демантираа последните 2 натпревари што ги одигра, и неговиот "талент".
Date of birth 16 December 1987 (1987-12-16) (age 22)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom