Ф
Фил Ајви
Гостин
А например оваа магија?Ако е таа магија, магијата на Рони од против Интер, Ливорно и Болоња дефинитивно браќата Силва и Де Лает ќе ја спречат:smir:
беља...
А например оваа магија?Ако е таа магија, магијата на Рони од против Интер, Ливорно и Болоња дефинитивно браќата Силва и Де Лает ќе ја спречат:smir:
Е сликарОние другите посаглам да не се? :pos2:
Јака споредба :kesa:...против Сиена. Тим кој се бори за опстанок. Играте против Манчестер Јунајтед, шампион на Англија, вицепрвак на Европа.А например оваа магија?
беља...
Најдобриот пост последниве 10-тина страни...:smir:ОК, се гледаме во вторник. :wink:
И на Тхеатер оф дреамс, туОК, се гледаме во вторник. :wink:
Така е...се гледаме вторник. Џабе правиме калкулации кој на кого ќе го минел на теренот.:smir:ОК, се гледаме во вторник. :wink:
јас овде не видов магија.....А например оваа магија?
беља...
:tap::tap:Прашање за паметните од претходните постови..со оглед на тоа дека знаете кој кого ќе помине и кој кого ќе задржи ќе може ли да ми го кажете крајниот резултат да фатам некој денар н спортска ?
“Heskey, Defoe and Crouch, the three of them can piss off, I want to play up top with Ownie,” said Rooney.Real Madrid to offer record £85 million for Man Utd striker ‘Own Goal’
“The manager demands that we score, and Own Goal has come a long way this season, he’s a pleasure to play with, as it means I have to run even less - so I’m obviously chuffed,” concluded the only man alive who makes the Panda look hyperactive.
Сум се пресмеал, прочитајте го целото подхитно![]()
![]()
![]()