Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
G

Gray Foxx

Гостин
Хахахахахахахахахахахахаха се посрав од смеа. Морам да го споделам со вас. :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol: Глејте шо предвидува англиски лудак за следните две лета на Манчестер Јунајтед. :)
Michael Owen scores 10 goals in the Asia tour and somehow cons Manchester United to offer him a contract extension till 2012

* That very day, Fergie hails him as the "best striker of his generation" and tips him to make the England 2014 World Cup squad.

* The Neviller offers to become Fred the Red after his contract runs out and is not offered an extension. Request is obviously granted.

* The rich buggers at City launch a mammoth $1.5billion dollar irresistible offer for United and the Glazers sell.

* Cue riotous outrage across Manchester as the new owners change the kits of both clubs and an identical design and sponsor, only differing in colour.

* Manchester City sign Wayne Rooney and Manchester United sign Emmanuel Adebayor, the only change being on the Income Statement. No cash movement.

* Mancini is ordered to switch to a Red scarf as a symbol of "unity" that the new owners are trying to cultivate among the two clubs.

* Hargreaves finally begins light training (again) on 6 August and is included in the opening day match against Manchester City ironically.

* Big kick off. A Hargreaves on crutches takes his position on the pitch for a long awaited comeback.

* Nev the Red (as he is affectionately named now) is at his sublime best, sprinting ACROSS the pitch when Adebayor scores in the 5th minute.

* The City midfield struggles to find any outlets as the excellent Hargreaves shows us what United have been missing all along.

* Grandpa Van der Sar and his white beard is barely troubled as his grandsons look on from the stands. One in fact is on the bench for United

* Manchester United win 3-1 on the day and Van der Sar is offered a 3 year contract extension to his current deal, at which point he'll be 62..

* Fergie is at it again with referees, branding the ref as being on "someone else's payroll" after denying 4 clear cut penalties against Chelsea in late November.

* The FA clear him of any wrongdoing on the basis of insufficient evidence.

* Nev the Red does a no-brainer at Anfield (he wouldn't miss that one would he) ,removing his mascot kit and sprinting across to the Kop in his Man United pyjamas. Who said he had no pace?

* Season ends and Sir Alex wins his 20th league title, 3rd Champions league and finally calls it quits. He takes his seat alongside Sir Bobby in the stands as Jose buys out his Inter contract to join United.

* Though still on crutches, Hargreaves is named player of the season and Giggs is named Man Utd's player of the season despite playing one game all season.
:je:

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Иако се повреди Гигс и Нани е суспедниран за во Премиер Лига ние сеуште ги имаме Андерсон( кој може да игра како крило), Парк( кој одигра одличен натпревар против Арсенал) и Обертан(од кој очекуваме уште многу од него). Најверојатно утакмиците од ПЛ сега Ферги ќе продоли да си ги игра со 4-4-2 поради суспендираниот Нани и повредениот Гигс.

За Лига на Шампиони мислам дека Ферги на таа утакмица повторно ќе го игра Нани во кмбинација со Валенсија и Руни сам во нападот. Валенсија, Нани и Руни нашите тројца најбрзи играчи се разбира со Рафаел. Нема да поминеме таму лесно иако Милан игра очајно во псоледните натпревари и денес повторно игра со тежок противник односно Удинезе. Конечн ќе можеме да ги видиме Видиќ и Фердинанд во акција заедно.

Карлинг Куп финалето Ферги гарант ќе го пушти Овен исто така и Гибсон да играат и се надевам на одмзда на Вила по последниве два натпревара против нив на кој првиот го загубивме а вториот само нерешено иако на двата доминиравме.

Сме имале и полоши денови и противникот односно Челзи сега е ранлив исто како и Милан. Челзи загуби од Евертон и му следни тежок натпревар против ПАНДЕВ додека Милан беше решен од ПАНДЕВ и од тогаш игра очајно. Кол е повреден додека Пато, Неста и Бориело не се подготвени за цел натпревар.

Поздрав до сите фанови на Манчестер Јунајтед!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Пато и Неста ќе им се вратат за со Јунајтед, како што најверојатно Гигс ќе се врати за реваншот на Олд Трафорд (оваа изјава сабајле ја гледав на сателитска, од Фергусон).

Ако играме со Обертан против Милан... :pop: Нека игра Бербатов, (иако не знам што функција би имал) ама најдобро ќе биде со Валенсија десно и лево Нани, иако е како мува без глава по лево.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Пато и Неста ќе им се вратат за со Јунајтед, како што најверојатно Гигс ќе се врати за реваншот на Олд Трафорд (оваа изјава сабајле ја гледав на сателитска, од Фергусон).

Ако играме со Обертан против Милан... :pop: Нека игра Бербатов, (иако не знам што функција би имал) ама најдобро ќе биде со Валенсија десно и лево Нани, иако е како мува без глава по лево.
Ферги ќе излезе со истата формација како против Арсенал (значи Парк лево крило), само што на стоперските места ќе бидат Рио и Видиќ, десен бек Браун.

Вака нешто шематски...

-----------------ВДС----------------
Браун----Рио-------Видиќ----Евра
--------------Сколси---------------
-------Керик--------Флечер--------
Нани--------------------------Парк
---------------Руни----------------

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.130
Поени од реакции
1.734

Уф, ќе не напунат!Кај можат нашиве крила со играчи како Абате или Антонини, а Бонера и Фавали ќе го напраат Руни попара :(

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Уф, ќе не напунат!Кај можат нашиве крила со играчи како Абате или Антонини, а Бонера и Фавали ќе го напраат Руни попара :(
Имај верба бе, кој кур се па Милан? Незнам како би фунционирал Валенсија лево, но мислам дека тоа е подобро решение. Нани десно нека нафрла, нека навлегува, а за горе може и Евра да го прави тоа (Валенсија да е спореден) Бербатов поарно да не игра, не можам да му ја гледам кожата веќе :)
Ако Обертан е здрав прав би било добра опција да заигра (е сеа колку е добра таа опција....)...

ЗА ПОРАЗ НЕ ПОМИСЛУВАМ!!!

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.630
Поени од реакции
6.437
Хахахахахахахахахахахахаха се посрав од смеа. Морам да го споделам со вас. :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol: Глејте шо предвидува англиски лудак за следните две лета на Манчестер Јунајтед. :)
:je:
ЛОЛ.Фајќа некој ген од Ностердамус овој:tapp:BTW Чиј навивач е?

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Имај верба бе, кој кур се па Милан? Незнам како би фунционирал Валенсија лево, но мислам дека тоа е подобро решение. Нани десно нека нафрла, нека навлегува, а за горе може и Евра да го прави тоа (Валенсија да е спореден) Бербатов поарно да не игра, не можам да му ја гледам кожата веќе :)
Ако Обертан е здрав прав би било добра опција да заигра (е сеа колку е добра таа опција....)...

ЗА ПОРАЗ НЕ ПОМИСЛУВАМ!!!
Ироничен беше.... :helou:

Иначе Валенсија нема шанси да функционира лево, пошо човекот нема лева нога, боље да му ја ампутираат :toe:

Нани лево, Валенсија десно.... подобра опција моментално немаме.
Парк сеуште не ме убедил дека е боље опција, а Обертан има уште да учи :wink:

Ф

Фил Ајви

Гостин
Од овие што ги наброја само еден можда ќе игра. :toe:

Магијата на Рони ќе ја спречат браќата Силва и Де Лает. :(

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Подобар е Парк дефанзивно, затоа мислам дека он ќе игра лево и еден од Нани или Валенсија десно, барем во Милано.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Од овие што ги наброја само еден можда ќе игра. :toe:

Магијата на Рони ќе ја спречат браќата Силва и Де Лает. :(
Ако е таа магија, магијата на Рони од против Интер, Ливорно и Болоња дефинитивно браќата Силва и Де Лает ќе ја спречат:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom