Iceboy
Porque somos LOS MEJORES
- Член од
- 23 октомври 2008
- Мислења
- 17.280
- Поени од реакции
- 17.959
0-0 за судијата.......и мислам дека некој гол ќе истрчан на теренотМанчестер-Интер?
Што го типувате бе дечки..?:pos2:
0-0 за судијата.......и мислам дека некој гол ќе истрчан на теренотМанчестер-Интер?
Што го типувате бе дечки..?:pos2:
Да, исти стил имат! и го има неговио потенцијал, а дали ќе го стигне тва е друго прашање шо зависе од ного други фактори а еден од тие е реченицата шо ти се ареса :smir:Слични се со Роналдо, од тука до месечината. Ај дека и да е у 2200 година ќе го стигне. Најјаката реченица шо од секој пат ја мислам за Нани си ја напишал "Нани как да сака преку леб погача, од преголема желба да се докаже сам се дрибла." - токму така. Поздрав!
Брат овоа ти се вика прво-па мушко.....ајде ајде ќе има бисери и од тебеSto go tipuvate natprevarot pomegju manchester-inter ?Jas mislam .........
Кога го видов постов мислев по грешка старата тема да не сум ја отворила :pos2:Манчестер - Интер? Некој доцни една година... :pos2:
Ја мислам ќе тепа Манчестер 2-1, стрелци, Роналдо, Тевез, Ибрахимович.Sto go tipuvate natprevarot pomegju manchester-inter ?Jas mislam .........
Се надевам дека мислише на Милан зошто ако не тогаш дебиво во фан клубов ти е EPIC FAIL :kesa: и да welcome ама глеј во иднина бар да касниш по 5-6 месеца со настаните, не година ко сега :pos2: (мала шала :smirSto go tipuvate natprevarot pomegju manchester-inter ?Jas mislam .........
Epa dobredojde i voedno dobredojde za onoj pogore man-inter :salut:Zdravi na svite! :helou: Ja sum nova na forumov i sum fan na Manchester United. Poseben pozdrav do V - United koj mi kaza sve za forumov:back:
Добредојде за тебе. Се надевам нема да прашаш дали вечер ќе игра Боби Чалтон против Виган. Поздрав со надеж дека не се лутиш за мала шала .Zdravi na svite! :helou: Ja sum nova na forumov i sum fan na Manchester United. Poseben pozdrav do V - United koj mi kaza sve za forumov:back:
Sto go tipuvate natprevarot pomegju manchester-inter ?Jas mislam .........
Добредојде! :manutd:Zdravi na svite! :helou: Ja sum nova na forumov i sum fan na Manchester United. Poseben pozdrav do V - United :back: