Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Во моментов немаме подобро десно крило од Валенсија ви се свиѓало тоа или не, мене ми се допаѓа Валенсија и прикажанато од него до сега. Не поминаа ни 4 месеца како е тука а вие тврдите дека не ги исполнил очекувањата :tapp:. Кога целосно ќе се вклопи на нашиот стил на игра ќе биде уште поубоит. Кога Гигс ќе изигра слабо ќе видиме само некој пост со подршка да изигра подобро во следниот натпревар, Валенсија еден послаб меч и спремни сте некои од вас јавно да го линчувате.

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Во моментов немаме подобро десно крило од Валенсија....
Не е точно дека немаме, но да не отвораме нова расправија....

.....вие тврдите дека не ги исполнил очекувањата :tapp:. .....
Грешка! За останатите незнам, но за мене ќе кажам дека тврдам оти во моментот не е како што треба, но тој момент премногу трае :). Тој премногу игра и премногу е толериран за грешките. Кога на некој не му е денот, треба да биди на клупа.

....Кога целосно ќе се вклопи на нашиот стил на игра ќе биде уште поубоит......
Дај боже!

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Не е точно дека немаме, но да не отвораме нова расправија....

Грешка! За останатите незнам, но за мене ќе кажам дека тврдам оти во моментот не е како што треба, но тој момент премногу трае :). Тој премногу игра и премногу е толериран за грешките. Кога на некој не му е денот, треба да биди на клупа.

Дај боже!
Кој? Парк? Нани? Можеби Флечер ама покорисен е во средината а Харго не е толку офанзивен, Обертан може и по двете страни ама уште е 'зелен', Тошиќ нигде го нема.

Јас искрено би го играл Валенсија и би ми бил прв избор во секое време. Парк го почитувам само заради агилноста и борбеноста но не нуди никаков резултат офанзивно, Нани - тешко дека ќе биде на теренот многу оваа сезона. За останатите играчи кои можат да играат на таа позиција причините ги наведов во претходниот параграф.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Еве еден пример... ако Манчестер Јунајтед шутира по десет пати кон противничкиот гол по натпревар... според некој член на форумот на кој едноставно му завидувам за премудро напишаниот потпис... :pos: треба да значи дека Манчестер Јунајтед по натпревар треба да постигнува 10 гола... истото важи и за Валенсија... значи Валенсија од пет центаршути треба да има пет асистенции за гол и од три шутеви - три гола по натпревар...??? Зарем е можно ова во фудбалот??? :helou:

П.С. Просто сум изненаден од искреноста на некој членови на форумот :pos2:

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Јас сум просто изненаден од тоа како некои членови сакаат да се прават, премногу стручни, паметни, мудри и духовити, а тоа никако да не им успева :pos2:.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Просто сум изненаден од искреноста на некој членови на форумот, во две реченици (над мојот пост) успеаа сами да се опишат :pos2:... Толку искреност, толку убав потпис кој скоро никој на форумот неможе да го дешифрира, толку убави напишани мислења (па дури и во наводници) кој скоро никој на форумот не се согласува со нив... :pos:

П.С. Следен мој пост... се во врска со Манчестер Јунајтед :helou:

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
И јас мислам како тебе дека Нани не треба да го испуштиме, но на оваа и на твојата реченица многу тука ќе се смејат :toe:. Токму Нани можеше да го замени барем приближно Роналдо, а не Валенсија како што се пишуваше погоре, ама нешто друго е во прашање. Тоа само Нани и Фергусон го знаат и тука ние не можеме ништо. Сепак не можеме да се лутиме и да плукаме по Нани ако си замине, бидејќи во најубавите години кога теба да се доразвива, тој е на клупа. Нека оди во некој клуб каде што ќе го сакаат ценат повеќе и нека биде од корист и за себе и за клубот кој ќе ја има таа среќа од господ да го добие Нани. Здравје боже после извесно време ќе дискутираме (плачеме) за Нани кога ќе го видиме во друг клуб.

Kanal, тука се слагам со тебе! Нани е тип на играч как Роналдо, исти стил, ама сепак различни филозофии. Ако има некој шо може да го замене Роналдо, тва е Нани, ама брат 3та год. кажи ми треба ли толко да му се дава шанса да флезе у некоо форма, да науче нешто ново, да почне стварно да играа фудбал?!? Он го има квалитето и стило на Роналдо, ама нема исти поглед как него, иста филозофија, незнам как да ви кажам за да ме сватете шо мислам... Нани как да сака преку леб погача, од преголема желба да се докаже сам се дрибла.
Искрено јас сакам да се прате на позајмица некаде, исто така и тошич, македа, и некои др. не сакам да заминат од МЈ!

Deno брат, свака част стварно, се восхитувам на твојте постове до саа шо сам ги прочитал, уживам у тва, ми иде как јас да ги пишам оти и јас имам исто мислење и те подржувам, штета само шо не можех порано да се убацам за да надополнам нешто.

Џену, изгледа Дено ги насочи сите спротивно од Валенсија, как никој да не го критикува (ако стварно имаше такви) :smir:

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Kanal, тука се слагам со тебе! Нани е тип на играч как Роналдо, исти стил, ама сепак различни филозофии. Ако има некој шо може да го замене Роналдо, тва е Нани, ама брат 3та год. кажи ми треба ли толко да му се дава шанса да флезе у некоо форма, да науче нешто ново, да почне стварно да играа фудбал?!? Он го има квалитето и стило на Роналдо, ама нема исти поглед как него, иста филозофија, незнам как да ви кажам за да ме сватете шо мислам... Нани как да сака преку леб погача, од преголема желба да се докаже сам се дрибла.
Искрено јас сакам да се прате на позајмица некаде, исто така и тошич, македа, и некои др. не сакам да заминат од МЈ!

Deno брат, свака част стварно, се восхитувам на твојте постове до саа шо сам ги прочитал, уживам у тва, ми иде как јас да ги пишам оти и јас имам исто мислење и те подржувам, штета само шо не можех порано да се убацам за да надополнам нешто.

Џену, изгледа Дено ги насочи сите спротивно од Валенсија, как никој да не го критикува (ако стварно имаше такви) :smir:
Слични се со Роналдо, од тука до месечината. Ај дека и да е у 2200 година ќе го стигне. Најјаката реченица шо од секој пат ја мислам за Нани си ја напишал "Нани как да сака преку леб погача, од преголема желба да се докаже сам се дрибла." - токму така. Поздрав!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Манчестер - Интер? Некој доцни една година... :pos2:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.770
Поени од реакции
43.974
Sto go tipuvate natprevarot pomegju manchester-inter ?Jas mislam .........
Јас мислам 2:0 на Олд Трафорд..Не за друго,Роналдо ќе дае гол..:vozbud:

Не брат најозбилно сеа..мислеше Милан или...??

btw. Добредојде!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom