Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.229
Поени од реакции
8.111
Честито титула и од мене. Ако некој сезонава заслужи да се радува на титулата во Премиер, тогаш тоа е Манчестер. Покажаа најконстантна игра во текот на целото првенство со мали исклучоци и сосема заслужено славеа на крајот.
 

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Момци честито титула.... капа доле.... Секоја чест за играта што ја покажавте годинава.... заслужено сте таму кај што сте... бевте најконстантни, најистрајни покажавте дрскост, карактер, храброст, и оддолеавте на нападите од Ливерпул и Челзи во битката за тронот во Англија.... :bravo:

CONGRADULATIONS... :smir:
 

karan

бивш поет, плукач, вљубеник во слободата
Член од
31 мај 2006
Мислења
3.595
Поени од реакции
2.719
Bravo za celata ekipa.....
Ova se vika da go izzivees sonot.
Manchester Utd. = asli Makedonci
 
Член од
12 февруари 2009
Мислења
27
Поени од реакции
1
[to e dosadno ovaAngliskoto prvenstvo vo fudbal…..tri godini eden ist {ampion……jas od dogodina ke si navivam za Junajted of Man~ester…..se {to fativ se pozlati…..Xerard ke zavr{i kariera a nema da ima titula vo Premier liga a Runi so 22 godini ve}e ima 3…..koja ironija……isto kao Karl Meloun u NBA…..

Dosta ironija!!!!!

Da ni se mno`at titulive!

Dogodina 19 vo Premier i 5 vo Liga na [ampioni-tolku sum siguren deka ke gi zgazime ovie mizernite od Barselona koja patem i neznam so koj igra~i ke igra protiv Man Utd….ako ne drugo Ferguson ke mu postavi takva taktika na Gvardiola koj patem so negovoto ednogodi{no iskustvo i mnogu postigna….ali Gaferot e legenda i na nego ke mu skroi kapa….

Ajde da se organizirame kako oficijalen fan klub na Man~ester Junajted od Makedonija…..gi imam kontaktite od oficijalniot fan klub na na{ata religija…nie samo treba da se formirame, ni trebaat minimum 50 ~lena koi godi{no ke plakaat po 35 funti…. Ajde da vidat site kolku sme jaki i verni naviva~i…….drugite ne mo`at ni voda da ni nosat……
 

Fikela

Реалист...
Член од
8 март 2009
Мислења
370
Поени од реакции
2
Ај честито и титула од мене :)
 
Член од
22 јануари 2009
Мислења
382
Поени од реакции
25
Добро е што има честитки и од другиве фан клубови

го цениме тоа.
 

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
Добро е што има честитки и од другиве фан клубови

го цениме тоа.

ima od fanovite na celzi i arsenal od fan na liverpul ne sam videl da cestita ili uste ne mozat da poveruvat 20 godini bez titula
 

UNKNOWN_ARTIST

Blue is the colour!!!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
892
Поени од реакции
555
Дечки честитки за титулата и од мене!!! поззз
 

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
SIR ALEX: NOW WE'LL GO FOR 19

Sir Alex Ferguson was naturally delighted after claiming the 11th title of his remarkable tenure at Old Trafford - and the club's 18th overall.

:aplauz::devil3:.
 

Dave

subcomandante
Член од
15 февруари 2008
Мислења
1.663
Поени од реакции
2.949
Честито титула до сите фанови од форумов. Голема е колку планина, во сезоната кога Liverpool и Chelsea имаат многу, многу добри и силни состави, United покажа најмногу и си ја заврши работата. Тоа што се и во финалето на Лигата на шампионите уште повеќе ја потврдува добрата сезона, а би бил уште посреќен кога би ја освоиле, се надевам дека тоа ќе го направиме.

Glory, glory Man U !!!!!!!!!!!
 

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
CHAMPIONEEE, CHAMPIONEEE, OLE OLE OLE OLEЕЕ

ЧЕСТИТО ТИТУЛА од мене... да ни се множат уште мноооогу титули и уште доолги години да се радуваме на трофеите и успесите на КЛУБОТ РЕЛИГИЈА... незнам што друго да кажам... оваа година заслужено најдобри во ПЛ, да се надеваме, а и некако сум сигурен дека ќе победиме и на 27 Мај во Рим... денеска Манчестер Јунајтед не изигра можеби којзнае како, но сепак ТИТУЛАТА БЕШЕ ОСВОЕНА, ДОДЕЛЕНА И ПРОСЛАВЕНА НА ОЛД ТРАФОРД... малку се изнервирав за потегот на Ферги кога го извади Карлито и кога доби свирежи од трибините за потегот, а и се наежив на тоа кога публиката му аплаудираше на Карлито и кога тој маваше со раците како сакаше да каже дека ова е последниот натпревар за Манчестер Јунајтед :cry:... но верувам дека се ќе биде во најдобар ред со Тевез и дека и во наредните сезони ќе ги брани боите на КЛУБОТ РЕЛИГИЈА... и на крај за Лузерите.. не им обрнувајте внимание, што сакаат нека зборат, дека се најдобри или ова или она... првенството се игра 38 кола, натпреварот и бодовите се важни и со Хал и со Лузерпул или било кој други екипи... а на крај се гледа екипата што собрала највеќе бодови и се прогласува ШАМПИОНОТ, а веќе 3 години по ред е МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД...

П.С ќе ве замолам ако можете го најдете целото прославување на титулата и да го поставите и за гледање, а и за download, бидејќи гледав до тогаш кога Невил го подигна пехарот, после А1 сменија и пуштија Њукасл-Фулам... и ако можете да ја најдете целата утакмица за download од финалето во Москва... Фала Однапред :smir:

 
В

Вори

Гостин
Интересно беше кога Роналдо беше легнат и јадеше сендвич и го интервјуираше Андерсон а пак овој на бразилски збореше..а од над него О Ши му ги става шорцевите над глава.
 

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452

Мене ми е најјако кога Роналдо му рече на Андерсон, дали му е криво зошто кога влезе само еднаш ја допрел топката:pos2:
 

Gh0$T

BanishedFromMyOwnWorld
Член од
4 октомври 2008
Мислења
271
Поени од реакции
19
Aj честито титула на сите Манчестратори

Long Love United :eek:lee:
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom