Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Статијата во врска со Буфон е чиста измислица, како прво Буфон не го напушти Јуве кога отидоа во Серие Б, а уште помалку би го напуштил сега, кога Јуве има шампионски амбиции, иако можеби нема константност во играта. Второ, ни Ферги не е баш љубител на постари играчи со висока цена кои не можат да се препродадат, така да, убаво, ама невозможно :)

Сепак, Акинфеев е мојот фаворит за наследник на ВДС. Втора варијанта ми е Ноер.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Како наследници на ВДС јас гледам еден од следните тројца голмани: Акинфеев, Нојер и Адлер. Акинфеев добро се покажа против нас, направи се што еден добар голман би направил, сигурен во потезите, одбрани некои тешки удари и мислам дека остави добар впечаток кај Ферги. Нојер и Адлер се исто така млади и одлични голмани. Мене искрено многу ми се допаѓа Нојер и би сакал да го видам кај нас. Го преферирам пред Акинфеев само поради една причина, Нојер е малку повисок и поснажен голман од Акинфеев, што секако дека е потребно во лига како Премиер, не дека Акинфеев не би се снашол, баш напротив, и двајцата добро би дошле како први голмани, но сепак ќе оставиме на Ферги да одлучи.

Инаку за дуелот во недела јас би извадил ваков состав

----------------VDS----------------

O'Shea-----Vidic-----Evans------Evra

----Fletcher---Anderson----Giggs--

--------Valencia-------Rooney------

---------------Berbatov---------------

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.597
Поени од реакции
6.365
Честитки за победата,не гледав за жал...колку шо видов добро сме изиграле.Мило ми е што се врати флечер во седината,без него цно ни се пишува во недела... :toe:

Хахаха, вечните лузери отпаднаа од ЛШ :))))
Немаат ни теоетски шанси веке?

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Хахаха, вечните лузери отпаднаа од ЛШ :))))
Нека им е честито пласман во Лига Европа, осигурано 3-то место во ПЛ, (не)намерно губење во Карлинг Куп и минимални шанси за ФА Куп :pos:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.919
Поени од реакции
7.012
Нека им е честито пласман во Лига Европа, осигурано 3-то место во ПЛ, (не)намерно губење во Карлинг Куп и минимални шанси за ФА Куп :pos:
Богами Лига Европа им е сигурна како изгрејсонце. Како што прочитав на страната на УЕФА какви се правилата на Ливерпул несомнено му требаат две победи со Дебрецин во гости и Фиорентина дома и тоа со Фио им треба победа од 3-0 за да се осигураат во случај ако Фио и Лион изиграат нерешено. Ако Фио загуби (а тешко тоа дома?!) тогаш доволни им се било какви победи, а ако тепа тогаш ни Господ Бог не ги спасува. Ќе играат Лига Европа :pos:

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Богами Лига Европа им е сигурна како изгрејсонце. Како што прочитав на страната на УЕФА какви се правилата на Ливерпул несомнено му требаат две победи со Дебрецин во гости и Фиорентина дома и тоа со Фио им треба победа од 3-0 за да се осигураат во случај ако Фио и Лион изиграат нерешено. Ако Фио загуби (а тешко тоа дома?!) тогаш доволни им се било какви победи, а ако тепа тогаш ни Господ Бог не ги спасува. Ќе играат Лига Европа :pos:
Да не заборавивте случајно дека ова не е фан клуб Ливерпул?

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Абе баниран сум таму не можам да влезам и да им го напишам истово.
Тоа не значи дека во нашиот фан клуб треба да расправаме и анализираме за Ливерпул, освен кога играме со нив. Гледај и од тука да не те банираат :(

N

navivacka

Гостин
Немој да ме сватите погрешно но сепак мене ке ми биде жал доколку Ливерпул испаднат не за друго зошто сакам да се продолжи доминацијата на Англиските екипи како од претходните години.

Џерард: Не ми се допаѓа тоа што Овен е во Манчестер Јунајтед

Капитенот на Ливерпул, Стивен Џерард изјави дека му е многу тешко да ја гледа легендата на "црвените" Мајкл Овен како настапува во дресот на Манчестер Јунајтед. "Не ми се допаѓа тоа што Овен е во Манчестер Јунајтед. Дресот не му стои убаво. Тој треба да го носи дресот со црвената боја но со логото на Ливерпул. Тешко ми е да видам играч како Овен во Јунајтед. Се сеќавам колку многу се залагаше за да ги израдува навивачите. Му посакувам успех лично, но не со дресор на Манчестер Јунајтед" изјави Џерард.

Еве едно клипче со Руни,погледнете го:tv:
Ако го има постирано извинете:smir:

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
Немој да ме сватите погрешно но сепак мене ке ми биде жал доколку Ливерпул испаднат не за друго зошто сакам да се продолжи доминацијата на Англиските екипи како од претходните години.

Џерард: Не ми се допаѓа тоа што Овен е во Манчестер Јунајтед

Капитенот на Ливерпул, Стивен Џерард изјави дека му е многу тешко да ја гледа легендата на "црвените" Мајкл Овен како настапува во дресот на Манчестер Јунајтед. "Не ми се допаѓа тоа што Овен е во Манчестер Јунајтед. Дресот не му стои убаво. Тој треба да го носи дресот со црвената боја но со логото на Ливерпул. Тешко ми е да видам играч како Овен во Јунајтед. Се сеќавам колку многу се залагаше за да ги израдува навивачите. Му посакувам успех лично, но не со дресор на Манчестер Јунајтед" изјави Џерард.

Криво му е дека овен ќе освојува титули :pos2:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Епа ако не му чини Овен во таков дрес, нека не го гледа :pos: Лајф гоус он, тие го продадоа. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom