Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.746
Поени од реакции
43.918
Во продолжение ви го праќам линкот на кој можете да го дадете вашиот глас на петицијата за Рајан Гигс. Имено оваа петиција е иницијатива за Гигси да добие статус на СЕР, нешто кое овој играч и тоа како го заслужува. Досега се собрани само 16000 гласови, а на комитетот кој треба да го разгледува ова барање се ветени 25000-50000 online потписи. Ги молам ќленовите на оваа група доколку не се потпишале истото да го сторат и да ја покажеме нашата благодарност за играчот кој направи толку многу за нашиот клуб.

http://sirryangiggs.com/
Се потпишав!

:helou:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.827
Поени од реакции
22.868
Руни по стапките на Ферги
Ѕвездата на Манчестер Јунајтед, Вејн Руни уште од сега размислува што ќе прави по завршување на фудбалската кариера. Иако има само 23 години, Руни наскоро ќе им се приклучи на своите соиграчи во поодминати години Пол Сколс, Рио Фердинанд и Едвин Ван Дер Сар кои ќе се запишат на курс за тренери по кој ќе добијат лиценца на УЕФА за извршување на тренерската работа.

Сколс, Фердинанд и Ван Дер Сар со воодушевување разговарале за локалниот семинар за тренери, на кои неодамна присуствувале, што ја пренеле и на младиот Руни. Иако пред него има барем уште 10 години активно играње фудбал, напаѓачот на "црвените ѓаволи" веќе реши со што ќе се занимава по фудбалот, што многумина ги изненади, но не и сер Алекс Фергусон.

"Руни е едноставно луд за фудбалот. Толку многу сака да тренира што морате да го влечете во соблекувална. Понекогаш ми се чини дека би требало да седнам на него за да престане да ја шутира топката. Мислам дека менаџерската работа за него би била добра платформа за канализирање на огромната енергија која тој ја има во себе", истакна Фергусон.

Па дали треба повеќе да се зборува за феноменот Руни...

Гигс итекако заслужува да стане Сер..

Ајде вечер одиме на победа..

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Во продолжение ви го праќам линкот на кој можете да го дадете вашиот глас на петицијата за Рајан Гигс. Имено оваа петиција е иницијатива за Гигси да добие статус на СЕР, нешто кое овој играч и тоа како го заслужува. Досега се собрани само 16000 гласови, а на комитетот кој треба да го разгледува ова барање се ветени 25000-50000 online потписи. Ги молам ќленовите на оваа група доколку не се потпишале истото да го сторат и да ја покажеме нашата благодарност за играчот кој направи толку многу за нашиот клуб.

http://sirryangiggs.com/
Одма да се потпишете !!! :)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072

"Руни е едноставно луд за фудбалот. Толку многу сака да тренира што морате да го влечете во соблекувална. Понекогаш ми се чини дека би требало да седнам на него за да престане да ја шутира топката. Мислам дека менаџерската работа за него би била добра платформа за канализирање на огромната енергија која тој ја има во себе", истакна Фергусон.
Ѕвер:pipi:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.083
Поени од реакции
1.643
И реметот што им го стега Ферги на Еванс и девојка му

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/m/man_utd/8281508.stm
Rings are cheap now :pos:

Инаку ако има некој кој има желба да биде админ на блогот и планира најмалку по 1 статија днево да пишува нека пише ПП, кој и да е, само да е Manc :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.746
Поени од реакции
43.918

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.083
Поени од реакции
1.643
Најава:Јунајтед v Волфсбург

Лига на Шампиони, Групна фаза|Среда, 30 Септември 2009|Почеток:20:45h

Стадион: Old Trafford, Manchester

Можеби најинтересниот дуел од целата група, каде што Англискиот шампион Манчестер Јунајтед и Сер Алекс Фергусон се сретнува со Германскиот шампион Волфсбург и искусниот тренер Армин Вех.

На последниот натпревар Волфсбург играа против Хановер каде што Вех излезе со најдобар состав кој даде 4 гола, а прими 2.Во ЛШ последниот натпревар им беше против ЦСКА Москва кој го победија со 3-1 и доминираа низ целиот натпревар и се виде дека Рускиот прволигаш неможе моментално да му парира на Германскиот шампион.

Изгубија натпревар од Келн со 3-2 во ДФБ Бокал купот со што веднаш беа исфрлени но веднаш потоа се вратија со победата над Хановер со головите на Мислимович,Гентнер,Џеко и Хасебе.

Јунајтед пак, во последниот натпревар против Стоук победија со 2-0 со головите на Бербатов и О'Шеј а и двата беа по асистенција на Гигс откако влезе во второто полувреме.Сите играа фантастично, освен можеби Руни, но затоа Евра,Флечер,Бербатов,Сколс,Гигс,Видич,Рио и О'Шеј изигра на многу високо ниво.Руни беше одморен при крај на натпреварот исто како и Нани и Сколс на чие место влегоа Овен,Керик и Гигс.

Последен натпревар во ЛШ пак, беше победата против Бешикташ во Турција со 1-0 со голот на Сколс, иако игравме лошо.Како и да е последните 5 натпревари се WWWWW т.е 5 победи во кои спаѓаат 2-0 против Стоук,1-0 против Волфс во Карлинг купот,4-3 против Сити,1-0 против Бешикташ и 3-1 против Тотенхем.

Можни состави

Benaglio
Riether - Barzagli - Madlung - Shafer

Ziani - Josue - Gentner

Mislimovic

Grafite - Dzeko

Rooney

Anderson - Giggs

Valencia - Fletcher - Nani

Evra - Rio - Vidic - O'Shea
Foster

Мој тип:
Јунајтед 1-0 Волфсбург

П.с За време на утакмицата може да пишуваме на четот што е поставен на блогот.Само предлог е ова :)

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
мислам дека ке биде забавен натпревар и очекувам поволен резултат без примен гол 2-0 ги задоволува моите потреби

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Нека им е со среќа вечер на Ѓаволите. Очекувам отворен натпревар, без мн. тактизирање, бидејќи Јунајтед влегува како изразит фаворит, така да ќе мора да тргне во напад од самиот почеток .. А Волците пак од др. страна немаат што да изгубат вечерва, дебитанти се во ЛШ, победија убедливо во првото коло, така да не ми се варува да ги бранат тие 0-0, туку и тие ќе се обидат нешто да направат и да го изненадат домаќинот.

Мој тип за вечер е 3-1

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.919
Поени од реакции
7.013
Да ти ебам Канал 5 да ти ебам.Сега кога не е дадоа пренос со Волфсбуг дома, нема да не дадат до крај на групната фаза.Можеби со ЦСКА на гости ако се игра во 18:30.Јбг ќе трошиме пак од интернетов али битно е да се победи.Јас очекувам 2:0 или 3:1 за нас :helou:

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Ја имам 3+! Само ако ме заебат!:tv: GLORY GLORY UNITED

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
United: Kuszczak; O'Shea, Ferdinand, Vidic, Evra; Valencia, Carrick, Anderson, Giggs; Rooney, Owen.
Subs: Foster, Brown, Berbatov, Nani, Scholes, Fabio, Fletcher

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom