Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.717
Уф, шо би напраил да беа Ливерпул место Сити денес, и Овен да им го брцнеше у 96та :icon_lol:

Да ставам линкови од целата утакмица, за download?

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
П.С. Еден поздрав до дечкото(заборавив како се вика) што ми се потсмеваше за видеата од ПЕС утакмицата.И таму многу слично се одвиваше натпреварот (заврши 4-2 а во вистинското 4-3) и таму 2 гола даде Овен и еден Флечер.
OK. .врска да се немало.

Иначе! до голот на Белами имаше некој баланс во посед на топка и слично, но од неговиот гол па натаму дефинитивно доминиравме насекаде на теренот.
Играч на мечот : Рајан Гигс па човекот игра како да има 20 години феноменална партија на Манчестер само вака да продолжиме.

GLORY GLORY MANCHESTER UNITED

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.219
Поени од реакции
46.503
Што ни помогнаа судиите? Во 90та минута судиајта означува +4 минути, паѓа гол во меѓувреме, прекин на средината на теренот и замена на Керик. Во налет пред 16-тикот на Сити, судијата не можеше да суди крај:smir:
Toa e малце дискутабилно, тие 4 минути се дадени како продолжение, тоа што се дешава во истите сеедно, падне гол падне, јебига, продолжение е, неможе да дадеш продолжение на продолжението, затоа е дискутабилно . Ама АКО, минатата со Арсенал нека се сети Хјуз како дојде до победата, чист црвен за Адебајор недосуден, чист пенал на 2-1 за Арсенал недосуден по што веднаш падна гол за 3-1 . Тоа е тоа, феноманлна утакмица во режија на Јунајтед и Сити, празник за очи, Гигс е фантазија од играчиште, еден од најдобрите кој ги имам гледано во периодот од кога почнав да пратам фудбал па се до ден денес .

Честито триумф, заслужен во секој случај, повеќе шанси, подобра игра, и за жал Фостер, најдобриот играч заедно со Белами кај Сити, за првиот гол нема потреба да се коментира, видовте што направи, а и за третиот, катастрофално покри, иако Рио згреши на средина од теренот, сепак Фостер кумуваше со својата аматерска реакција, недозволива за голман кој го носи дресон на МенЈу .

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.778
Поени од реакции
43.993

Неколку слики..:)..Имате и на официјалната страна на Јунајтед

Едит: Во Среда во 9 часот навечер на МТВ или на МРТ ќе има пренос Јунајтед-Волфс...Карлинг Куп..

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.985
Поени од реакции
7.131

Неколку слики..:)..Имате и на официјалната страна на Јунајтед

Едит: Во Среда во 9 часот навечер на МТВ или на МРТ ќе има пренос Јунајтед-Волфс...Карлинг Куп..

Од каде ова па сега?

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Може ли головите или убав хајлатс - преглед на цел натпревар :vozbud:

F

Fulcrum

Гостин
Со првиов мој пост сакам да ја поздравам победата на Јунајтед над Сити и се надевам дека ќе има и во иднина вакви добри натпревари и секако победи.Поздрав до сите фанови на Јунајтед:smir:

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
"We could have won 6-0 today, and the fact we made those mistakes made it probably the best derby of all time. You’re left pondering what you’d rather have; win 6-0 or win the greatest derby of all time. I’d rather win 6-0!"

- Sir Alex Ferguson

Генијалец :toe:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.778
Поени од реакции
43.993
Со првиов мој пост сакам да ја поздравам победата на Јунајтед над Сити и се надевам дека ќе има и во иднина вакви добри натпревари и секако победи.Поздрав до сите фанови на Јунајтед:smir:
Добредојде...Иначе и ја би повеќе за победа од 6:0...Ама слатка е и оваа..:Победа на најинтересното дерби на Манчестер..:)

С

сашенко

Гостин
Се извлековте у последни секунди ЛоЛ.Повеке срека имавте од сити а не друго.Тевез при крај на прво полувреме можеше пресврт да направи за 2-1 ама ок за головите а ина4е ако ја гледаме прикажаната игра преку целата утакмица мислам дека Манчестер Јунајтед заслужи да победи.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Господска утакмица !

Заслужена победа , “прекрасна“ инфаркт завршница....

Дури сега се созедов од фактот дека Мајкал Овен ни донесе победа во Манчестерското дерби со гол во продолжение....

Честито да ни е победава...и да ни се множат уште многу понатаму !

Хехехехе....многу ...многу сме јаки !

Championes......... Championes........oleoleoleee

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom