Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Навистина не е фер спрема Тошиќ сега.33.Hewson, 36.Gray, 37.Cathcart, 38.Zieler, 39.Chester, 40.Amos. на списокот , а него го нема.:nesvest:
Тие без пријавување добиваат право на настап бидејќи се родени после 1 јануари 1988.

Инаку, еве Митко каква риба сака да плеска :icon_cool

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.617
Поени од реакции
6.418
Навистина не е фер спрема Тошиќ сега.33.Hewson, 36.Gray, 37.Cathcart, 38.Zieler, 39.Chester, 40.Amos. на списокот , а него го нема.:nesvest:
Да да,многу добро се покажа на подготовките,незнам ферги зошто не го пушта да игре,ако ништо друго барем на клупа повремено да е за самодоверба :toe:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.717
И Харгривс е во составот, добро е тоа, се гледа дека Фергусон рачуна на него уште есенва... Ќе биде како нов трансфер ако ја врати препознатливата форма, едвај чекам да го видам на теренот.
... и ќе ни ја врати малце средината во живот, досега дури 1 гол сезонава дал играч од средина.Да не зборам за слободни,корнери и такви "ситници" што некогаш знаат да се покажат како најзаслужни.Едвај чекам да го видам.

И да извинете за грешката во статијата, ги забораив тие 4ца.

Тие без пријавување добиваат право на настап бидејќи се родени после 1 јануари 1988.
А зашто тогаш Македа,Рафаел и Фабио се објавени?Дека глеам и Велбек го нема, шо според мене е новиот ако не и подобар од Руни.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
И мене чудно ми изгледа што Тошиќ не е повикан.Нелогично е и што е повикан Обертан,а е повреден уште еден месец,а не Тошиќ.На крај,тешко дека Тошиќ и да бил во избраните 25 би добивал шанса,а и Обертан исто. :toe:

Т

Топџија

Гостин
Па може има ограничување на неевропски играчи во составот. Гледам Валенсија, Парк, Видиќ, Рафаел и Фабио се non EU играчи па можеби нема место и за Тошиќ. Не знам.. нагаѓам.:toe:

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
И мене чудно ми изгледа што Тошиќ не е повикан.Нелогично е и што е повикан Обертан,а е повреден уште еден месец,а не Тошиќ.На крај,тешко дека Тошиќ и да бил во избраните 25 би добивал шанса,а и Обертан исто. :toe:
Тошиќ го чуват за втората полусезона, у јануари ќе го пријават у поширокио список за ЛШ... Го чуват да ги реше големите екипи, а моментално му ги полнат батериите за после да експлодира как ТНТ :wink:

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Има правило, треба да имаме минимум одредена бројка на Хоѕм гроун играчи(тренирани во клубот) , и уште тренирани во англија поголем број, шо исто така не ми текнува во моментот. Така да затоа не може да се пријават сите странци.
А рано е за Тошиќ. Има време, ќе игра, прво да дојде и Љајиќ.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.617
Поени од реакции
6.418
Има правило, треба да имаме минимум одредена бројка на Хоѕм гроун играчи(тренирани во клубот) , и уште тренирани во англија поголем број, шо исто така не ми текнува во моментот. Така да затоа не може да се пријават сите странци.
А рано е за Тошиќ. Има време, ќе игра, прво да дојде и Љајиќ.
Сеуште не сум ги гледал двајцата во тандем но го гледав љајиќ со Жилина и с еработи за страшен играч,па очекувам да ги гледаме другата сезона.Инаку Љајич има движења дел од роналдо и дел од кака,па доколку ги усоврши зошто да не биде подобар и до двајцата? :vozbud:

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Незнам,вака стои како разочарување за Тошич што не успеал ни во поширокиот круг на играчи да влезе...Стварно штета,искуството шо се стекнува од ЛШ е непроценливо...само да не се расипе младичов или Ферги да го фрли на позајмица негде!:nenene:

G

Gray Foxx

Гостин
Сеуште не сум ги гледал двајцата во тандем но го гледав љајиќ со Жилина и с еработи за страшен играч,па очекувам да ги гледаме другата сезона.Инаку Љајич има движења дел од роналдо и дел од кака,па доколку ги усоврши зошто да не биде подобар и до двајцата? :vozbud:
Несреќо моја шо знаеш ти од движења на Роналдо и Кака?
Ај баш објасни да видам шо ти толку виде од една утакмица во детево?

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Србин е :vozbud: ...штом е србин е "наш"... а штом е "наш" добар е :vozbud:

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
не ги форсирајте по форуми...кариерата е пред нив...сега не можат ништо да направат во врска со тоа...Да не испадне работава Матеја Кежман,102 гола во 144 утакмици за ПСВ,па после смени 5 клуба за 5 години...се во свое време...

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.617
Поени од реакции
6.418
A што треба да знам?Реков дека по начинот на игра ме потсејка на моменти на едниот на моменти на другиот,а не дека знам нешто од движења од кака и роналдо.Но гледам дека ти знаеш па ајде објасни ми

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom