Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.027
Поени од реакции
1.516
^ Друже немора да се мачиш, веќе имав стаено ја на форумов али ретко кој е колекционер ко мене и тебе за да ги симиња.Ја ги иам и од 07/08 сезоната.

Иначе

Edwin could carry on
Van der Sar hints retirement could be postponed

Manchester United goalkeeper Edwin van der Sar has hinted he may not retire from playing football at the end of the season.

The 38-year-old former Holland international will have completed five years' service at Old Trafford when his contract expires next summer.

"I don't know if this is going to be my final season," he conceded. "As far as making a decision I'm going to see how the season goes.

"It's always hard the moment you decide to stop playing.

"It does matter if you're at a small club or a big club. It's the end of your playing career. So that's always going to be a big moment for any player.

"Several factors will help me decide. Am I still enjoying it? Do the club still want me? These kinds of things.

Извор
Ако не најдеме достоен голман следнава сезона,би било супер ако остане уште една.

Reds begin Milk Cup defence

United's youngsters kick off the defence of their 2008 Milk Cup crown on Monday night against County Antrim at the Showgrounds in Ballymena.

Младинците ја започнуваат одбранта на The Milk Cup, кој го освоија минатава сезона со победа над Баерн со 1-0 со гол на Македа,кој беше и најдобар стрелец со 6 гола.Исто во тимот,од тренерот Paul McGuinness, се донесени нови 12 играчи по 16 години.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
382
Поени од реакции
25
Sigurno Runi ce postigne povece i od 30 golovi ovaa sesona iako toj bi bil zadovolen i so 20 i nekoj gol,ova sezona ce go vidime vistinskiot Runi.

I nesto okolu igrata na C.Ronaldo na vcerasniot za Real Ebanrid,covekot igrase kako Sevcenko vo Celzi,cista mizerija i mu posakuvam vo narednite natprevari vo real da bide uste 100 posto poslab od sinoca i normalno karierata da mu prodolzi kako Sevcenko i zaedno da gi vidime vo Kopenhagen posto vo Rabotnicki ne sakame takvi Fudbaleri dobri se i vaka vidovte neli gazat vo kvalifikaciite za Liga Evropa.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.782
Поени од реакции
11.336
Нема врска, Кристијано игра топ за Реал, баш колективно играат сите, јбг немаат сеуште 100% финишинг, ама има да газат од кога ќе се уиграат...му посакувам се најдобро на Кристијано, и фала му за се што направи за Јунајтед, навистина немаше што да бара повеќе, па нормално дека бара нови предизвици, ама кој да свати...Мајкл Овен, Берба и Руни се иднината, концентрирајте се на нив, а не на минатото и кој што како...

N

navivacka

Гостин
Нема врска, Кристијано игра топ за Реал, баш колективно играат сите, јбг немаат сеуште 100% финишинг, ама има да газат од кога ќе се уиграат...му посакувам се најдобро на Кристијано, и фала му за се што направи за Јунајтед, навистина немаше што да бара повеќе, па нормално дека бара нови предизвици, ама кој да свати...Мајкл Овен, Берба и Руни се иднината, концентрирајте се на нив, а не на минатото и кој што како...

Koнечно едно топ размислување во врска со него...имаш зеленко од мене...

Па добро бе луѓе стварно не ве разбирам вас:uvo:беше тука 6 сезони,ни донесе титули,нормално дека бара нов предизвик...за Бекам лош збор не кажувате

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.581
Поени од реакции
6.299

Па добро бе луѓе стварно не ве разбирам вас:uvo:беше тука 6 сезони,ни донесе титули,нормално дека бара нов предизвик...за Бекам лош збор не кажувате
Бекам не не напушти педерски....

Инаку незнам како изиграл роналдо но како што слушнав има играно 2 утакмици и бил дупка и на двете....:helou:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.720
Поени од реакции
9.438

САФ го избрка Бекам, а Бекс сакаше да остане во Јунајтед и секаде вели дека Јунајтед му е во срцето, за разлика од Роналдо кој во секоја можност ја искажуваше љубовта кон Реал. Има огромна разлика меѓу Бекам и Роналдо. Бекам сакаше да остани, а Роналдо сакаше да си замине:smir:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.782
Поени од реакции
11.336
Бекам не не напушти педерски....

Инаку незнам како изиграл роналдо но како што слушнав има играно 2 утакмици и бил дупка и на двете....:helou:
Како?!

Бекам се испокара со Фергусон и си отиде со 2 конци на лева веѓа од копачката што ја прими...не сакаа да се видат се додека не се сретнаа во Манчестер 2 години после тоа и не си пружаа рака за помирување...

А за Роналдо се знаеше од минатата година дека ќе си оди, бидејќи нема што да освои веќе со Манчестер...кога и сите играчи и тренерите, менаџерите и цел одбор му посакува се најдобро и со сите се поздрави на најцивилизиран и најкултурен начин, не знам што кењате сите вие кои освен пратење на Манчестер на тв или нет, немате ништо повеќе...

Збори ли нешто јавно Роналдо против Манчестер? Се искара со Ферги па затоа си отиде? Дајте малце реални бидете, никој не не напуштил педерски...тој ни донесе титули...секој играч си бара предизвик, не знам што не ви е јасно или па ај од чиста мира ќе јадеме гомна...и престанете да се понашате ко 3 годишни деца...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Роналдо..Роналдо..Роналдо...

Горе како што читам пишуве Фан Клуб Манчестер Јунајтед...:toe:

Остајте го веќе човекот..Тој многу направи за Јунајтед,но и Јунајтед направи многу за него..Ќе биде запаметен во Јунајтед,ќе го паметат навивачите по добро(се надевам),но сепак неможе да се заборави тоа дека пола година изјавуваше дека сигурно останува,Јунајтед е правиот клуб за него,бла,бла..А потоа веднаш фати магла..

N

navivacka

Гостин
Aбе Бекам ја слушаше Викторија,таа алчна за пари си замина...секој има право на нов предизвик,нови освојувања...знаевме дека ке замине,и Какак збореше дека ке остане во Милан ама замина,и Тевез збори против Ферги ама ниеден лош збор за него не кажавте...место благодарни да сте вие од губре понадоле го правите,не може некој да се врзи вечно во клуб да е ако несака.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Абе тоа што заминаа,заминаа..
Играчите заминуваат,но љубовта кон клубот останува..:icon_excl

Инаку малце офтопик,одлична игра на англиската репрезентација до 19 години Велбек постигна два гола.:pipi::zver:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Ajјдееееее еве ги почнаа со коментарите за наредната сезона:tapp:

Манчестер Ј.ке биде послаб без Роналдо и Тевез
http://sportdenes.com/mеdjunarodеn-fudbal/Аnglija/Аnjеlka-junajtеd-kjе-bidе-poslab-bеz-ronaldo-i-tеvеs.html
Шо се замараш со овие глупости???Остај го шо сака нека зобори,ќе се видиме со него на 9-ти...

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Абе тоа што заминаа,заминаа..
Играчите заминуваат,но љубовта кон клубот останува..:icon_excl

Инаку малце офтопик,одлична игра на англиската репрезентација до 19 години Велбек постигна два гола.:pipi::zver:
Браво за Велбек, значи имаме топ напад сезонава, сите засега се во форма:vozbud:

Со Манс сме тука со размислувањата за се освен за Гејналдо.
За мене, како и за повеќето фанови нема поголем клуб од Јунајтед. Мочкото немал предизвик, како имаат Гигс, Сколс, Невил, О'Ши, Браун и да не набројувам од други клубови легенди мотив да играат за еден клуб многу сезони и да се пензионираат таму?
Беше 6 години од кои само 2 се покажа, другите повеќе одмагаше одколку што помагаше ама да не се замараме со тоа:toe:
Играч со лајно карактер, единствен мотив му се парите и титулите на фашистичкиот лидер Франко!
Сега ми е јасно зошто Ферги го толерираше и кога фрлаше дресови и пцуеше на клупа кога ќе беше заменет, копук еден!
Со Бекам кажав во поранешни постови, не си замина по своја волја, беше избркан и има голема разлика и за мене тој после Гигс ќе остане еден од најголемите играчи на Јунајтед во историјата!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom