Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Никогаш нема да фали нешто на Јунајтед...тие се нешто посебно:pipi:,па и Харго ке се врати беееее заборавив на него...комплетна екипа сме...само едно нешто...ме плаши сега тоа што примавме на сите натпревари голови,таквите грешки во пл не се простуват.Бекам од секогаш го носел Јунајтед во срцето ама така е кога ја слушал неговата Вики глупачата:tapp:
Ништо нека не те плаши. Кога ќе почне првенството нема да правиме експерименти со Фостер и Кушчак. Ќе си брани Ван Дер Сар. Јас пред некој пост кажав дека немаме достојна замена за Ван Дер Сар. А да не заборавиме дека и еден клучен играч ни фали на оваа турнеа во одбраната, а тоа е Видиќ. Кога ќе се "состават коцките целосно", се ќе биде во ред.

Нас не ни се растури одбраната, таа ни е иста од лани, а сите знаеме дека беше најдобра одбрана и ни помогна меѓу другото да ја освоиме титулата.

Нас ни се растури средината и нападот. А тоа се покажа особено денес дека безпрекорно функционира.

А за она второто болдирано, кој му е крив на Бекам што ја слушал жена му. Сите по некој слушат, а после жалат за тоа. И Роналдо ја слушаше мајка му, ама по некоја година (може уште в година) кога ќе плачи, касно ќе биде.

П.С. Сега гледам Реал игра. Од што е добар толку Роналдо во Реал, пред малку го извадија надвор од игра :). Нека ја загрева клупата во Мадрид.

N

navivacka

Гостин
Ништо нека не те плаши. Кога ќе почне првенството нема да правиме експерименти со Фостер и Кушчак. Ќе си брани Ван Дер Сар. Јас пред некој пост кажав дека немаме достојна замена за Ван Дер Сар. А да не заборавиме дека и еден клучен играч ни фали на оваа турнеа во одбраната, а тоа е Видиќ. Кога ќе се "состават коцките целосно", се ќе биде во ред.

Нас не ни се растури одбраната, таа ни е иста од лани, а сите знаеме дека беше најдобра одбрана и ни помогна меѓу другото да ја освоиме титулата.

Нас ни се растури средината и нападот. А тоа се покажа особено денес дека безпрекорно функционира.

А за она второто болдирано, кој му е крив на Бекам што ја слушал жена му. Сите по некој слушат, а после жалат за тоа. И Роналдо ја слушаше мајка му, ама по некоја година (може уште в година) кога ќе плачи, касно ќе биде.

Точно дека нема замена за царот ВДС...минатата сезона заедно со Вида беа во најдобра форма,неколку феноменални натпревари без приман гол...

Majка му на Роналдо е единствената крива за тоа што се случуваше...само изнесува некои информации за неговиот личен живот,се мешала во неговиот живот а тоа го кажа и неговата бивша Нереида Гаљардо,ама тоа е ке се кае сигурно и тоа многу наскоро.

П.С. Сега гледам Реал игра. Од што е добар толку Роналдо во Реал, пред малку го извадија надвор од игра :). Нека ја загрева клупата во Мадрид.

Сега си вика:Aх што ме снајде:nesum:

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
......
Сега си вика:Aх што ме снајде:nesum:.....
Изгледа ќе го снајди на Шевченко судбината. Ама не е ништо чудно. Роналдо си ги оправда парите со тоа што не игра за Манчестер. Не е важно дали ќе игра за Реал, важно е дека за Манчестер не игра.:toe:

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
973
Никогаш нема да фали нешто на Јунајтед...тие се нешто посебно:pipi:,па и Харго ке се врати беееее заборавив на него...комплетна екипа сме...само едно нешто...ме плаши сега тоа што примавме на сите натпревари голови,таквите грешки во пл не се простуват.Бекам од секогаш го носел Јунајтед во срцето ама така е кога ја слушал неговата Вики глупачата:tapp:
Meне тоа не ме плаши, кога ќе почнеме во ПЛ не треба да заборавиме дека не голот ќе биде ВАН ДЕР САР, а не Фостер, во одбраната ќе биде Видич кој не е на турнеата, инаку која бројка ќе биди Валенсија? :)

Eдит: Џабе им се толку ѕвезди на Реал, пак неможат да победат, оваа сезона на Бернабеу ќе биде 0-6 за Барселона :)

N

navivacka

Гостин
Изгледа ќе го снајди на Шевченко судбината. Ама не е ништо чудно. Роналдо си ги оправда парите со тоа што не игра за Манчестер. Не е важно дали ќе игра за Реал, важно е дека за Манчестер не игра.:toe:

Нека го снајде,сам си го бара,тоа што газеше во Англија најсилната европска лига не значи дека ке гази во шпанската лига,имам кажано и пак ке кажам дека секоја лига не одговара на секој играч...

Meне тоа не ме плаши, кога ќе почнеме во ПЛ не треба да заборавиме дека не голот ќе биде ВАН ДЕР САР, а не Фостер, во одбраната ќе биде Видич кој не е на турнеата, инаку која бројка ќе биди Валенсија? :)

Eдит: Џабе им се толку ѕвезди на Реал, пак неможат да победат, оваа сезона на Бернабеу ќе биде 0-6 за Барселона :)

Незнам ни јас...знам дека е слободна 32,да беше на турнеја ке имаше бројка досега...а зашто Вида не е на турнеа?

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
хаха абе тимот ни е ѕверски,не се приметува дека ги нема Тевез и Роналдо...Многу сум задоволен од играта :pipi:

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
973
Нека го снајде,сам си го бара,тоа што газеше во Англија најсилната европска лига не значи дека ке гази во шпанската лига,имам кажано и пак ке кажам дека секоја лига не одговара на секој играч...

Незнам ни јас...знам дека е слободна 32,да беше на турнеја ке имаше бројка досега...а зашто Вида не е на турнеа?
Мислам дека има ситна повреда, ама не сум сигурен :)

Можеби е на одмор :pos:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.028
Поени од реакции
1.516
^ Му беше даден подолг одмор од Ферги, дека он имаше најмногу изиграни минути за тимот.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Нека си го поладе и он малко ебаго..Ако не беше казнан обавезно играјше,нормално оти му требе малце одмор :)...Сеа коа ќе са врне ќе вијте оти нема веќе голаве примајне.. :)..

^
на дијалект пишував,ако нели? :)...

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.581
Поени од реакции
6.299
Мислам дека видич не е на турнејата бидејки имал повеке средби за репрезентацијата на србија,или грешам.....?

S

SSS-Stolica

Гостин
Дури сеа ги видов головите
Браво за сите, колку убаво изглеаат асистенциите на Бербатов...мх мх...а Овен ќе растури оваа сезона, убав гол и на Тошич

DEVIL FOREVER

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
29 април 2009
Мислења
538
Поени од реакции
23
честито победа браво за момците сите се добри добри асистенции на берба овен растуре добар гол беше и на тошич сите беа добри браво и за гигс прв хетрик

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Вчера ме немаше, гледам сме растуриле, подоцна ќе ги гледам и головите ама ми кажаа дека биле одлични:vozbud:

GLORY GLORY MAN UNITED!

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.711
Поени од реакции
22.672

Би било одлично доколку Бекам се врати во Манчестер..Само незнам дали Ферги би го примил назад..Инаку и Роналдо ќе се свести каде му е местото како и Бекам..

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.874
Поени од реакции
6.928
Се сеќавате кога ви кажав дека направив едно ДВД со сите голови на Манчестер Јунајтед од минатата сезона и прославата која продолжува и во соблекувалните? Е конечно успеав да го конвертирам во пристојни 620 МБ. Е сега малку се изгуби на квалитет ама не е страшно.Е сега само да почни новиов месец и да добијам нови ГБ и го ставам на rapidshare. Само трпение :helou:.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom