Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
А ти да престанеш да се глупираш?За што да збориме?Период за трансфери е , а очигледно дека Бензема е една од нашите најголеми желби , што не ти е јасно ?:tapp:

Ау да забораив билдаш мислења, извини :smir:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.581
Поени од реакции
6.299
Абе ај доста со тој Benzema само за него зборите ако сака ќе дое, ако не чао.:tapp:
епа мора за него да збориме,најголема цел за оваа лето ни е токму тој

може за ефтина пара да ги земеме тунчај и овен :vozbud:

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462

Ама ме нервираат постовите за 35 милиони ќе го земеме , не бе за 40 ќе го земеме не бе кај дава ферги 40 за еден играч . ОМГ не сум тука да кажувам али се изнервирав.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442

Ауууу стручњаку, абе за се те бива еј... за стратегија, за економија, за менаџирање... браво бе :kesa:... абе да те прашам- спиеш на Кајгана? :pos:

Ама ме нервираат постовите за 35 милиони ќе го земеме , не бе за 40 ќе го земеме не бе кај дава ферги 40 за еден играч . ОМГ не сум тука да кажувам али се изнервирав.

Еве од мене репутација за ова... Поштувам :pipi:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.581
Поени од реакции
6.299
Ауууу стручњаку, абе за се те бива еј... за стратегија, за економија, за менаџирање... браво бе :kesa:... абе да те прашам- спиеш на Кајгана? :pos:
сум учел ке знам,учи и ти,и тебе ке те бива :helou:

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462

Еве од мене репутација за ова... Поштувам :pipi:
Така де неможев да издржам да не им кажам веќе

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.720
Поени од реакции
9.438
Прв пат читам за ова со Овен и Тунчај. На Овен му истекува договорот денес и од утре ќе биде слободен играч па како слободен играч би можел да ни се придружи. Не викам дека може да биде огромно засилување но сепак да се потсетиме на неговите голгетерски способности, но црна дамка кај него се честите повреди. Ако се доведе на Олд Трафорд нема да биде ништо лошо, зашто знаеме колку сме тенки сега во нападот, а колку би дал Ферги 35 милиони + за играч не сум сигурен.
Тунчај не е лош како што го правите. Баш колку што можам да го гледам имам приметено голема борбеност за топката, а исто така добро владее со топката.

Сепак не сум ЗА за овие трансфери, но сепак би завршиле доста работа.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
И јас баш сега го читав ова...

Benzema is nearly gone to Old Trafford. The English club are willing to pay €45 million for him and it is just a question of the day when he will move to England
Ајде, ајде кај што има чад има и пожар :) Кај и да е ќе го видиме Бенз во црвениот дрес :helou:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.025
Поени од реакции
1.516
Па добро бе,толку ли се глупи медиумиве за да не поврзуваат со вакви играчи?Сите зборуваат за Бензема,Рибери,Виља,Валенсија овие пишуваат статии за Тунчај и Овен.Па и да сме многу очајни не би зеле еден од овие двајца а не па двајцата.Една од најсмешните статии шо сум ја прочитал заедно со онаа за трансфер на Роналдињо во Бирмингем.

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
Готово, го земавме Антонио Валенсиа. :vozbud:
http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={F9E570E6-407E-44BC-800F-4A3110258114}&newsid=3061

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.025
Поени од реакции
1.516
United sign Valencia

Manchester United is delighted to announce it has completed the signing of Antonio Valencia from Wigan Athletic on a four-year contract for an undisclosed fee.

The 23-year-old Ecuador international has played 34 times for his country, scoring four goals.

Sir Alex Ferguson said: “Antonio is a player we have admired for some time now, having spent the last two years in the Premier League with Wigan. I am sure his pace and ability will make a significant contribution to the team.”

Antonio Valencia said: “Joining Manchester United is a dream come true for me. I have enjoyed my time at Wigan, but I am thrilled to have the chance to challenge for the biggest honours in club football here.

“Playing in front of 76,000 fans alongside players like Wayne Rooney, Rio Ferdinand and Ryan Giggs will be an amazing experience. I can’t wait to get started.”

Ај со среќа нека е

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom