Chombe_United
Да ми бричите ташаците!
- Член од
- 14 декември 2007
- Мислења
- 8.809
- Поени од реакции
- 452
А ти да престанеш да се глупираш?За што да збориме?Период за трансфери е , а очигледно дека Бензема е една од нашите најголеми желби , што не ти е јасно ?
епа мора за него да збориме,најголема цел за оваа лето ни е токму тојАбе ај доста со тој Benzema само за него зборите ако сака ќе дое, ако не чао.
Ама ме нервираат постовите за 35 милиони ќе го земеме , не бе за 40 ќе го земеме не бе кај дава ферги 40 за еден играч . ОМГ не сум тука да кажувам али се изнервирав.епа мора за него да збориме,најголема цел за оваа лето ни е токму тој
може за ефтина пара да ги земеме тунчај и овен
епа мора за него да збориме,најголема цел за оваа лето ни е токму тој
може за ефтина пара да ги земеме тунчај и овен
Ама ме нервираат постовите за 35 милиони ќе го земеме , не бе за 40 ќе го земеме не бе кај дава ферги 40 за еден играч . ОМГ не сум тука да кажувам али се изнервирав.
сум учел ке знам,учи и ти,и тебе ке те бива :helou:Ауууу стручњаку, абе за се те бива еј... за стратегија, за економија, за менаџирање... браво бе :kesa:... абе да те прашам- спиеш на Кајгана?
Така де неможев да издржам да не им кажам веќеАуууу стручњаку, абе за се те бива еј... за стратегија, за економија, за менаџирање... браво бе :kesa:... абе да те прашам- спиеш на Кајгана?
Еве од мене репутација за ова... Поштувам
И јас баш сега го читав ова...
Ајде, ајде кај што има чад има и пожар Кај и да е ќе го видиме Бенз во црвениот дрес :helou:Benzema is nearly gone to Old Trafford. The English club are willing to pay €45 million for him and it is just a question of the day when he will move to England
Па добро бе,толку ли се глупи медиумиве за да не поврзуваат со вакви играчи?Сите зборуваат за Бензема,Рибери,Виља,Валенсија овие пишуваат статии за Тунчај и Овен.Па и да сме многу очајни не би зеле еден од овие двајца а не па двајцата.Една од најсмешните статии шо сум ја прочитал заедно со онаа за трансфер на Роналдињо во Бирмингем.
Запамтете го ова лице!
Ај со среќа нека е