Chombe_United
Да ми бричите ташаците!
- Член од
- 14 декември 2007
- Мислења
- 8.809
- Поени од реакции
- 452
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А ти да престанеш да се глупираш?За што да збориме?Период за трансфери е , а очигледно дека Бензема е една од нашите најголеми желби , што не ти е јасно ?![]()
епа мора за него да збориме,најголема цел за оваа лето ни е токму тојАбе ај доста со тој Benzema само за него зборите ако сака ќе дое, ако не чао.![]()

епа мора за него да збориме,најголема цел за оваа лето ни е токму тој
може за ефтина пара да ги земеме тунчај и овен![]()
епа мора за него да збориме,најголема цел за оваа лето ни е токму тој
може за ефтина пара да ги земеме тунчај и овен![]()

Ама ме нервираат постовите за 35 милиони ќе го земеме , не бе за 40 ќе го земеме не бе кај дава ферги 40 за еден играч . ОМГ не сум тука да кажувам али се изнервирав.

Ауууу стручњаку, абе за се те бива еј... за стратегија, за економија, за менаџирање... браво бе :kesa:... абе да те прашам- спиеш на Кајгана?![]()
Ауууу стручњаку, абе за се те бива еј... за стратегија, за економија, за менаџирање... браво бе :kesa:... абе да те прашам- спиеш на Кајгана?
Еве од мене репутација за ова... Поштувам![]()
Benzema is nearly gone to Old Trafford. The English club are willing to pay €45 million for him and it is just a question of the day when he will move to England
Кај и да е ќе го видиме Бенз во црвениот дрес :helou:Па добро бе,толку ли се глупи медиумиве за да не поврзуваат со вакви играчи?Сите зборуваат за Бензема,Рибери,Виља,Валенсија овие пишуваат статии за Тунчај и Овен.Па и да сме многу очајни не би зеле еден од овие двајца а не па двајцата.Една од најсмешните статии шо сум ја прочитал заедно со онаа за трансфер на Роналдињо во Бирмингем.
Запамтете го ова лице!
![]()
![]()
Ај со среќа нека е