Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.945
Поени од реакции
23.089
епа ке има повеке пари за трансфери :smir:јас како што ги ставав цените остануваат повеке пари :toe: :vozbud:

не може и двајцата да ги земеме.ке има вишок напагачи :toe:

Нема да има бе друже...Ферги ќе ја нареди..

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Од Дојран со екипата на припреми , оклучувам сношти прв пат и тоа последниот ден www.manutd.com и нема ниеден нов играч , се разочарав.Но се враќам денес , оклучувам PCto и имам на што да се израдувам.:pipi:
Welcome Valencia !

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.622
Поени од реакции
6.426
Нема да има бе друже...Ферги ќе ја нареди..
белки ке ја нареди ама многу тешко.ке има 4 звучни напагачи а и помладите треба да добиваат шанса :toe:

Фергусон најде замена за К.Роналдо.

Ако има за тоа 1-2 страници понаѕад пишете.
старо

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
белки ке ја нареди ама многу тешко.ке има 4 звучни напагачи а и помладите треба да добиваат шанса :toe:
Доволно е уште еден напаѓач поради тежината на првенството, а со двајца многу би се задушиле така да мислам дека Ферги ќе се обиде да донесе само уште еден напаѓач. Можно е дел од парите да се потрошат за крилен играч со доминантна лева нога, а не би ме чудело и голман да се донесе:smir:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.622
Поени од реакции
6.426
Доволно е уште еден напаѓач поради тежината на првенството, а со двајца многу би се задушиле така да мислам дека Ферги ќе се обиде да донесе само уште еден напаѓач. Можно е дел од парите да се потрошат за крилен играч со доминантна лева нога, а не би ме чудело и голман да се донесе:smir:
и јас цело време тоа го зборувам,еден е доволно.со двајца ем ке стане гужва ем тешко ке се уиграат четворицата а за крилото даглас коста е левичар а и силва мислам :vozbud:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Епа со среќа на Валенсија во нашиот клуб, се надеваме на многу добри партии, голови и асистенции. Го направи вистинскиот избор, Луис :smir:. Е сега останува борбата за нов напаѓач, и можеби уште едно засилување.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Гледам сеуште нема ништо официјално, јако ќе е само ако честитаме и на крајот ништо:pos2:

http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=64c14f53-bccb-4458-a574-ffc1eea9e4c5&ln=3&typeBack=Последни%20Вести

ке ни мго земат од пред нос или само се обидуват да му ја качат цената?:kesa:
Подобро нека оди Германија ако има некој да плати таква цена каква што бараат, Ферги не плаќа 20 милиони за непроверен талент!

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Јас викам да испратиме понуда до Лион во вредност од 40 милиони фунти за Бензема со што ќе ја надминеме таа на Реал и на секој друг клуб па ако Лион ја одбие тогаш да се свртиме кон Агуеро или Хунтелар и да не го губиме времето со Бензема.

А за даглас коста 20 милиони се навистина премногу кога за истите пари би можеле да го купиме Давид Силва :toe:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
А ја викам да оставиме на Ферги, кој полека но сигурно ќе го состави тимот за наредната сезона и пак ќе газиме во ПЛ и ЛШ :)

За Антонио Валенсија... млад играч, брз, техничар и игра со двете нози... уште да се вклопи во концепцијата на Ферги и мислам дека ќе биде супер засилување за оваа сезона, но Ферги не смее да се потпре само на ова засилување, треба да се донесе барем уште по еден крилен играч и напаѓач... но да оставиме на Ферги да видиме дали ќе не изненади во наредниот период со нешто екстра :vozbud:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.622
Поени од реакции
6.426
абе гледам на 24 фудбал пишува дека с еочекува валенсија да го комплетира трансферот што значи не е ништо готово :kesa: зарем не беше веке и официјално кај нас? :nesum:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
абе гледам на 24 фудбал пишува дека с еочекува валенсија да го комплетира трансферот што значи не е ништо готово :kesa: зарем не беше веке и официјално кај нас? :nesum:
Додека ман утд не објави на својата официјална страна дека постигнале договор ништо не е официјално ама играчот е на прегледи во клубот а личните детали ќе бидат брзо договорени така да денес или утре ќе биде објавен трансферот и официјално

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Ко прво нека ви е честит ангажманот на Валенсија , и ваау 20 милиони за толку млад играч кој сеуште игра значи во Бразил.... Не верувам дека никаде подалеу од Бразил не искача за таа цена ... барем не чув Реал се заинтересирани а само тие даваат луди цени вакви :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom