- Член од
- 31 јануари 2007
- Мислења
- 18.957
- Поени од реакции
- 23.116
И што има ново во тие информациии???Ништо..
Точно така, на сите ни е јасно дека требаше да го задржиме. Но не со тоа што сега прифативме да биди најплатен. Требаше да не го "потценуваме и омаловажуваме" цела сезона. Човекот е повреден и навреден. И него не му е лесно затоа што знае колку го сакаа фановите на Манчестер. Токму и затоа отиде во Манчестер Сити а можеше да оди во Челзи или Ливерпул. Доколку Ферги го сакаше, се покажа дека грешеше со постапките и нека му служи како уште едно искуство. Сепак и тој е човек и може да погреши. А се надевам дека не е обратно односно дека не го сакаше во тимот па затоа така се однесуваше. ВО тоа не можам да поверувам затоа што Тевез покажа на многу пати колку е од корист за клубот. Формално правно на крајот Тевез не е повеќе во Манчестер затоа што тој така одлучи, ама воопшто не е за да му се лутиме. Беше жртва на околности. Се надевам Ферги на соодветен начин со соодветна замена ќе ни надомести за болката по Тевез.Trebase da go zadrzime tevez no toa e,sega da ostavime na fergi znae si koe zasiluvanje treba da go donese
Арно викаш, добро е што ке оди у Сити, не знам како му текна да не оди во најголем ривал, башка и градски.Точно така, на сите ни е јасно дека требаше да го задржиме. Но не со тоа што сега прифативме да биди најплатен. Требаше да не го "потценуваме и омаловажуваме" цела сезона. Човекот е повреден и навреден. И него не му е лесно затоа што знае колку го сакаа фановите на Манчестер. Токму и затоа отиде во Манчестер Сити а можеше да оди во Челзи или Ливерпул. Доколку Ферги го сакаше, се покажа дека грешеше со постапките и нека му служи како уште едно искуство. Сепак и тој е човек и може да погреши. А се надевам дека не е обратно односно дека не го сакаше во тимот па затоа така се однесуваше. ВО тоа не можам да поверувам затоа што Тевез покажа на многу пати колку е од корист за клубот. Формално правно на крајот Тевез не е повеќе во Манчестер затоа што тој така одлучи, ама воопшто не е за да му се лутиме. Беше жртва на околности.
A бе сака да им се одмазди на Ферги и управата зошто така постапуваа со него па затоа е сето оваАрно викаш, добро е што ке оди у Сити, не знам како му текна да не оди во најголем ривал, башка и градски.![]()
Не верувам дека Бензема ќе седи на клупа ако нормално дојде во Манчестер,пошто Бербатов сите знаеме каков играч е па така да ќе ја грее клупата или ќе влегува замене при крајот на мечевите.Абе чудно ми е што ќе правиме со Бензема. Се плашам да не биде како Тевез, бидејќи оваа година Бербатов и Руни ќе го предводат нападот. Ако игра 4-3-3, нема да биде со бензема и берба, и двајцата се истурени, во тој случај игра крило (пр Нани).
Значи големо име, многу пари, а сепак за прва резерва не бива.
Каков играч е Бербатов?Не верувам дека Бензема ќе седи на клупа ако нормално дојде во Манчестер,пошто Бербатов сите знаеме каков играч е па така да ќе ја грее клупата или ќе влегува замене при крајот на мечевите.
Бербатов е многу корисен бидејќи постигнува голови, а има и многу асистенции. Со оглед дека му беше прва сезона, јас сум многу задоволен од него и очекувам секоја година да е подобар и поубиствен:helou:Каков играч е Бербатов?
Па прва сезона му беше. И не се само головите придонес во играта.
Сакаш да се кладиме дека оваа година доколку дојде Бензема, ќе има помалку голови од Бербатов во сезонава ?
Бербатов е многу корисен бидејќи постигнува голови, а има и многу асистенции. Со оглед дека му беше прва сезона, јас сум многу задоволен од него и очекувам секоја година да е подобар и поубиствен:helou: