Браво друже за постов секоја чест . Очекувам пред се одличен натпревар вечерваДечки спортски поздрав до вас, вечерва ке бидеме сведоци на спектакуларно финале, на финале на најдобрите екипи во светскиот фудбал, на финале каде еден против друг ќе бидат најубиствените и најдобрите планетарни играчи, па нека победи подобрата и посреќната екипа.позз
ништо чудно.и пред 2 години имаше тепачки кога игравме со ромаhttp://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=ff4ecdb4-60d1-467f-b0b4-12c5d46ed5a0&ln=3&typeBack=Последни Вести
Пичкициве жабарски збрцале навијач на Манчестер,стандардна шема коа имаат англичани у градот им е тоа.За среќа у нога е збрцан и не ништо сериозно.
Со среќа вечер против Барса.
Ништо не му е ќе му пројде како на кутре
Затоа фановите на Реал навиваат за вас и за фановите на Челзи си грешка за вас ќе навиваат им набивме комплексиУф,уф значи само колку иронија..."Фанови" на Ливерпул,Челзи,Арсенал,Интер,Милан и незнам кој други , ги слушам денес како вечер ќе навивале за Барселона ))И учтиво си ги прашувам , зошто бе?И нормално се обидуваат да кажат нешто , а не сакат да признаат дека не го сакаат Јунајтед , дека се најдобри - едноставно најдобри...
Уште 10 часа еј )) и сите тие лузери ќе ги слушам : Еееј многу ми е гајле јас си ги сакам Лузерпул :pos2:
Можеби се наши фановиништо чудно.и пред 2 години имаше тепачки кога игравме со рома
Грешка си.Јас како фан на Челзи,денес жестотко за Манчестер ќе навивам.:helou::helou:Уф,уф значи само колку иронија..."Фанови" на Ливерпул,Челзи,Арсенал,Интер,Милан и незнам кој други , ги слушам денес како вечер ќе навивале за Барселона ))И учтиво си ги прашувам , зошто бе?И нормално се обидуваат да кажат нешто , а не сакат да признаат дека не го сакаат Јунајтед , дека се најдобри - едноставно најдобри...
Уште 10 часа еј )) и сите тие лузери ќе ги слушам : Еееј многу ми е гајле јас си ги сакам Лузерпул :pos2:
и јас на твое место би бил за Манчестер после она во полуфиналето:helou:Грешка си.Јас како фан на Челзи,денес жестотко за Манчестер ќе навивам.:helou::helou:
машинеријаСи најде работа за после кариерата ))
Запазете 0:35.
Слики од тренингот: