Гробар Мкд
Не дамо Титулу !!!
- Член од
- 19 ноември 2008
- Мислења
- 5.335
- Поени од реакции
- 1.442
BARCELONA FOREVER
И шо сега-Точок да ти купам сакаш...само ми кажи со помошни тркалца ли сакаш оти гледам уште си некое дете..

BARCELONA FOREVER
Табелата секое коло е се поубаваи поубава за гледање...а атмосверата на првата слика е одлична:tv:
Само што е монтажа првата слика од авион се гледа.
Добри слики, ми се допаѓа мотивот
Вакви нешта во твојот ебен фан клуб да си пишуваш.Ајт мрш од тука,инаку сликиве се интересни.BARCELONA FOREVER
брат во темата за провокации кажаа да не им реплицираме,само да ги пријавиме,сеа ќе ги избришат и моето и твоето и неговото и на Миле мислењата...Како и да е у право си ..Нека бега у неговиот фан клуб и нека сере колку сакаВакви нешта во твојот ебен фан клуб да си пишуваш.Ајт мрш од тука,инаку сликиве се интересни.
Со Хајнце беше подруга ситуацијата.Бидејки Тевез изјави дека можно е да го напушти Манчестер сега веднаш се прават шпекулации. Ако си оди од Манчестер тој нема да оди кај конкурентите. Слична ситуација беше и со Хајнце.
П.С. Само Фостер да не брани утре.
Така е, Јунајтед нема никаква врска со тоа каде Тевез би заминал ако замине, зашто тој во Јунајтед е како позајмен играч и по истекот од оваа сезона може да оди каде сака доколку не добие перманентен договор од Манчестер Јунајтед кој би чинел оштета од околу 30 милиони евра.Со Хајнце беше подруга ситуацијата.
Тевез е на некој начин позајмен играч па така мислам дека управата на Манчестер нема право да одлучува за неговата иднина. Иако не ми е баш најјасна ситуацијата со Тевез, уникатна е.
Извинете за оф топикот, само многу ме интересира дечково за кој клуб навива...дали за Реал, или можеби Ливерпул,Манчестер,Челзи или Лион.... или за сите.....???Вакви нешта во твојот ебен фан клуб да си пишуваш.Ајт мрш од тука,инаку сликиве се интересни.