Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Честитки и од мене за петардата, за двата нови рекорди, за комплетната игра на ШАМПИОНИТЕ .... :smir:

Посебно ми се бендиса играта на Гигс, денеска беше целосно во елемент - сечеше топки на своја половина, а на противничкиот дел сите пасови му беа под конец.

И како што изјавил лисецот САФ, мириса на титула хехехехехе

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ајде честито победа мириса на уште една титула во ПЛ:smir:

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
ФЕНОМЕНАЛЕН НАТПРЕВАР, и секоја чест за ВАН ДЕР ЦАР. Се враќаме во старата форма, како што се враќаат и повредените играчи. :pos2:

ГОЛОВИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! ! ! ! ! !

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Еве ме и мене конечно назад, головите може некој да ги постира?

ОК не видов :D:D:D фала.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Петардаааааа!!! Газење!
Овие од А1...им се измеша распоредот на програми. Поради ПЕТАРДАТА на Јунајтед им се продолжија вестите за уште 5-10 минути:pos2::pos2:... Битно сите голови ги имаше

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Уууу, Астон Вила газат исто како нашиве, тепале денеска против Портсмут у гости, па моменталната табела е ваква:

1 - Манчестер Шампионот = 50 (+29)
2 - Лузерпул = 47 (+22)
3 - Астон Вила = 47 (+14)
4 - Челзи = 45 (+29)

Со денешнава петарда имаме заедно со Абрамците иста, највисока гол разлика

caci_cris7

Red Devil Girl 4ever
Член од
28 октомври 2008
Мислења
294
Поени од реакции
3
:eek:lee::eek:lee::eek:lee:
Каква феноменална победа :vozbud::vozbud::vozbud: да ни се множат уште многу вакви петарди :).

Браво за Ван Дер Цар што го сруши рекордот од 11 натпревари без примен гол и нормално браво за одбраната (така е кога ќе застанат Фердинанд и Видич - столбовите на одбраната).

Браво за петардата, головите беа кој од кој поубав :). Колку само сакаше Роналдо да постигне гол и успеа во тоа и многу ми е мило што си ја врати самодовербата за уште повеќе голови. Viva Ronaldo, Viva Ronaldo, Running down the wing, Hear United sing, Viva Ronaldo...

После тешкиот и напорен ден благодарение на Ѓаволите (знаат тие кога да ме израдуваат:)) сега можам да си легнам и мирно да спијам. А Ѓаволите само нека продолжат да газат вака како што почнале и титулите се наши :icon_lol: :helou:

Long Live United!!!

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
Нема што да се каже повеќе едноставно ПЕРФЕКЦИЈА ШТО ЈА МОЖАТ САМО НАЈДОБРИТЕ И НАЈГОЛЕМИТЕ. Честито момци и големо благодарам за оваа радост што ни ја пруживте.
GLORY GLORY MAN UNITED

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom