- Член од
- 26 јануари 2009
- Мислења
- 7.610
- Поени од реакции
- 6.403
незнам дали сум во право но јас да избирам кој да го ставам од мачеда и велбек да игра би му дал предност на велбек :smir:
Да почекаме,не е 100% дека сите овие ќе станат играчи од типот на Роналдо,Руни и компанија.Сега се сите супер играчи,но ќе видиме понатаму.-------------------------------------------------------1. Фостер---------------------------------------------
--------------2.Рафаел да Силва-------- 5. Екерсли------------ 6. Еванс------------------ 3. Фабио Да Силва -------
-----------------------------------------------------------8. Гибсон --------------------------------------------------
----------------------------------------4. Посебон--------------------------------11. Тошич --------------------------
------------------------------------------------------------7. Петручи--------------------------------------------------
-----------------------------------------9. Велбек-------------------------- 11. Мачеда --------------------------------
Шо ќе кажете за иднината на Манчестер Јунајтед со овој состав (без да се рачунаат Роналдо,Руни и компанија)?
Двата гола вчера за Роналдо имаат посебно значење. Доколку и утре успее да постигне некој гол, тоа ќе има многу позитивно влијание врз Роналдо во врска со неговата љубов кон Манчестер како и за "шамар" на сите оние кои провоцираат со патетични прашања за наводен трансвер во Реал.Роналдо: Јунајтед е правиот клуб за мене
И покрај шпекулациите кои го поврзуваа со трансфер вреден 75 милиони фунти во Реал Мадрид, Кристијано Роналдо вели дека Манчестер Јунајтед е правиот клуб за него
Португалецот постигна два погодока во вчерашниот триумф од 3-2 над Астонв Вила и денеска заедно со останатиот дел од тимот ги започна подготовките за утрешниот дуел со Порто.
Роналдо ја искористи таа прилика за да ја расчисти својата верност кон клубот.
Ниту играчот ниту пак Сер Алекс Фергусон не беа среќни поради тоа што прашањето за трансфер во Реал повторно станува актуелно.
Шкотот му дозволи на својот играч да даде одговоро на прашањето. Фергусон најпрво запраша ’колку пати’ е потребно да дадат одговор на ваквите прашања а потоа ја објасни шпекулацијата како ’патетична’.
“Секогаш ги имаме овие прашања.” – рече Роналдо. “Јас сум среќен во овој клуб. Мислам дека ова е правиот клуб за мене.“
Му текна на малиот...