Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Хал игра одлично годинава како за екипа која влезе од 2ра лига, имаат добри играчи како Џовани, Кузин и Кинг. Сепак не треба ни да се помислува на кикс против нив, бидејќи мора да се одржи чекорот кон врвот. Со Арсенал имаа и среќа, од 3 шута да постигнат 2 гола, а со Челзи во средата видовме што им се случи така да мора да се очекува победа денес.

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
Тевез: Останувам во Јунајтед и ќе се борам за моето место

Карлос Тевез го прекина молчењето, во како што вели тој најтешката сезона во неговата кариера, и откри дека не планира да го напушти Манчестер Јунајтед
Медиумите започнаа да шпекулираат околу идината на Тевез, откако Аргентинецот го загуби местото во првиот тим на Јунајтед, а клубот сеуште не го направиле неговиот престој перманентен.

Напаѓачот вели дека нема намера да го напушти Манчестер и планира да се бори со Руни за место во стартниот состав,

“Сезоната се покажува дека е многу покомплицирана од другите и тешко обезбедувам место во првиот тим.” – рече Тевез.

“Конкуренцијата со Кристијано Роналди, Вејн Руни и Димитар Бербатов е неверојатна.”

“Овој клуб ја има најтелентираната напаѓачка линија. Ние разговаравме. Нема шанса да посакувам да го напуштам клубот.”

“Инсистирам, јас сум смирен, имам доверба во тренерот и тој во мене. Во овој спорт неопходно е да се биде трпелив, и јас ќе бидам.”

“Секогаш сум има предизвици во мојата кариера и мојата цел е сега да се вратам во најдобрата форма.”

“Има само 11 места во првиот тим и за напаѓачите е најтешко обезбедувањето на место.”

“Јас сакам само да му демонстрирам на тренерот дека треба да бидам во тимот. Никој неможе да се сомнева во мојата работа во Манчестер Јунајтед.”

“Минатата сезона пристигна овде по проблемите во мојот претходен клуб и на крајот сепак испадна успешна сезона.”

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Шуќур ќе не давет на ТВ. Головите за време и после натпреварот ќе ги имате на располагање.... :) Ваљда ќе ги тепаме Хул. :)

caci_cris7

Red Devil Girl 4ever
Член од
28 октомври 2008
Мислења
294
Поени од реакции
3
:) Ваљда ќе ги тепаме Хул. :)
Па треба да ги тепаме ама не зависи од нас туку таму од нив :).Ние може само да стискаме палци и да им држиме среќа да дадат 3-4 па може и 5 гола :):):)

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
Хал нема сила да го победи Манчестер, тоа се само сега на почетокот за нив среќа сега се на седмо небо играчите на Хал. Не ни се плашам за денешниот натпревар.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.779
Поени од реакции
9.583
Хал нема сила да го победи Манчестер, тоа се само сега на почетокот за нив среќа сега се на седмо небо играчите на Хал. Не ни се плашам за денешниот натпревар.

А бе незгодни се...Сети се што им направија на Арсенал.Арсенал цело време играше со топката,а на крајот по 2 шута изгубија.Џовани само убо да е затворен,зашто цела игра на Хал оди преку него.Очекувам едно 3-0,ако може и повеќе би било супер:):):)

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
Хал уште не знаат кој е Манчестер. Нека се во облаци уште помалку од 4 часа.

манутд

24 is the number
Член од
20 октомври 2008
Мислења
482
Поени од реакции
13
Колку и да се покажаа добро Хул на овие десет натпревари во Премиер лигата не верувам дека ќе направи нешто посебно на Олд Трафорд така да очекувам победа од 2-0 и кикс на некои од конкурентите за титулата иако имаат релативно слаби противници. :helou:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Колку и да се покажаа добро Хул на овие десет натпревари во Премиер лигата не верувам дека ќе направи нешто посебно на Олд Трафорд така да очекувам победа од 2-0 и кикс на некои од конкурентите за титулата иако имаат релативно слаби противници. :helou:
Па кога ќе размислам два пати можеби Тотенхем има шанси да го изненади Ливерпул. Али не знаат они како.

манутд

24 is the number
Член од
20 октомври 2008
Мислења
482
Поени од реакции
13
Па кога ќе размислам два пати можеби Тотенхем има шанси да го изненади Ливерпул. Али не знаат они како.
Оваа коло ќе биде успешно ако победиме и барем Ливерпул да киксне кај Спарс.Не се знае можеби ќе се повтори онаа ноќ на Тотенхем против Афронал.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.971
Поени од реакции
23.147
Абе ај шо ви е страв од еден Хал . Да точно дека беа добри до сега и сосема заслужено се на трето место ама не верувам дека нешто ќе направаат на Олд Трафорд искрено ичекувам лесна победа зачинета со 2 - 3 гола стрелци Роналдо Бербатов и Руни:smir:

N

navivacka

Гостин
Знаете што е проблемот кај фудбалерите на МАНУТД и секогаш е така сите сме го забележале тоа...постигнат гол и се опуштат и мислат ајде готов е натпреварот само рутински да изиграме...абе не е тоа така...имаат многу шанси и не знаат да ги искористат,немаат срека ама не смеат да се опуштат така беше против Ливерпул,Челзи,и сега Евертон...мое мислење дека Ферги треба да чува некои клучни фудбалери и за дербито против Арсенал не дај боже некој да се повреди...манутд дај боже да кикснат и Челзи а Ливерпул секогаш се спасуваат на крај...ама ајде да се надеваме на некој кикс

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Очекувам више него лесна победа денес.

Btw баш ми е мило што Тевез сака да остане во Јунајтед ... :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom